Profiteer van exclusieve Energiedirect korting, cashback en aanbiedingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Energiedirect

 • € 25,-
  extra korting

  Ga voor Groene stroom & Gas en ontvang €90,- PSV tegoed bij Energiedirect

  Bij Energiedirect

  Groene stroom, voordeligheid, kwaliteit en korting. Dat is precies wat Energiedirect je te bieden heeft. Spaar nu voor veel voordeel en kortingen.

  Geldig t/m 30-11-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  Ontvang €100,- cashback bij Energiedirect op 1 jaar groene stroom en gas

  Bij Energiedirect

  Geldig t/m 30-11-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  Nu €75,- cashback bij Energiedirect

  Bij Energiedirect

  Bij Energiedirect ontvang je tot wel €75,- cashback op groene stroom & gas. Hiervoor is geen kortingscode van Energiedirect nodig.

  Geldig t/m 30-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  Bij Energiedirect nu €75,- cashback op groene stroom en gas

  Bij Energiedirect

  Bij Energiedirect profiteer je tijdelijk van €75,- cashback bij bestelling van groene stroom en gas. Je hebt hier geen kortingscode van energiedirect voor nodig.

  Geldig t/m 28-02-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Let op: de €75,- cashback krijg je achteraf van Energiedirect.nl en niet van MijnKorting

 • € 25,-
  extra korting

  Bespaar op energie en ga voor zonnepanelen van Energiedirect

  Bij Energiedirect

  Bestel nu de zonnepanelen van Energiedirect en wek je eigen groene stroom op. Hiermee kan je ook nog eens flink besparen op je energierekening. Ga direct naar Energiedirect en bespaar direct. Een kortingscode is niet vereist.

  Geldig t/m 28-02-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  €75,- cashback op Groene stroom & gas bij Energiedirect

  Bij Energiedirect

  Bestel nu 1 jaar Groene Stroom & Gas bij Energiedirect en ontvang maar liefst €75,- cashback. Een kortingscode van Energiedirect is niet vereist.

  Geldig t/m 31-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Let op: de €75,- cashback krijg je achteraf van Energiedirect.nl en niet van MijnKorting

 • € 25,-
  extra korting

  € 130,- cashback op 1 jaar contract bij Energiedirect

  Bij Energiedirect

  Bij Energiedirect ontvang je nu maar liefst €130,- cashback op 1 jaar energiecontract. Wie wil dat niet! Sluit via mijnkorting een energiecontract bij Energiedirect en krijg daarbovenop ook nog eens de extra Energiedirect cashback op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Let op: De € 130,00 cashback krijg je achteraf van Energiedirect.nl (niet van mijnkorting).

  Geldig t/m 31-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  Ontvang €175,- cashback op 2-jarige contract bij Energiedirect

  Bij Energiedirect

  Sluit nu een 2 jarige contract af bij Energiedirect en pak een cashback mee van wel €175,-. Hiervoor hoef je geen kortingscode van Energiedirect in te vullen.

  Let op: De €175,- cashback krijg je achteraf van Energiedirect.nl (niet van mijnkorting).

  Geldig t/m 31-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  Nu bij Energiedirect: Tot wel € 200,- FAN-store cadeaukaart bij PSV energie contract

  Bij Energiedirect

  Bij Energiedirect krijg je nu een verhoogde PSV tegoed op je PSV energie contract. Zo krijg je bij:
  - 1 jaar PSV energie nu € 135,- FAN-store cadeaukaart i.p.v. € € 85,-
  - 2 jaar PSV energie nu € 180,- FAN-store cadeaukaart i.p.v. € € 135,-
  - 3 jaar PSV energie nu € 200,- FAN-store cadeaukaart i.p.v. € 185,-
  Profiteer nu! Sluit een PSV energie contract af bij Energiedirect en ontvang ook nog eens Energiedirect korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 30-11-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 25,-
  extra korting

  Stap nu over naar Energiedirect en profiteer van € 125,00 cashback op 2 jaar regulier tarief

  Bij Energiedirect

  Overstap nú naar Energiedirect en ontvang € 125,00 caschback op een 2 jaar regulier tarief contract. Energiedirect regelt je overstap. Sluit een energiecontract via mijnkorting bij Energiedirect en profiteer ook nog eens van Energiedirect cashback op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

  Let op: De € 125,00 cashback krijg je achteraf van Energiedirect.nl (niet van mijnkorting).

  Geldig t/m 31-03-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Profiteer van exclusieve Energiedirect korting, cashback en aanbiedingen

Cashback en korting bij Energiedirect

Ook op zoek naar kortingen, cashbacks en kortingsacties van Energiedirect, die geldig zijn in mei 2021? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons ontvang je altijd extra cashback op je contract bij Energiedirect. Bovendien staan wij dagelijks in contact met Energiedirect. Zodra we weer een korting of aanbieding Energiedirect vinden, laten we je die meteen weten op deze pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over de webshop. Daarnaast zal je meer lezen over hoe je aan een Energiedirect aanbieding of andere Energiedirect korting komt.

100% groene en voordelige stroom

Energie contract afsluiten? Dat doe je het beste bij Energiedirect. Energiedirect is een veilige en vertrouwde energieleverancier. We vervuilen de wereld met alle grijze energie die we gebruiken. Daarom biedt Energiedirect groene energie aan, dit kan je ook zien als een Energiedirect actie. Groene energie is immers voordeliger voor jou en het milieu. Het regelen van je energie moet volgens Energiedirect veel groener en eenvoudiger gaan. Bij Energiedirect zal je altijd voordeel behalen. Profiteer van de groene energie en de vele manieren op geld te besparen, waaronder Energiedirect cashback.

Check je beste bod

Als je een energiecontract gaat afsluiten, moet je goed zoeken naar voordeligheid en kwaliteit. Een combinatie tussen deze twee factoren zou ideaal zijn, maar dat is lastig te vinden. Gelukkig niet als het aan Energiedirect ligt. Op de webshop kun je op zoek gaan naar het beste bod voor jou. Wat je daarvoor moet doen, is een aantal gegevens invullen. Zo geef je aan waar je woont, hoeveel stroom in kWh je verbruikt, hoeveel gas je in kubieke meter verbruikt en of je een dubbele meter of zonnepanelen hebt. Vervolgens berekent de webshop Energiedirect het beste aanbod voor jou. Je krijgt dan de beste combinatie tussen voordeligheid en kwaliteit. Bij Energiedirect sluit je dus altijd de beste energie contracten af. Bekijk snel wat jouw beste bod is en houd je ogen open voor een speciale Energiedirect aanbieding, zoals een Energiedirect welkomstpremie. Energiedirect korting valt in elk geval wel te vinden.

Cashback krijgen bij Energiedirect

Op zoek naar Energiedirect korting of een Energiedirect aanbieding? Hieronder zal wat uitgelegd worden over cashback Energiedirect. Want wat is cashback nou eigenlijk en hoe kun je ervoor in aanmerking komen? Het woord cashback zegt het eigenlijk al, je kunt geld terug krijgen. Het idee is dat je aankopen doet of dat je een contract of abonnement afsluit. Vervolgens kun je een vast bedrag of een percentage van de kosten terug krijgen. Dat is dus een goede aanbieding Energiedirect en zo verdien je dus geld op een abonnement of contract dat je afsluit. De online webshop Mijnkorting.nl zorgt ervoor dat je kunt profiteren van extra cashback. Indien je hiervan wilt profiteren, moet je eerst een account aanmaken op de webshop. Zo’n account kun je kosteloos aanmaken. Het is dus zeker niet zo dat je op een later tijdstip toch nog ergens voor moet betalen. Daarnaast worden je gegevens enkel gebruikt voor cashback. Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je genieten van de welkomstpremie die je krijgt. Dit is een bedrag wat je zelf mag houden. Vervolgens ga je met je account zoeken naar webshops die op Mijnkorting.nl staan. Bij alle webshops die worden weergeven op Mijnkorting.nl, kun je extra cashback ontvangen. Sluit je ergens een abonnement af, dan krijg je van Mijnkorting.nl een bepaald bedrag uitgekeerd dat wordt opgeslagen in je online spaarpot. Na een tijdje heb je een wat groter bedrag opgespaard en kun je ervoor kiezen om het geld over te laten maken naar je echte bankrekening. Is het gestort, dan kun je doen met het geld wat je wilt. Spaar nu voor cashback Energiedirect, want dit is eigenlijk ook een Energiedirect korting. Cashback is een dubbele korting, want je kunt dit tevens ontvangen wanneer je al gebruik maakt van een aanbieding Energiedirect.

Daarom, ga even langs Mijnkorting.nl naar Energiedirect om permanent extra cashback en Energiedirect korting te ontvangen op al je contracten, zowel met als zonder gebruik van een korting Energiedirect, actiecode of Energiedirect cashback.