Alle Ducktypen.nl kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes

8 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle actuele mei 2020 acties en vouchers van Ducktypen.nl, plus altijd extra korting via MijnKorting.

Ducktypen acties

 • € 5,25
  extra korting

  Bestel de Premium Typecursus voor maar €129,95 bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  De meest uitgebreide en leukste typecursus bestel je bij Ducktypen. Bij de Premium cursus kan je goed de voortgang van je kind volgen, is het cursusniveau aanpasbaar, krijg je een online diploma, is de dyslexie optie beschikbaar, krijg je een officieel diploma thuisgestuurd en daarnaast ontvang je een depersonaliseerde Donald Duck. Deze cursus kost slechts €129,95 bij Ducktypen zonder een kortingscode te gebruiken.

 • € 5,25
  extra korting

  Altijd korting op een typecursus bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Bij Ducktypen leer je op een leuke manier blind typen door een typecursus te volgen in de wereld van Duckstad. Wil je ook graag deze vrolijke typecursus volgen, bestel dan de cursus via mijnkorting bij Ducktypen. Dan krijg je namelijk korting op je bestelling. Je hebt hier geen kortingscode van Ducktypen voor nodig.

 • € 5,25
  extra korting

  Leuke typcursus al vanaf €99,95 bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  De leukste typcursus voor kinderen vindt je bij Ductypen. Het cursusniveau is aanpasbaar en ook om te zetten naar dyslexie. Als je de cursus hebt gehaald krijg je ook nog een diploma! Je leert spelenderwijs typen voor slechts €99,95 bij Ducktypen. Een kortingscode is hiervoor niet vereist.

 • € 5,25
  extra korting

  GRATIS gepersonaliseerde Donald Duck bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Als je de typecursus bij Ducktypen hebt afgerond krijg je jouw eigen gepersonaliseerde Donald Duck t.w.v. €12,95 thuisgestuurd. Dat is nog eens leuk, want in deze Donald Duck speel jij zelf een rol! Je hebt hiervoor geen kortingscode van Ducktypen nodig.

  Voorwaarden

  Geldt alleen bij de typecursus Family en Premium

 • € 5,25
  extra korting

  GRATIS les bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Wil je graag een typecursus volgens, maar weet je niet zeker of je het leuk vindt? Probeer dan eens de GRATIS proefles bij Ducktypen zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • € 5,25
  extra korting

  Typecursus met 25% korting bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Als je abonnee bent van het Donald Duck weekblad, ontvang je maar liefst 25% korting op een typecursus bij Ducktypen. Profiteer van deze actie zonder op zoek te hoeven naar een kortingscode van Ducktypen.

  Voorwaarden

  Dit wordt gechecked o.b.v. de postcode die je invult. Indien het systeem jou als abonnee herkent, wordt de korting automatisch in de prijs verwerkt (let op: dit kan even duren!).

 • € 5,25
  extra korting

  Typcursus voor op scholen bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Ducktypen biedt kinderen een online typcursus aan waar ze zelf voor gaan zitten. Deze cursus is nu zelfs beschikbaar voor scholen! Dus voel jij je als school geroepen om ervoor te zorgen dat de leerlingen zo efficiënt mogelijk te werk gaan nu en in de toekomst? Kies dan voor de online typcursus van Ducktypen.

 • € 5,25
  extra korting

  Typcursus bij Ducktypen met €60,- korting

  Bij Ducktypen

  Bestel nu het familie pakket bij Ducktypen en profiteer van €60,- korting op de typcursus. Op deze manier bestel je voor twee kinderen in één keer en heb je dezelfde voorrechten als bij de premium cursus. Een kortingscode is niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Ducktypen

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 5,25
  extra korting

  Typecursus nu met 25% korting bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Bestel nu de leukste typecursus bij Ducktypen en geniet van 25% korting. Hiervoor is een Ducktypen kortingscode overbodig.

 • € 5,25
  extra korting

  25% korting bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Bestel de leukste typecursus bij Ducktypen en ontvang tijdelijk 25% korting. Een kortingscode hoef je hier niet voor te gebruiken.

 • € 5,25
  extra korting

  Tot €50 korting op typcursussen bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Wil jij graag dat je kind een typcursus volgt? Profiteer dan gauw van deze actie. Als je namelijk gebruik maakt van deze kortingscode ontvang je korting op alle typcursussen bij Ducktypen. Die korting kan wel oplopen tot €50.

 • € 5,25
  extra korting

  Typcursus bij Ducktypen met 25% korting

  Bij Ducktypen

  Profiteer nu van 25% korting op alle typcursussen bij Ducktypen door gebruik te maken van deze Ducktypen kortingscode. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw kind goed leert typen op een leuke manier.

 • € 5,25
  extra korting

  25% korting op alle cursussen bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Bij Ducktypen krijg je tijdelijk 25% korting op alle cursussen. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de leukste typecursus van Nederland. Een kortingscode van Ducktypen heb je hier niet voor nodig.

 • € 5,25
  extra korting

  Family typecursus nu voor€199,95 bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Zijn er meer in je gezin die willen leren typen op een leuke manier? Bestel dan de Family typecursus bij Ducktypen. Voor €199,95 volg je de cursus met 2 personen. Een kortingscode is overbodig.

 • € 5,25
  extra korting

  Tijdelijk 25% korting op een cursus bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Kies nu voordelig een typecursus bij Ducktypen, want je ontvangt tijdelijk 25% korting op ALLE cursussen. Hiervoor hoef je niet te zoeken naar een kortingscode van Ducktypen.

 • € 5,25
  extra korting

  25% korting op typecursus bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  De leukste typecursus voor kinderen vind je natuurlijk bij Ducktypen. Bestel deze cursus nu extra voordelig, want op alle cursussen krijg je nu 25% korting. Je hebt geen kortingscode van Ducktypen nodig.

 • € 5,25
  extra korting

  25% korting op een typecursus bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Bestel nu een basic typecursus bij Ducktypen en profiteer van 25% korting. Voor deze scherpe aanbieding heb je geen Ducktypen kortingscode nodig.

 • € 5,25
  extra korting

  27% korting op premium typecursus bij Ducktypen

  Bij Ducktypen

  Bij Ducktypen bestel je nu een premium typecursus met 27% korting. Je hebt geen kortingscode van Ducktypen nodig.

Alle Ducktypen.nl kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Ducktypen.nl

Zoek je naar acties, kortingscodes en kortingen van Ducktypen.nl, geldig in mei 2020? Dan heb je die nu gevonden, want via ons krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Ducktypen.nl. En bovendien staan wij dagelijks in contact met Ducktypen.nl. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Ducktypen.nl, dus lees gerust verder.

Blind typen is iets wat heel belangrijk is. U zult er meer profijt van ondervinden dan u zelf doorheeft. Blind leren typen is een kwestie van het gewoon doen. U kunt er het beste uw kinderen er zo vroeg mee laten beginnen. Het is echter moeilijk om dit aan te leren als het kind niet geïnteresseerd is. Blind typen is namelijk helemaal niet zo moeilijk, het moet alleen even gedaan worden. DuckTypen is hier de oplossing van. Met behulp van DuckTypen leert uw kind losse toetsen blind te vinden. Dit door opdrachten waarbij het kind spelenderwijs het toetsenbord ontdekt. Het begint makkelijk, met de twee basistoetsen de ‘f’ en de ‘j’. Daarna wordt het langzaam uitgebreid tot dat het kind alle rijen beheerst. Om de motivatie te behouden krijgt uw kind zinvolle tips tijdens de cursus. Het kind word aan de hand genomen door meester Warbol. Hij legt het kind uit wat de bedoeling is en geeft positief en stimulerend commentaar.

- Voordelen DuckTypen - DuckTypen heeft veel voordelen, die het blind leren typen bij DuckTypen onderscheiden van andere sites met typcursussen voor kinderen. Bent u benieuwd naar deze voordelen van DuckTypen en waarom u juist DuckTypen moet kiezen? Lees dan gerust verder.

- DuckTypen is geschikt voor kinderen met dyslexie – Dyslexie wordt door veel kinderen als een belemmering gezien. DucTypen biedt u daarom een speciale dyslexieversie. Deze versie is aangepast, zodat de leesbaarheid van de letters verhoogd wordt. Het game-element is behouden. Dit maakt het ook voor kinderen met dyslexie leuk en zo kunnen zij ook spelenderwijs blind leren typen. Er zijn nog enkele andere aanpassingen gedaan, naast de leesbaarheid van de letters zijn er ook duidelijke kleurcontrasten, een uitgebreide introductie door meester Warbol en is er audio-ondersteuning bij het uitleg van de oefeningen.

- Snelheid van de typvaardigheid – Doordat kinderen blind leren typen bij DuckTypen profiteren zij ook van veel voordeel. Van het kind uit de 21e eeuw wordt verwacht dat zij de snelheid krijgen van computers. Zij groeien er immers mee op. Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en daarom wordt blind en snel typen een belangrijke vaardigheid. De snelheid van het typen scheelt immers tijd en dat is altijd voordelig.

- Verhoogde efficiëntie – Stelt u eens voor dat uw werk sneller af kan zijn. Dat zou toch fantastisch zijn? Dat is wat blind typen u brengt. De focus van uw kind ligt vanaf dat moment op de inhoud van het getypte stuk. Denk aan mailtjes, werkjes voor school etc. Veel kinderen kijken voordat ze blind kunnen typen alleen maar naar het toetsenbord, dat verslapt de concentratie. Het kijken naar het toetsenbord is namelijk er inspannend. Door het blind kunnen typen kan het kind nu meer doen in minder tijd, zonder dat het steeds afgeleid wordt door dat toetsenbord.

- Goede lichaamshouding – Nu wij steeds meer met computers werken, is het belangrijk dat men bewust blijft van het behouden van een goede lichaamshouding. Als een kind blind leert typen is dit probleem relatief makkelijk te verhelpen. De leerling hoeft niet meer voorovergebogen naar het toetsenbord te kijken, om maar op zoek te gaan naar de juiste toetsen. Daarnaast is het ook belangrijk om met tien vingers te typen. Niet alleen vanwege de snelheid, maar ok de kans op RSI (Repetitive strain injury). RSI is een verzamelnaam voor de klachten die optreden als men een kleine beweging herhaaldelijk uitvoert. Met twee vingers typen lijkt onschuldig, maar kan veel negatieve gevolgen hebben bij intensieve herhaling.

- Ook beschikbaar op scholen – Uw kind kan niet alleen thuis aan de slag, want deze online typecursus is ook beschikbaar voor scholen. Zo leert u kind gemakkelijk blind typen op school. Vaak gaat dit nog sneller dan thuis, omdat kinderen dan samen met hun klasgenootjes streven om de beste te zijn. Dat is natuurlijk altijd leuk, maar nu net iets leuker met DuckTypen. Straks kan u kind nog beter blind typen dan u!

- Kortingen bij DuckTypen - Een typcursus van DuckTypen is een goede investering in uw zoon of dochter, maar het is ook belangrijk om rekening te houden met de kosten. Gelukkig zijn er enkele manieren om aan extra korting te komen. Dan kunt u denken aan kortingscodes of kortingen via de site zelf. Om u een goed overzicht te geven van alle manieren om aan korting te komen, bijvoorbeeld met behulp van de hierboven genoemde kortingscodes, is er een lijstje voor u samengesteld van manieren om aan korting te komen. 1. Een van de bekendste manieren om aan korting te komen is met behulp van kortingscodes. Kortingscodes kunt u vinden op een site zoals mijnkorting.nl. Hierop staan honderden kortingscodes, waaronder ook kortingscodes voor DuckTypen. U kunt een account aanmaken op mijnkorting.nl met behulp van uw emailadres. Op deze manier krijgt u toegang tot alle kortingscodes. U hoeft niet bang te zijn dat kortingscodes via mijnkorting.nl uw veiligheid/privacy in gevaar brengen. Mijnkorting heeft er namelijk voor gezorgd dat al uw persoonlijke gegeven opgeslagen worden op beveiligde servers. Zo kunt u optimaal profiteren van uw welverdiende korting door het gebruik van kortingscodes. 2. Naast kortingscodes kunt u ook profiteren van korting op een andere manier. Op de site van DuckTypen kunt u namelijk ook aan korting komen. Met behulp van aanbiedingen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een aanbieding voor abonnees van het Donald Duck Weekblad. Als u namelijk abonnee bent van het Donald Duck Weekblad krijgt u maar liefst 25% extra korting op uw online typecursus van DuckTypen. Als u uw postcode invult, wordt de kortingscode automatisch verrekend. Het systeem kan dan namelijk checken of u al abonnee bent of niet. Tijdens speciale acties kan de korting soms veranderen. Maar niet getreurd! De hoogste korting geldt. Dus dat betekend voor u alleen maar meer korting en meer profiteren van al het voordeel. 3. Naast kortingscodes en kortingen via de site zelf kunt u zich ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief. Op de site van DuckTypen vindt u onder het kopje ‘nieuwsbrief’ een formulier. Dit formulier maakt het mogelijk om uw e-mailadres op te geven. Hierdoor blijft u op de hoogte van alle acties, maar ook de nieuwste aanbiedingen en dus kortingen. Schrijf u snel in en u mist geheid geen enkele korting meer.

Over blind leren typen valt weinig negatiefs te zeggen, maar nu al helemaal. Voor iedereen is er nu de mogelijkheid om blind te leren typen. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. En DuckTypen biedt zelfs de kinderen die er bij nader inzien meer moeite mee hebben de mogelijkheid om het ook goed te leren. Want blind typen is helemaal niet zo moeilijk, je moet het gewoon even doen. Om deze one in a lifetime investment nog iets aantrekkelijker te maken kunt u ook nog eens profiteren van alle korting die u aangeboden wordt. Vergeet dat dus niet!

Daarom, bestel altijd via onze website bij Ducktypen.nl om permanent extra korting te ontvangen op iedere bestelling, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

met kortingscode: € 5,25 (extra) korting
zonder kortingscode: € 5,25 (extra) korting

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Ducktypen

 terug naar alle winkels