Aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Fairmont Hotels

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige december 2019 aanbiedingen en codes van Fairmont Hotels, en ontvang bovendien altijd extra korting via MijnKorting.

Fairmont Hotels acties

  • 1,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Fairmont Hotels

    Bij Fairmont Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Fairmont Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Fairmont Hotels kortingscode.

Aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Fairmont Hotels

Korting bij Fairmont Hotels

Ook op zoek naar kortingsacties en kortingscodes van Fairmont Hotels, geldig in december 2019? Dan heb je die nu gevonden, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Fairmont Hotels. Bovendien checken wij dagelijks de website van Fairmont Hotels. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Fairmont Hotels, dus lees gerust verder.

Momenten van onze gasten omzetten in herinneringen
Fairmont Hotels & Resorts is een wereldleader in de bedrijfstak hotellerie, met waardevolle etablissementen die zich onderscheiden en een wereldwijde reputatie genieten op het gebied van excellentie. Onze gediversifieerde portefeuille omvat historisch markante en elegante resorts en moderne etablissementen in stadscentra. Al onze hotels wereldwijd bieden onze gasten een uitzonderlijke, unieke "Fairmont"-ervaring, variërend van de stranden van Hawaï en Bermuda tot het centrum van New York City. De Fairmont hotels bieden gasten een bijzondere locatie die gecreëerd wordt door de combinatie van een unieke architectuur en structuur, een expressieve inrichting en artisticiteit, prachtige mogelijkheden en een uitzonderlijke service, dit alles op één fantastische locatie. Dit alles resulteert in een buitengewone ervaring die uw herinnering aan Fairmont Hotels & Resorts levendig en duurzaam houdt.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via MijnKorting.nl bij Fairmont Hotels voor een besparing op elke besteding, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Fairmont Hotels

 terug naar alle winkels