Firefly Car Rental kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

3 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze Firefly Car Rental promotiecodes en aanbiedingen geldig in februari 2020, en ontvang bovendien nog eens extra korting via MijnKorting.

Firefly Car Rental acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Firefly Car Rental

  Bij Firefly Car Rental

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Firefly Car Rental. Je hoeft niet te zoeken naar een Firefly Car Rental kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  Al vanaf €15,- auto huren in Frankrijk bij Firefly Car Rental

  Bij Firefly Car Rental

  Huur nu al vanaf slechts €15,- per dag een auto in Frankrijk via Firefly Car Rental. Op deze manier ben je lekker flexibel in de vakantie en bezoek je gemakkelijk de mooiste plekjes. Een kortingscode heb je niet nodig om van deze prijs te genieten.

  Voorwaarden

  Minimaal 7 dagen een auto in Frankrijk huren.

 • 2,5%
  extra korting

  Auto huren in Italië al vanaf €16,- via Firefly Car Rental

  Bij Firefly Car Rental

  Bij Firefly Car Rental huur je al een auto in Italië vanaf slechts €16,- per dag zonder dat je daarvoor een kortingscode nodig hebt. Dus maak snel gebruik van deze lage prijs!

Firefly Car Rental kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Firefly Car Rental

Ben je ook op zoek naar kortingen, acties en kortingscodes van Firefly Car Rental, bruikbaar in februari 2020? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij staan dagelijks in contact met Firefly Car Rental. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Firefly Car Rental. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Firefly Car Rental, dus lees gerust verder.

Iets meer dan een jaar na de Europese lancering, wint Firefly Rent-a-Car (deel van de Hertz-groep) snel erkenning en het vertrouwen van de klant. Firefly is gericht op goedkope autoverhuur speciaal voor vakantieverhuur. Firefly is een handig en betaalbaar alternatief voor de premium huurautobedrijven en verstrekt een eenvoudige maar waardevolle prima dienst. Firefly heeft meer dan 40 locaties in luchthavens van belangrijke vakantiebestemmingen in 4 landen van Europa en blijft groeien. In tegenstelling tot veel andere gloednieuwe huurautobedrijven, heeft Firefly veel van hun locaties in de luchthaven. Zo wordt een lange luchthaventransfer vermeden om uw huurauto op te halen!

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting naar Firefly Car Rental om altijd te besparen op elke bestelling, zowel met als zonder gebruik van een actie of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Firefly Car Rental

 terug naar alle winkels