Aanbiedingen, acties en kortingsacties van Focus Green

5 actuele aanbiedingen

Alle promotie acties van Focus Green geldig in september2022, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Focus Green acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Focus Green. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  €10,- korting op whiteboarden bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Bij Focus Green koop je whiteboarden met €10,- korting.

 • 3,5%
  extra korting

  Scherp geprijsde krijtborden bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Nu extra voordelig en scherp geprijsd. Krijtborden bij Focus Green vanaf €34,91. Voor deze actie heeft u geen kortingscode van Focus Green nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS verzending bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Doe nu een aankoop bij Focus Green en profiteer van gratis verzending binnen Nederland.

 • 3,5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Focus Green!

  Bij Focus Green

  Kassarollen, kliklijsten en stoepborden bestel je bij Green Store! Gratis verzenden en hiervoor heb je geen kortingscode van Green Store nodig!

Verlopen acties en aanbiedingen van Focus Green

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Bij Focus Green koop je nu een prijstang Kendo + 36 rollen etiketten voor maar € 49,-

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  Profiteer nu van 10% korting op de Kliklijst Elegance bij Focus Green

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  Koop nu kassarollen 80x80x12 bij Focus Green voor maar € 54,50 per doos

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  Pak nu € 40,- korting op valsgelddetector AT100 bij Focus Green

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  Bij Focus Green krijg je nu 20% korting op inktlinten

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  Bestel nu Thermische pinrollen al vanaf € 24,90 bij Focus Green

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  Bij Focus Green koop je nu Labelwriter Dymo + etiketten voor maar € 134,95

  Bij Focus Green

 • 3,5%
  extra korting

  10 euro korting op whiteboarden bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Bij Focus Green koopt u whiteboarden in de actie met 10 euro korting.

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Focus Green. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  €10,- korting op whiteboarden bij Focus Green

  Bij Focus Green

  Bij Focus Green koop je whiteboarden met €10,- korting.

Aanbiedingen, acties en kortingsacties van Focus Green

Korting bij Focus Green

Zoek niet langer naar kortingen, aanbiendingen en kortingsacties van Focus Green, die geldig zijn in september2022? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de webshop van Focus Green. Zodra we weer een aanbiedingen of andere korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. En bovendien krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Focus Green. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Focus Green, dus lees gerust verder.

Ben je op zoek naar een whiteboard voor op het werk of misschien wel voor in de klas? Dan ben je op het juiste spoor bij Focus Green.

-Voordelig assortiment-

De webshop Focus Green heeft een ruim assortiment bestaande uit whiteboards en andere borden in diverse types en formaten. Alles wat je bij Focus Green voorbij ziet komen, is scherp geprijsd. Hierdoor bespaar je natuurlijk heel wat geld op de aankopen die je doet. Het ruime en voordelige aanbod is voor iedereen een groot pluspunt, want zo weet je altijd wel iets ideaals te vinden voor een lage prijs.

-Kortingen bij de webwinkel-

De online webshop Focus Green heeft natuurlijk al een voordelig aanbod, maar daar stopt het niet. Je kunt namelijk veel geld besparen op de aankopen die je doet bij Focus Green door naar de kortingen te zoeken. Op de site zie je verschillende voordelen voorbij komen, die je helpen bij het besparen van geld. Kortingen lopen hoog op en je kunt precies zien wat je aan geld bespaart. Dat kan, omdat de oude en de nieuwe prijs naast elkaar weergeven staan. Direct zal je opmerken dat je te maken hebt met flinke kortingen bij Focus Green. Dit maakt alles een stuk voordeliger.

-Filteren voor een sneller resultaat-

Het kan voorkomen dat je al helemaal precies weet wat je graag zou willen kopen. Indien dit het geval is, is het natuurlijk zonde van je tijd om het hele assortiment van Focus Green stuk voor stuk langs te gaan. Hoe kan je er bij Focus Green voor zorgen dat je tijd bespaart? Dat is heel simpel, want de webshop maakt het voor je mogelijk om te filteren op zoekresultaat. Je geeft aan wat je wensen zijn. Denk dat bijvoorbeeld aan formaten, kleuren, merken en prijzen. Heb je alles ingevuld, dan gaat de webshop Focus Green op zoek naar de beste match. Alle producten die niet overeenkomen met jouw wensen, worden weg gehaald. Zo houd je uiteindelijk alleen maar suggesties over die stuk voor stuk aansluiten bij jouw wensen. Al gauw heb je het juiste product gevonden en bespaar je tijd.

-Garantie en verzending-

Indien je iets koopt bij Focus Green, hoef je nooit bang te zijn voor een miskoop. Dat komt doordat je altijd twee jaar garantie hebt op je aankopen. Gebeurt er in die twee jaar iets met je aankopen, dan kan je altijd terugvallen op de diensten van Focus Green. Daarnaast heeft Focus Green nog een andere garantie voor je. ‘Niet goed betekent geld terug’. Dat is wat deze webwinkel je belooft. Zo weet je dat je altijd geld bespaart indien je koopt bij Focus Green. Je hoeft immers niet te betalen voor mankementen in de eerste twee jaar en als iets naar jouw mening niet goed is, krijg je al je geld terug. Verder bespaar je tijd door de sneller levering van Focus Green. Als je vandaag voor vijf uur een bestelling plaatst, heb je de volgende werkdag alles direct in huis. Handig toch?

-Specialistische kennis bespaart je tijd-

Het kan zijn dat je geen expert bent op het gebied van whiteboards, krijtborden en noem maar op. In dat geval twijfel je vaak over de producten en dit kost uiteraard veel tijd. Dat is iets wat je graag wilt voorkomen. Bij Focus Green kun je daarom altijd om hulp vragen. De medewerkers van Focus Green zijn experts en kunnen dan ook uitstekend antwoord geven op de vragen die je hebt. Naderhand weet je veel meer over het aanbod en kun je makkelijker keuzes maken, waardoor je sneller klaar bent met shoppen en de overige tijd aan iets anders kunt besteden. Bijvoorbeeld aan het zoeken naar kortingen.

-Korting bij Focus Green-

Geld besparen? Dat kan hartstikke makkelijk wanneer je online shopt bij Focus Green. Naast dat de webwinkel zelf al zeer voordelig is, zijn er ook nog andere manieren waarop je aan kortingen kunt komen. Mijnkorting.nl zal in het volgende stuk verder ingaan op deze verschillende manieren. Lees dit dan ook aandachtig door, zodat je in de toekomst geld kunt besparen op alles wat je aanschaft bij Focus Green.

1.       De nieuwsbrief van Focus Green staat vol met verschillende stukken over het aanbod, de site zelf en je wordt op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen die met de site te maken hebben. Wat vooral fijn is, is dat je altijd de mogelijkheid hebt om de kosten te beperken. Iedere nieuwsbrief ontdek je immers weer nieuwe kortingen, aanbiedingen en interessante acties. Deze voordelen zijn exclusief voor de lezers van de nieuwsbrief. Daarom is het ook handig om je vandaag nog in te schrijven voor de online nieuwsbrief. Zo hoef je nooit meer hoge kortingen of geweldige aanbiedingen te missen. Het inschrijven voor de nieuwsbrief is snel en helemaal gratis. Bezoek daarom nu de site van Focus Green en schrijf je in.

2.       Ook kun je gebruik maken van social media. Social media is natuurlijk dé plek waar mensen samen komen. Mensen worden op de hoogte gebracht van elkaars leven, waardoor je precies weet waar iedereen mee bezig is. Op social media bekijk je niet alleen de pagina’s van vrienden of familie. Het is ook mogelijk om de foto’s en berichten van mensen in andere landen en werelddelen te bekijken. Je merkt dus al wel dat je met social media veel mensen kunt bereiken. Dat is ook precies wat Focus Green wil doen. De social media pagina’s van  Focus Green zijn ervoor bedoeld om mensen te laten zien wat je allemaal kunt kopen op de site van Focus Green. Om mensen daadwerkelijk te overtuigen, worden verschillende kortingen en aanbiedingen aangeboden op de pagina’s. Daar kan jij makkelijk van profiteren. Indien je van plan bent om aankopen te doen via de site van Focus Green, is het aan te raden om hiervoor nog even een kijkje te nemen op de pagina van Focus Green. Zo weet je precies welke huidige kortingen je nog kunt pakken.

3.       De laatste manier om de kosten te beperken ligt misschien voor de hand, maar het is toch handig om het nog even gezegd te hebben. Op de site van Focus Green staan namelijk genoeg aanbiedingen en kortingen. Het fijne daaraan is dat je niet veel moeite hoeft te doen om sale producten te ontdekken. Je kunt makkelijk en snel het aanbod bekijken van de producten met kortingen. Zo bespaar je dus voortaan veel geld. Wees alert, want de webshop Focus Green verandert immers telkens weer. Zorg er dus voor dat je af en toe de shop van Focus Green bekijkt.

Kortom, de webwinkel Focus Green heeft een breed aanbod. Hierdoor weet iedereen wel iets te vinden op de site van Focus Green. Daarnaast bespaar je ook altijd je geld, doordat het assortiment zeer voordelig is. Kijk snel op de webshop van Mijnkorting.nl om erachter te komen welke kortingsacties er vandaag geldig zijn voor Focus Green. 

Kortingen

3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een acties of aanbieding.

Naar Focus Green

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.