Kortingsacties en kortingscodes van Ebookers


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Kortingsacties en kortingscodes van Ebookers

Korting bij Ebookers

Ben jij ook zoekende naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Ebookers, bruikbaar in juli 2020? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Ebookers. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien ontvang je via ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Ebookers. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Ebookers, dus lees gerust verder.

Ebookers.nl is een van de grootste online reisorganisaties, zowel in Nederland als in Europa. Vliegtickets, hotels, citytrips en autohuur zijn allemaal onder eigen beheer. Ebookers maakt zelf afspraken op internationaal gebied en heeft dus altijd zeer goede aanbiedingen. Ebookers is zo overtuigd van de inkoopkracht dat de organisatie op alle producten een laagste prijsgarantie afgeeft.

Naast deze laagste prijs garantie zijn er nog veel meer voordelen aan het boeken van je reis bij Ebookers.nl. Zo heb je bijvoorbeeld een enorme keuze aan losse vluchten of pakketreizen over de gehele wereld. Dus niet alleen citytrips binnen Europa voor een lage prijs, maar net zo goed een voordelige rondreis in de USA of in Azië.

Wist je trouwens dat je niet alleen reizen kunt boeken op Ebookers.nl, maar ook gewoon inspiratie op kunt doen voor vakanties? Ze hebben namelijk een speciale blog waarin je per bestemming verhalen kunt lezen wat er allemaal te doen is, waar je het beste kunt shoppen en bijvoorbeeld ook hoe je het meeste geld kunt besparen. Wel zo handig voor de koopjesjagers onder ons.

Wat ook een belangrijk voordeel is aan de website van Ebookers, is dat je zelf je reis kunt samenstellen. Zo kun je zelf kiezen welke vlucht je neemt (de dure rechtstreeks of de goedkope met een tussenlanding), welk hotel je wilt verblijven (1 ster voor minder dan 25 euro per nacht, of een 5 sterren aanbieding). Daarnaast kun je dan ook nog zelf je auto boeken. Vaak is op die manier je reis samenstellen goedkoper, of in ieder geval precies je eigen voorkeur. En Ebookers kortingscodes zijn uiteraard ook gewoon bruikbaar bij het zelf samenstellen.

Het woord is gevallen: kortingscodes van Ebookers. Vroeger kon je heel regelmatig kortingscodes vinden die wel 25 euro korting gaven op welke willekeurige boeking dan ook. Tegenwoordig is Ebookers wel iets spaarzamer met het uitgeven van kortingscodes. De codes zijn vaak nog maar op een bepaalde reis of bestemming geldig, en niet meer op alles. Ook moet je er rekening mee houden dat je bij het gebruik van een kortingscode je geen korting krijgt via mijnkorting. Al met al is de kans dat je daadwerkelijk een geldige kortingscode te pakken hebt niet zo groot.

Wat je beter kunt doen, is de aanbiedingen van Ebookers iedere week even bekijken. Daar zitten vaak hele leuke trips tussen, en met behoorlijk hoge korting. Zodoende kun je toch nog besparen op je vakantie.

Wat je ook zeker moet doen, is je aanmelden voor de nieuwsbrief van Ebookers. Dan krijg je alle acties en eventuele kortingscodes rechtstreeks in je mailbox. En bovendien krijg je direct een kortingscode voor 10% korting op je eerste boeking. Dat voordeel moet je zeker meepakken!

Nog een tip van ons: doe mee met het Ebookers Bonus+ programma, dan spaar je namelijk voor een bepaald percentage korting, die je kunt gebruiken op je volgende boeking. De korting kan oplopen tot wel 5%. Makkelijk verdiend toch?

Wat je ook kunt doen, is om de Ebookers App te installeren op je tablet of telefoon. Ten eerste krijg je dan namelijk een aantal speciale aanbiedingen voor mobiel, die op de gewone computer niet zichtbaar zijn. Ten tweede krijg je dan extra punten voor het speciale Bonusplus programma van Ebookers, waar we het eerder over hadden.

Kortom, volop mogelijkheden om te besparen op je boekingen bij Ebookers. Als laatste moet je natuurlijk ook altijd boeken via mijnkorting bij Ebookers, want dan krijg je ook nog eens extra korting op je mijnkorting account (behalve bij gebruik van een kortingscode).