Aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van Eurojackpot

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 7 aanbiedingen toegevoegd

Alle actuele maart 2019 kortingen en bonnen van Eurojackpot, en bovendien ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.


Eurojackpot acties

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Eurojackpot. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Eurojackpot kortingscode.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Speel mee met de Jackpot voor slechts €2,- bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot heb je een lot voor slechts €2,- en maak je dus kans op heel veel geld! De Jackpot kan oplopen tot wel €90 miljoen! Om mee te doen heb je geen kortingscode van Eurojackpot nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Eurojackpot

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  GRATIS lot met de kortingscode bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Met deze kortingscode van Eurojackpot krijg je bij aankoop van 7 loten, het 8e lot helemaal GRATIS! Profiteer van deze actie en maak extra veel kans om heel veel geld te winnen.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Win 52 miljoen bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Met de loten van Eurojackpot kan je nu maar liefst 52 miljoen winnen. Bestel snel een lot voor slechts €2,- en maak kans op dit enorme geldbedrag. Een kortingscode van Eurojackpot is overbodig.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Win 40 miljoen bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Het is bijna zover. De jackpot bij Euojackpot gaat bijna vallen en staat op maar liefst 40 miljoen! Bestel loten voor slechts €2,- en maak kans op dit enorme geldbedrag. Een Eurojackpot kortingscode heb je niet nodig.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Win 29 miljoen bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Dit is je kans om miljonair te worden. Koop je loten bij Eurojackpot en maak kans op 29 miljoen! Om mee te doen heb je geen kortingscode van Eurojackpot nodig.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Maak kans op 19 miljoen bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Hij gaat bijna vallen, de jackpot van maar liefst 19 miljoen. Bestel snel je loten bij Eurojackpot en maak kans op een enorm geldbedrag! Je hebt geen kortingscode van Eurojackpot nodig.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  GRATIS lot met de kortingscode bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot krijg je het 7e lot helemaal GRATIS. Maak extra veel kans en bestel direct loten met de kortingscode bij Eurojackpot.

  Voorwaarden

  Bij aankoop van 6 loten ontvang je, met de kortingscode het 7e lot cadeau

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Deze week kans op 62 miljoen bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Om kans te maken op het fantastische bedrag van 62 miljoen, bestel je snel loten bij Eurojackpot. Een lot kost slechts €2,- dus hoe meer je bestelt hoe groter de kans om miljonair te worden. Een kortingscode van Eurojackpot heb je niet nodig.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Win 49 miljoen met de loten van Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  De trekking van de Eurojackpot is vrijdag 1 februari en de Jackpot bedraagt maar liefst 49 miljoen euro! Wie zou dat nou niet willen winnen? Bestel nog snel loten voor slechts €2,- bij Eurojackpot en doe mee. Een kortingscode is niet vereist.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Win 38 miljoen met de loten van Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Bestel loten €2,- bij Eurojackpot en maak op 25 januari kans op 38 miljoen euro! Om de jackpot te winnen bij Eurojackpot heb je geen kortingscode nodig.

 • Tot € 2,20
  extra korting

  Win deze week 27 Miljoen Euro bij Eurojackpot

  Bij Eurojackpot

  Voor slechts €2,- bestel je een lot bij Eurojackpot en maak je deze week zomaar kans op 27 Miljoen Euro! De trekking van de Eurojackpot is vrijdag 18 januari dus bestel nu loten zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

Aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van Eurojackpot

Korting bij Eurojackpot

Ben jij zoekende naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingen van Eurojackpot, bruikbaar in maart 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want bij MijnKorting ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij Eurojackpot. Daarbovenop checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van Eurojackpot. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Eurojackpot, dus lees gerust verder.

Droomt u ervan om een grote reis te maken, uw huis helemaal te verbouwen of al uw leningen in een keer af te betalen? Dan is het winnen van een geldprijs vast meer dan welkom! Bij Eurojackpot kunt u zelfs elke vrijdag meespelen. Het is een Europees gecoördineerd kansspel. Hoe werkt dit? U kiest vijf getallen uit vijftig en daarnaast nog twee extra bonusgetallen uit tien getallen. Als u alle getallen goed heeft wint u de jackpot. Deze jackpot bedraagt een bedrag van minimaal 10 miljoen euro en kan zelfs oplopen tot 90 miljoen euro! De te winnen prijzen hangen af van het aantal loten dat er verkocht is. Met Eurojackpot kunt u dus niet alleen vaak meespelen, maar om mee te doen betaalt u ook nog eens slechts €2! Dat is natuurlijk een groot voordeel. Daarnaast biedt Eurojackpot u nog veel meer voordelen waarmee ze zich onderscheiden van veel concurrenten. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Hieronder hebben we voor u een lijstje samen gesteld.

 

-Voordelen bij Eurojackpot-

Het is tegenwoordig erg belangrijk om onderscheidend en divers te zijn. Eurojackpot doet dit door voordelen te bieden die andere websites/bedrijven niet kunnen of in mindere mate bieden.

 

-Goede doelen winnen altijd bij Eurojackpot-

Zo winnen de goede doelen altijd bij Eurojackpot. Wanneer u namelijk meespeelt, worden niet alleen de prijswinnaars gelukkig gemaakt, maar heel Nederland! Door mee te spelen met Eurojackpot draagt u bij aan het beste Nederland. Eurojackpot draagt een deel van hun opbrengst af via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN). Daarnaast zijn zij bezig op het gebied van sport en beweging. Zij investeren op dit gebied omdat ze vinden dat de mensen in heel Nederland gezonder en sterker worden door te sporten. Kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten en ouderen maken meer contact. Wilt u dus kans maken op de jackpot en daarbij bijdragen aan de ideologie van heel veel verschillende goede doelen? Koop dan een lot via de website of in de winkel!

 

-Veel landen-

Zoals hierboven reeds vermeld staat is Eurojackpot een Europees gecoördineerd kansspel. Er zijn dan ook maar liefst achttien deelnemende landen bij Eurojackpot. Dit zijn; Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Polen, Nederland, Estland, IJsland, Letland, Slowakije,  Litouwen, Finland, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Hongarije, Italië, Kroatië en Zweden. Dit betekent dat Eurojackpot een breed publiek heeft en daardoor grotere prijzen uit kan reiken, meer geld aan goede doelen kan schenken en een saamhorigheidsgevoel creëert. Deze drie dingen zijn van belang voor een goedlopend bedrijf dat wil investeren in de samenleving! Wees dus trots op het feit dat Nederland een van de landen is die meespeelt en maak zelf het verschil.

 

-volg Eurojackpot en blijf op de hoogte-

Veel bedrijven zijn alleen actief in communicatie via de klantenservice. Eurojackpot niet! Zij zijn ook te vinden op Facebook en Twitter. Op deze manier bereiken zij hun publiek op een hele andere manier dan de meeste bedrijven. Volg Eurojackpot dus zeker ook op Facebook en/of Twitter. Zo blijft u constant op de hoogte van de nieuwste jackpotstand, leuke acties en prijzen!

-Kortingen bij Eurojackpot-

Bij Eurojackpot koopt u al een lot voor twee euro. Dit neemt echter niet weg dat u alsnog op verschillende manieren kunt besparen bij Eurojackpot. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van kortingscodes? Zo niet? Dat is geen probleem. Hieronder leggen we u uit wat kortingscodes zijn en op welke manieren u nog meer geld kunt besparen bij Eurojackpot. Want al het voordeel is welkom!

 

 1. Een van de bekendste manieren om aan korting te komen is met behulp van kortingscodes. Kortingscodes kunt u vinden op verschillende sites. Een voorbeeld van een site met honderden kortingscodes is mijnkorting.nl. Hier vindt u eindeloos veel kortingscodes. Om toegang te krijgen tot deze kortingscodes hoeft u alleen maar een account aan te maken. Dit account kunt u aanmaken met behulp van uw e-mailadres. Het account is geheel gratis en makkelijk opzegbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy. Mijnkorting.nl maakt gebruik van beveiligde servers waardoor al uw persoonlijke gegevens veilig opgeslagen blijven. Als u een account aan heeft gemaakt met behulp van uw e-mailadres heeft u meteen toegang tot alle kortingscodes op mijnkorting.nl, zo ook kortingscodes bij Eurojackpot. Zoek dus altijd, voordat u een lot koopt bij Eurojackpot, op of u gebruik kunt maken van een kortingscode bij mijnkorting. Op deze manier kunt u vaak geld besparen!

 

 1. Naast het gebruik van kortingscodes kunt u ook op andere manieren geld besparen bij Eurojackpot. Zo kunt u op de website van Eurojackpot heel vaak aanbiedingen vinden die bijvoorbeeld de loten van Eurojackpot goedkoper maken. Zo kan het voorkomen dat u zes loten koopt, maar er maar 5 hoeft te betalen. Hoe handig is dat? Check dus altijd voordat u afrekent of u niet zo’n aanbieding over het hoofd ziet. Dat zou natuurlijk jammer zijn.

 

 1. Naast de kortingscodes en de tijdelijke aanbiedingen op de website van Eurojackpot zelf is er nog een andere manier om te profiteren van voordeel. U kunt zich namelijk inschrijven voor de nieuwsbrief van Eurojackpot. Dit principe wordt vaak onderschat en het is eigenlijk erg handig om hier gebruik van te maken. U kunt zich registreren voor de nieuwsbrief op de website van Eurojackpot zelf met behulp van uw e-mailadres. Op deze manier blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen van Eurojackpot. En als u helemaal niks meer wilt missen, kunt u Eurojackpot ook volgen op Twitter en Facebook!

 

Kortom, Eurojackpot heeft heel veel te bieden. Op het eerste gezicht lijkt Eurojackpot wellicht slechts een geluksmachine, maar het tegendeel wordt bewezen! Eurojackpot investeert in de maatschappij en in vele goede doelen, daarnaast is Eurojackpot vooruitstrevend en te volgen via Twitter en Facebook. Ook heeft Eurojackpot een breed publiek in heel Europa. Iets om als Nederland trots op te zijn. De jackpot winnen was nog nooit zo voordelig. Met behulp van de kortingscodes, aanbiedingen en de nieuwsbrief kunt u ook nog eens heel veel geld besparen. Iedereen wil toch investeren in onze maatschappij zonder daar veel voor te hoeven doen? Koop dus snel een lot bij Eurojackpot en speel mee! Niet geprobeerd is immers altijd mis.

Daarom, bestel vanaf nu via MijnKorting.nl bij Eurojackpot voor een besparing op alle bestellingen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met of zonder kortingscode:
€ 0,20 op 1 - 2 Loten
€ 0,70 op 3 - 5 Loten
€ 1,20 op 6 - 8 Loten
€ 2,20 op 9 - 10 Loten

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Eurojackpot

 terug naar alle winkels