Energiecollectief cashbacks, aanbiedingen en acties

6 geldige acties

Hier vind je alle Energiecollectief kortingen geldig in juli 2020, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Energiecollectief acties

 • tot € 27,50
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Energiecollectief. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Energiecollectief kortingscode.

 • tot € 27,50
  cashback

  Slim besparen met Flex Prepaid pakket van Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Je kan flink besparen in je energierekening met de Flex Prepaid pakket van Energiecollectief. Je hebt dagelijks inzicht in je gebruik en kosten als je Flex Prepaid afsluit bij Energiecollectief. Sluit vandaag nog de Flex Prepaid pakket van Energiecollectief via mijnkorting en krijg nog eens extra Energiecollectief korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  Slimme meter vereist (eenmalig € 72,60)

 • tot € 27,50
  cashback

  Extra veel voordeel op je energiecontract bij Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Energiecollectief biedt je een een overzicht van de goedkoopste energiecontracten dat goed bij jouw wensen passen. Bekijk het aanbod van Energiecollectief. Stap nu over naar Energiecollectief en ontvang ook nog eens Energiecollectief korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 27,50
  cashback

  Gratis overstapservice bij Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Energiecollectief biedt je gratis overstapservice aan. Zo weet je zeker dat je snel en voordelig kunt overstappen naar een ander energiecontract.

 • tot € 27,50
  cashback

  Kortingen bij Energiecollectief op duurzame energie producten

  Bij Energiecollectief

  Wanneer je shopt bij Energiecollectief, heb je te maken met hoge kortingen op duurzame energie producten. De aanbiedingen zijn zeker de moeite waard om even de site van Energiecollectief te bezoeken.

 • tot € 27,50
  cashback

  Beste bod bij Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Nu zie je bij Energiecollectief het beste energieaanbod. Dankzij Energiecollectief weet je meteen met welk energiecontract je makkelijk geld kunt besparen.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Energiecollectief

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 27,50
  cashback

  Profiteer van € 180,- welkomskorting op de Flex standaard pakket bij Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Bespaar op jaarbasis tot wel € 300,- op je energierekening. Energiecollectief bied je nú op de Flex standaard pakket € 180,- welkomstkorting. Pak je voordeel! Ontvang ook nog eens Energiecollectief korting op je account als je via mijnkorting een energiepakket naar keuze afsluit. Een kortingscode is niet noodzakelijk.

  Voorwaarden

  De welkomskorting krijg je van EnergieFlex zelf en wordt verrekend in het jaarafrekening. Geld alleen als je stroom en gas afneemt voor een periode van 1 jaar.

 • tot € 27,50
  cashback

  EnergieFlex éénjarige pakket nú met extra korting bij Energiecollectief

  Bij Energiecollectief

  Via Energiecollectief kan je je EnergieFlex pakket nú goedkoper afsluiten. Profiteer van extra korting op het éénjarige pakket van Energiecollectief. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Energiecollectief korting op je account zowel met als zonder kortingscode of aanbieding.

Energiecollectief cashbacks, aanbiedingen en acties

Cashback en korting bij Energiecollectief

Ben je ook zoekende naar kortingen, kortingsacties en cashbacks van Energiecollectief, geldig in juli 2020? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij ons ontvang je altijd extra cashback op je contract bij Energiecollectief. En daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Energiecollectief. Zodra we weer een korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Energiecollectief, dus lees gerust verder.

Ieder huishouden heeft apparaten nodig, die het ook daadwerkelijk doen. Daarvoor heb je stroom of gas nodig. Zonder stroom en gas kun je een huidhouden niet overeind houden. Om die reden is het van belang dat je een goed energiecontract afsluit. Bij Energiecollectief kun je voordelig energiecontracten afsluiten. Dit is wel zo handig, want bij deze webshop weet je altijd makkelijk geld te besparen op je contracten. Dat betekent natuurlijk ook gelijk dat je bespaart op je jaarlijkse vaste kosten. Ideaal toch? Er zijn meerdere manieren om geld te besparen bij Energiecollectief. Je zal in het onderstaande stuk dan ook kennis maken met de verschillende manieren om aan kortingen te komen. Lees nu snel verder en bespaar in de toekomst veel geld op de aankopen die je doet bij Energiecollectief.

-Voordelig energiecontract afsluiten-

De online webshop Energiecollectief heeft een breed aanbod wat betreft energiecontracten. Het is niet prettig om ieder jaar veel te moeten betalen aan energiekosten. Laat Energiecollectief je dan ook helpen met het besparen van geld. De webshop biedt je de verschillende energiecontracten met kortingen aan. Het fijne is dat je alles voordelig kunt afsluiten, dus zo bespaar je heel veel geld. Hoe kan Energiecollectief alles dan voordelig aanbieden? Energiecollectief laat iedereen profiteren van de concurrentie tussen alle verschillende energieleveranciers. Door alles samen te bundelen, kan Energiecollectief alle energie grootschalig inkopen en zo een lager tarief hanteren voor de klanten. Op de site kom je ook altijd tegen wat populaire contracten zijn. Tevens wordt het beste aanbod getoond bij Energiecollectief. Zo weet je precies waar je makkelijk geld mee kunt besparen. Naast dat je geld bespaart bij Energiecollectief, bespaar je ook veel wat betreft tijd. Je kunt namelijk snel en makkelijk aangeven wat je wensen zijn in verband met je energiecontract. Energiecollectief zoekt op basis van de door jou aangegeven wensen de beste match.

-Kortingen op duurzame energieproducten-

Op de online webshop van Energiecollectief koop je niet alleen maar energiecontracten, maar ook duurzame energieproducten. Dit is hard nodig, want ook producten zijn nodig om goed om te kunnen met energie thuis. De aanbiedingen worden aangetoond met een groene sticker. Je ziet gelijk hoeveel geld je kunt besparen, doordat het mogelijk is om de nieuwe prijs met de oude prijs te vergelijken. De kortingen worden steeds extremer, dus wees er snel bij. Wees ook alert, want de aanbiedingen komen en gaan telkens weer. Je wilt niet een voordelige kortingen missen natuurlijk. Daarom is het aan te raden om af en toe op de site van Energiecollectief te kijken.

-Geld besparen door te vergelijken-

Op de site van Energiecollectief kun je simpel energiecontracten met elkaar vergelijken. Dit is handig, want zo weet je precies wat de verschillen zijn tussen bepaalde contracten. Je bepaalt helemaal zelf op basis van wat je de energiecontracten wilt vergelijken. Het voordeel is dat wanneer je de contracten met elkaar vergelijkt, je ook de verschillen in prijs ziet. Zo weet je direct welke energiecontracten er voordeliger zijn en waar je dus meer geld op kunt besparen. Het is logisch dat je dan gaat voor deze contracten. Bespaar dus vandaag nog je geld door te vergelijken bij Energiecollectief.

-Onafhankelijk advies-

Het kan zijn dat je niet veel afweet van energiecontracten. In dat geval is het lastig om zelf keuzes te maken. Je staat lang stil en je twijfelt over van alles en nog wat. Dit is natuurlijk niet fijn, want zo verlies je tijd. Energiecollectief zorgt ervoor dat je juist tijd bespaart. Je kunt namelijk altijd om onafhankelijk advies vragen bij Energiecollectief. Een expert helpt je verder en samen kijken jullie naar wat de voordeligste oplossing is voor jou. Uiteindelijk bespaar je dus veel tijd en ook nog eens geld, omdat je met het advies voor een voordelig resultaat kunt gaan.

-Kortingscodes bij Energiecollectief-

Je bent natuurlijk continu op zoek naar kortingen. Tijdens het online shoppen op normale sites kom je vele aanbiedingen tegen en kun je makkelijk geld besparen. Het aanbod van Energiecollectief is alleen net iets anders. Het gaat hier om vaste jaarlijkse kosten. Iedereen heeft een energiecontract nodig en de vraag is nu hoe je dit het goedkoopste kunt afsluiten. Het lijkt misschien erg lastig om een energiecontract af te sluiten, indien je er geen verstand van hebt. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. In elk geval niet als het ligt aan de webshop Energiecollectief. Deze webshop zorgt ervoor dat iedereen voordelig een energiecontract kan afsluiten bij Energiecollectie. Zo weet je zeker dat je kunt besparen. Een keer besparen betekent niet echt maar één keer. Je bespaart op je jaarlijkse kosten en dat is natuurlijk wel zo prettig. Dan houd je aan het eind van het jaar weer geld over om andere leuke dingen te doen met het gezin. De webshop Mijnkorting.nl wil ervoor zorgen dat je de kosten nog verder kunt reduceren. Het fijne is dat je in het onderstaande stuk meer te weten komt over het verzamelen en opsparen van kortingen op het internet. Wil je voortaan nooit meer teveel betalen voor een energiecontract? Lees dan snel hieronder verder en gebruik de tips.

1.       Het is gunstig om gebruik te maken van kortingscodes. Kortingscodes zijn namelijk unieke codes die ervoor zorgen dat je aan kortingen kunt komen op het internet. Het ideale hieraan is dat je altijd wel een hoge korting kunt vangen. Mijnkorting.nl biedt voor 1900 verschillende webshops diverse kortingscodes aan, dus ook voor Energiecollectief. Het voordeel is dat je nu niet alleen geld kunt besparen bij Energiecollectief, maar ook bij vele andere webshops. Voordat je daadwerkelijk gebruik kunt maken van de kortingscodes, is het van belang dat je een account hebt op de site van Mijnkorting.nl. Het aanmaken van een account is helemaal gratis en daarnaast is het zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een aantal gegevens opgeven. Deze persoonlijke informatie wordt op een veilige server bewaard, zodat niemand erbij kan behalve wanneer jij ze zelf nodig hebt voor de kortingscodes. Mijnkorting.nl is een betrouwbare en veilige site, dus je weet zeker dat de site verantwoordelijk omgaat met jouw gegevens. Indien het gelukt is om lid te worden van Energiecollectief, is het tijd om op zoek te gaan naar interessante webshops. Die zijn er genoeg net als Energiecollectief. Heb je een shop gevonden, dan is het handig om de kortingscodes te bekijken. Bespaar dus veel geld met Mijnkorting.nl. Een extra voordeel van deze site is dat je zelfs geld krijgt wanneer je een nieuw lid bent, dat heet de welkomstpremie.

2.       Het is ook aan te raden om gebruik te maken van de nieuwsbrief van Energiecollectief. In de nieuwsbrief staan verschillende dingen over de recente ontwikkelingen van de site, het aanbod en de nieuwe producten. Wat jou natuurlijk het meeste interesseert zijn de verschillende kortingen die je treft in de nieuwsbrief van Energiecollectief. Iedere nieuwsbrief ontdek je weer andere kortingen. De voordelen die je treft, zijn alleen bedoeld voor de nieuwsbrief lezers van Energiecollectief. Daarom is het aan te raden om je vandaag nog in te schrijven voor de nieuwsbrief van Energiecollectief. Dit is helemaal gratis en daarnaast hoef je alleen maar een mailadres achter te laten. Simpel toch?

3.       Ook kun je gebruik maken van social media. Social media is ervoor bedoeld om mensen op de hoogte te houden van elkaars leven. Ook webshops, zoals Energiecollectief gebruiken social media, maar dan met een net wat ander doel. Energiecollectief wil meer mensen bereiken en zo ook meer klanten krijgen. Om klanten te trekken, zorgt Energiecollectief ervoor dat er aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen staan op de social media pagina’s van Energiecollectief. Voordat je besluit online aankopen te doen bij Energiecollectief, is het dus handig om eerst te zoeken naar mogelijke kortingen op de social media pagina’s van Energiecollectief.

4.       De laatste optie die je hebt om geld te besparen, is de site regelmatig bezoeken. Zoals je al weet staan er veel ideale aanbiedingen op. Allen het internet verandert voortdurend, dus ook de aanbiedingen en kortingen van Energiecollectief. Wil je nou nooit meer een hoge korting mislopen, dan is het een echte aanrader om de site van Energiecollectief goed in de gaten te houden. Zo bespaar je in de toekomst veel geld op alle aankopen die je doet bij deze webshop.

Een energiecontract heeft iedereen nodig. Je hebt thuis immers gas en stroom nodig om apparaten te laten draaien en om het huishouden in orde te houden. Toch is het niet fijn dat je vast zit aan jaarlijkse hoge kosten. Daar doet de webshop Energiecollectief dan ook zeker wat aan. De webwinkel Energiecollectief zorgt ervoor dat je veel geld weet te besparen op je vaste energiekosten in een jaar. Bij Energiecollectief kun je makkelijk een voordelig energiecontract afsluiten. Dat is natuurlijk wel zo gunstig. Mijnkorting.nl heeft je een aantal tips gegeven over hoe je simpel aan kortingen kunt komen op het internet. Maak dan ook zeker gebruik van deze tips. En vergeet de kortingscodes niet, want met de kortingscodes kun je veel geld besparen op de energiecontracten die je afsluit bij Energiecollectief. 

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
€ 27,50 (extra) korting op Engie (zowel 1 jr/3jr, zowel single/dual fuel)
€ 17,50 (extra) korting op 3 jaar dual fuel
€ 10,00 (extra) korting op 1jr dual fuel en modelcontract dual fuel
€ 8,75 (extra) korting op 3jr single fuel
€ 7,50 (extra) korting op prepaid dual fuel
€ 5,00 (extra) korting op 1jr single fuel en modelcontract single fuel
€ 3,75 (extra) korting op prepaid single fuel

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Energiecollectief

 terug naar alle winkels