Eneco aanbiedingen, kortingen en cashbacks

3 geldige acties

Alle geldige mei 2020 aanbiedingen van Eneco, en daarnaast ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Eneco acties

 • € 12,50
  cashback

  Altijd extra korting bij Eneco

  Bij Eneco

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Eneco. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 12,50
  cashback

  Betaalbaar groene energie bij Eneco

  Bij Eneco

  De groene energie van Eneco is betaalbaar en voor iedereen! Berekend nu je maandbedrag en stap vandaag nog over naar Eneco. En uiteraard krijg je nog eens Eneco korting op je account, als je via mijnkorting een energie contract afsluit.

 • € 12,50
  cashback

  Extra korting op een Eneco energiepakket

  Bij Eneco

  Kies via mijnkorting bij Eneco het energiepakket dat bij jou past en ontvang ook nog eens Eneco korting op je mijnkorting accont.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Eneco

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 12,50
  cashback

  Gratis extra's bij afsluiten van een energiecontract bij Eneco

  Bij Eneco

  Bij het afsluiten van een energiecontract bij Eneco ontvang je nu:
  - Een Philips Hue pakket met 2 lampen en een bridge
  - Toon + gratis installatie
  Dat is mooi meegenomen. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • € 12,50
  cashback

  Welkomscadeau bij 4-jarige energiecontract bij Eneco: gratis Toon, installatie en Philips Hue pakket

  Bij Eneco

  Eneco geeft je nú een fantastische welkomscadeau bij een 4-jarige energiecontract. Je krijgt een gratis Toon t.w.v. € 200,-, een gratis installatie en een gratis Philips Hue pakket t.w.v. € 160,-. Pak je voordeel! Sluit nú een 4 jarige energiecontract af bij Eneco. En dan krijg je natuurlijk ook nog eens extra Eneco korting via mijnkorting.nl.

 • € 12,50
  cashback

  Gratis Toon bij Eneco

  Bij Eneco

  Bespaar vandaag nog op stroom. Stap nú over naar Eneco. Kies voor de 4 jarig energiecontract van Eneco en krijg gratis een Toon t.w.v. € 200,- cadeau. Eneco bevestigd de Toon ook gratis aan je muur. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Eneco korting op je account.

 • € 12,50
  cashback

  Bespaar dubbelop op energiekosten met de Toon van Eneco

  Bij Eneco

  Met de Toon van Eneco aan je muur heb je extra inzicht op je energie verbruik. Toon help je met besparen. Haal nú een Toon in huis. Sluit via mijnkorting een energiecontract bij Eneco en ontvang ook nog eens Eneco korting op je account.

 • € 12,50
  cashback

  € 175,- cashback voor nieuwe klanten bij Eneco

  Bij Eneco

  Als nieuwe klant krijg je maar liefst € 175,- cashback op je contract bij Eneco. Maak snel gebruik van deze aantrekkelijke cashback actie van Eneco en krijg via mijnkorting nog eens Eneco korting op je account. Een kortingscode is hiervoor niet nodig.

  Voorwaarden

  De € 175,- cashback komt rechtstreeks van Eneco zelf (dus niet via MijnKorting.nl).

Eneco aanbiedingen, kortingen en cashbacks

Cashback en korting bij Eneco

Ben je zoekende naar kortingen, kortingsacties en cashbacks van Eneco, geldig in mei 2020? Dan zit je hier goed, want via ons krijg je te allen tijde extra cashback op je contract bij Eneco. En bovendien checken wij dagelijks de website van Eneco. Zodra we een actie vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Eneco, dus lees gerust verder.

Met ruim 1,3 miljoen klanten is Eneco één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Eneco biedt naast een gunstige prijs de consument de mogelijkheid om slim om te gaan met energie: De Toon thermostaat, de slimme energiemeter en inzicht in het verbruik binnen de ‘Mijn Eneco’ omgeving zijn hier voorbeelden van. Dit, in combinatie met de milieuvriendelijkheid van zowel het gas als de stroom, maakt Eneco een aantrekkelijke keuze voor de consument. Ze krijgen dan ook niet voor niets gemiddeld een 7,7 van de klanten!

Daarom, ga via mijnkorting.nl naar Eneco om extra cashback te ontvangen op ieder contract, ook als er geen kortingscode of actie beschikbaar is.

Kortingen

€ 12,50 (extra) korting op gas
€ 12,50 (extra) korting op stroom

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Eneco

 terug naar alle winkels