Alle aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Emirates

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september2022 promotiecodes en kortingen van Emirates, en bovendien ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Emirates acties

 • 0,62%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Emirates

  Bij Emirates

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Emirates. Je hoeft niet te zoeken naar een Emirates kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Emirates

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 0,62%
  extra korting

  Pak nu 10% korting mee bij Emirates met de kortingscode

  Bij Emirates

  Ontvang nu 10% korting bij Emirates op EOL base fare vluchten. Vul de kortingscode in.

  Voorwaarden

  Met uitzonderingen van enkele vluchten.

 • 0,62%
  extra korting

  10% korting op je vlucht met Emirates

  Bij Emirates

  Boek nu jouw volgende trip met Emirates en bespaar 10% met de kortingscode!

  Voorwaarden

  Deze korting is geldig op boekingen t/m 30.06.22

 • 0,62%
  extra korting

  Voordelig naar Dubai via Emirates

  Bij Emirates

  Altijd al een keer naar Dubai gewild? Kijk dan eens bij Emirates en boek voordelig je tickets.

 • 0,62%
  extra korting

  Emirates kortingscode voor €25 korting op alle bestemmingen

  Bij Emirates

  Met deze kortingscode van Emirates ontvang je nu 25 euro korting op alle bestemmingen.
  Ga er heerlijk tussenuit en ontspan. Vergeet de kortingscode van Emirates niet in te voeren.

  Voorwaarden

  exclusief Amsterdam

 • 0,62%
  extra korting

  Kortingscode voor 10% korting op Base Fare only vluchten van Emirates

  Bij Emirates

  Met deze kortingscode van Emirates ontvang je tijdelijk 10% korting op de Base Fare only vluchten. Dat scheelt aanzienlijk.

 • 0,62%
  extra korting

  Emirates kortingscode voor 4% korting op je vlucht

  Bij Emirates

  Met deze kortingscode van Emirates pak je nu 4% korting mee op je vlucht. Mooi meegenomen.

 • 0,62%
  extra korting

  Emirates kortingscode voor 4% korting

  Bij Emirates

  Boek nu je vlucht met 4% korting. Zo word je vlucht nog aantrekkelijker! Vergeet de kortingscode van Emirates niet in te vullen.

 • 0,62%
  extra korting

  Emirates kortingscode voor 4% korting op je vlucht

  Bij Emirates

  Pak nu 4% voordeel mee met deze kortingscode van Emirates. Heerlijk voordelig op reis!

 • 0,62%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Emirates

  Bij Emirates

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Emirates. Je hoeft niet te zoeken naar een Emirates kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Alle aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Emirates

Korting bij Emirates

Ben je op zoek naar kortingsacties, kortingscodes, acties van Emirates, bruikbaar in september2022? Dan zit je hier gebakken, want wij staan dagelijks in contact met Emirates. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop krijg je via MijnKorting te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Emirates. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Emirates, dus lees gerust verder.

Het bezoeken van mooie stranden, uitgestrekte vlaktes, een prachtig heuvellandschap of een gezellige en zonnige stad. Wie houdt er nou niet van vakanties? Hoe realiseert u deze dromen? Dat is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Emirates kan u een handje helpen. De wereld ligt geheel aan uw voeten, als u vliegt met Emirates. Met Emirates vliegt u namelijk naar wel meer dan 155 prachtige bestemmingen in 81 verschillende landen. Terwijl u ondertussen kan genieten van de beste service en comfort bij deze budget airline. Emirates is de grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Met entertainment aan boord, gratis Wi-Fi en een mogelijkheid tot online inchecken zijn zij sinds 2016 terecht benoemd tot de beste airline van de hele wereld! Nu krijgt u de mogelijkheid om met deze luchtvaartmaatschappij mee te vliegen. Hoe tof is dat?

-Voordelen bij Emirates- Het entertainment aan boord, de gratis Wi-Fi en het online inchecken klinkt niet alleen allemaal super handig, maar voordelig is het ook nog eens! Emirates heeft heel veel voordelen, waardoor zij zich kunnen onderscheiden van andere luchtvaartmaatschappijen en uiteindelijk zelfs de beste airline zijn geworden. Emirates staat bijvoorbeeld 30 kg bagage toe, hebben een gourmet cuisine, internationale bemanning en beschikken over erg fijne en ruime stoelen. Om het u voor u overzichtelijk te maken, hebben wij enkele voordelen voor u op een rijtje gezet.

-30kg bagage toegestaan- Als we even eerlijk zijn, dan zal bijna iedereen moeten toegeven dat hij of zij minimaal een keer teveel bagage mee wilde nemen en op het laatste moment nog wat uit de koffer moest gooien. Het liefst nemen wij als reizigers allemaal net iets te veel mee. Meestal is dat een probleem, maar niet bij Emirates. Bij Emirates kunt u namelijk veel meer meenemen en heeft u geen last meer van dit probleem. Met het limiet van 30 kilo bagage onderscheiden zij zich van vele andere luchtvaartmaatschappijen en bieden zij u de mogelijkheid om net dat extra beetje bagage mee te smokkelen. U kunt nu profiteren van dit voordeel, dus doe dat ook zeker snel. Want zo voordelig als bij Emirates vindt u het nergens anders.

-goedwerkende site- Om het voor iedereen mogelijk te maken om te vliegen met Emirates is een goedwerkende site van essentieel belang. Zo kunt u de site naar uw taal van het land waarin u woont instellen, zodat de site voor u vertaald beschikbaar wordt gesteld. Op deze manier is de website van Emirates voor iedereen gemakkelijk in gebruik en wordt het u niet moeilijker gemaakt dan het is.

-Internationale bemanning- Emirates is er voor iedereen. Of het nu gaat om je eerste vlucht of simpelweg je laatste, maakt simpelweg niks uit. De internationale bemanning is hier een representatief voorbeeld van. Emirates heeft veel internationale bemanning, wat het heel leuk maakt om te vliegen met Emirates.

-Ruime stoelen- Heeft u ook van die mooie lange benen? Of voelt u zich gewoon prettiger in een ruimere omgeving? Dat is namelijk heel erg begrijpelijk. Bij Emirates hoeft u zich niet druk te maken over weinig beenruimte of een claustrofobisch gevoel. Met de ruime stoelen in de indeling van de vliegtuigen komt Emirates u goed tegemoet. Ruime stoelen werken mee aan een prettigere sfeer voor u, maar ook voor het personeel. Dit maakt het vliegen met Emirates voor u fijner. Een fijne omgeving werkt namelijk ook mee aan uw gevoel.

-Zoeken en Boeken- Op de website van Emirates kunt u makkelijk zoeken naar uw vluchten. U kunt niet alleen de gebruikelijke gegevens aangeven, maar u kunt ook geavanceerd zoeken. Zo kunt u zoeken naar meerdere bestemmingen, tussenstops, promotie codes en partner airlines. Hoe handig is dat? Zo bent u efficient op zoek, om gericht te vinden wat u wilt.

-Kortingen bij Emirates- Vakanties kosten vaak een hoop geld. Naast dat u betaald voor alle voordelen van Emirates, betaalt u ook voor allerlei leuke en fijne dingen die u wilt doen of meemaken op vakantie. Gelukkig is het makkelijk om aan kortingen te komen bij Emirates. Zo wordt het vliegen nog voordeliger gemaakt voor u. Om een overzicht te hebben van alle manieren van kortingen, bijvoorbeeld kortingscodes, is er een overzicht voor u samengesteld. Leest u dus gerust verder.

1.Een bekende manier om aan kortingen te komen, is met behulp van kortingscodes. Weet u niet wat kortingscodes zijn? Geen probleem. Kortingscodes zijn simpel gezegd codes die u korting verschaffen. Deze kortingscodes staan op websites zoals mijnkorting.nl. Hier vindt u honderden kortingscodes, waaronder ook kortingscodes voor Emirates. Als u naar een site zoals mijnkorting.nl gaat kunt u met behulp van uw e-mailaders een account aanmaken. Op deze manier kunt u gratis profiteren van heel veel korting. Het is geheel veilig. Al uw persoonlijke gegevens worden namelijk opgeslagen op beveiligde servers. De kortingscodes zullen dus op geen enkele manier uw privacy of veiligheid in gevaar brengen. Profiteer snel van deze kortingen! 2.Naast kortingscodes zijn er ook veel kortingen te vinden op de site van Emirates zelf. Onder het kopje Special Orders vindt u alle aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. Denkt u dan aan kortingen van meer dan 20%, bonus miles of uzelf verwennen met Business Class. Dat is niet alleen voor u ontzettend leuk, maar ook nog eens hartstikke voordelig. De aanbiedingen onder Special Offers variëren per periode en zijn opgedeeld in verschillende kopjes. Bij elke aanbieding staat ook wanneer deze verloopt. Dat is handig, want zo weet u meteen of u er nog op tijd bij bent. 3. Naast kortingscodes en special offers is er nog een manier om aan korting te komen. Nog een? Ja, u leest het goed. Nog een. Zo kunt u zich namelijk inschrijven voor de nieuwsbrief. Het inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de site van Emirates zelf. Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief zult u veel voordeel ondervinden. Zo blijft u namelijk niet alleen op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, maar echt van elk detail op de site op gebied van profiteren. Zo bent u echt op de hoogte van elke korting, waarvan u kunt profiteren bij Emirates.

Al deze voordelen en al deze manieren van profiteren zijn zo voordelig. Er is geen enkele reden meer waarom u geen tickets zou kunnen kopen via Emirates. Denkt u nog eens aan de 30 kilo bagage, de ruime zitplaatsen, een goedwerkende site met veel zoekopties en internationaal personeel. Maar dat was nog niet eens alles. U kan daarnaast ook nog eens gebruik maken van zoveel kortingscodes, allerlei offers via de site van Emirates zelf en zich inschrijven voor de nieuwbrief. Op deze manier bent u erg goed op de hoogte gebracht van Emirates.

Daarom, bestel nu uw tickets via mijnkorting bij Emirates om extra korting te ontvangen op al je aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 0,62% (extra) korting
zonder kortingscode: 0,62% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief belastingen en brandstoftoeslagen, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding. Op vluchten geboekt via Skywards punten wordt geen korting via mijnkorting gegeven.

Naar Emirates

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.