Alle kortingscodes en kortingsacties van Femaleandpartners

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle Femaleandpartners aanbiedingen en bonnen geldig in maart 2019, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Femaleandpartners acties

  • 3,5%
    extra korting

    Sexy Lingerie al voor minder dan 20 euro bij Femaleandpartners

    Bij Femaleandpartners

    In de webshop van Femaleandpartners vind je al lingerie voor minder dan 20 euro. En dan krijg je via mijnkorting ook nog eens extra korting op je abonnement, zonder dat je daarvoor een kortingscode van Femaleandpartners hoeft te zoeken.

Alle kortingscodes en kortingsacties van Femaleandpartners

Korting bij Femaleandpartners

Ben je zoekende naar acties en kortingscodes van Femaleandpartners, die bruikbaar zijn in maart 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webshop van Femaleandpartners. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Femaleandpartners. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Femaleandpartners, dus lees gerust verder.

Female & Partners is in 1993 opgericht door vrouwen voor vrouwen en hun partners. Gespecialiseerd in erotica: erotische party- en uitgaanskleding, lingerie en seksspeeltjes.Ontstaan vanuit de behoefte aan betere kwaliteit, stijl en deskundige informatie zijn de oprichtsters hun bedrijf gestart. De jarenlange ervaring en de uitgebreide product informatie die zij in de winkel geven is ook terug te vinden in hun webshop waar alle artikelen van uitgebreide omschrijvingen worden voorzien en voor de vibrators zelfs een unieke indicator met trilkracht en geluid wordt verzorgd die je nergens anders ziet. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Femaleandpartners.

Daarom, koop nu via deze website bij Femaleandpartners om altijd te besparen op al je aankopen, ook als er geen kortingscode of aanbieding beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Femaleandpartners

 terug naar alle winkels