Kortingen en kortingscodes van FONU

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september2022 kortingen en bonnen van FONU, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

FONU acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij FONU

  Bij FONU

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij FONU. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een FONU kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van FONU

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Met deze FONU kortingscode krijg je 5% korting op je bestelling

  Bij FONU

  Voorwaarden

  Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. Refurbished iPhones zijn uitgesloten van korting

 • 5%
  extra korting

  Pak 5% korting met de FONU kortingscode

  Bij FONU

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij FONU

  Bij FONU

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij FONU. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een FONU kortingscode.

Kortingen en kortingscodes van FONU

Kortingen bij FONU

Heb jij een hoesje of accessoires nodig voor je smartphone en tablet? Dan kan FONU veel voor jou betekenen. Deze online webwinkel heeft een breed assortiment, dus er is voor iedereen wel iets bijpassends te vinden. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen, waardoor je te allen tijde geld weet te besparen. Ook geniet je van hoge kortingen, speciale nieuwsbrief voordelen en kortingscodes. Wil je meer weten over geld besparen, lees in dat geval snel hieronder verder.

Extreem voordelige hoesjes en accessoires

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone die overal naartoe wordt meegenomen. Naar het werk, omdat je een werkoverleg hebt via een telefoongesprek. Naar de winkel, omdat het boodschappenlijstje in de notities op de smartphone staat. En naar een avondje uit, zodat je kunt communiceren met de oppas thuis. Net als jij heeft een smartphone het er druk mee. Daarom is het van groot belang om jouw smartphone zo goed mogelijk te beschermen. Dat doe je met de hoesjes en accessoires van FONU. Deze webshop zorgt ervoor dat jij je voortaan geen zorgen meer hoeft te maken over een kapotte smartphone. Daarnaast beleef je veel voordeel aan de scherpe prijzen van FONU. Het is te allen tijde mogelijk om geld te besparen via deze online webshop. En met een extra kortingscode zit je al helemaal gebakken. Daar lees je verderop in de tekst uiteraard meer over.

Hoge kortingen ontdekken

Heb jij al een kijkje genomen op de site van FONU? Dan is jou uiteraard opgevallen dat de webshop erg scherpe prijzen hanteert. Dit is gunstig voor iedere klant, want zo is het mogelijk om zeer voordelig inkopen te doen. Toch kun je de kosten bij FONU nog verder reduceren. Hoe dan? Het is heel simpel, je hoeft slechts wat rond te kijken op de site en vervolgens kom je verschillende hoge kortingen tegen. Er is op de webshop van FONU geen overzicht met kortingen, want ze staan verspreid op de site onder de categorieën waartoe ze behoren. Zo zul je alle afgeprijsde accessoires vinden tussen de accessoires en alle tablet hoesjes kortingen bij de tablet categorie. Het is dus vrij simpel om aan hoge kortingen te komen bij FONU. Neem snel een kijkje op de site en koop voordelig jouw hoesjes en accessoires bij FONU.

Nieuwsbrief voordelen

Indien je al lid bent van de FONU nieuwsbrief, zal je opmerken dat je hier veel voordeel aan beleefd. Ben je nog geen lid? Dan zal in dit stukje tekst worden uitgelegd welke voordelen je er allemaal uit kunt halen. Zoals iedereen al wel weet, is een nieuwsbrief ervoor bedoeld om klanten op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. FONU doet dit zeker ook, maar de webshop zorgt er met de nieuwsbrief ook voor dat klanten zo voordelig mogelijk kunnen shoppen via de site. Zo tref je in de nieuwsbrief diverse kortingen en promoties. Soms komt er een speciale tijdelijke actie voorbij, die je niet wilt missen. En af en toe is het zelfs mogelijk om een goede kortingscode te ontdekken. Met zo’n kortingscode is het vaak mogelijk om dubbele kortingen te pakken. Wil jij je inschrijven voor de nieuwsbrief? Dit kan heel snel, want het enige wat je hoeft te doen, is je mailadres achterlaten. Vervolgens zal je iedere nieuwe update in je mailbox ontvangen. Zo wordt het jou enorm makkelijk gemaakt om voordelig te shoppen bij FONU.

Geld besparen met gratis verzending

Wanneer je online shopt, heb je vaak te maken met hoge verzendkosten. Dit kan erg vervelend zijn, want dat krikt de prijs natuurlijk weer op. Gelukkig hoef je je hier bij FONU geen zorgen over te maken. Deze webshop zorgt ervoor dat jij je geld kunt besparen door te profiteren van gratis verzending. Zo ben je dus nooit geld kwijt aan de levering van jouw hoesjes of accessoires. Dat is uiteraard erg voordelig. Daarnaast zou het nog voordeliger zijn, als je gebruik maakt van een kortingscode. Wat dit is en hoe je er precies aan komt, zal in het volgende stuk duidelijk worden uitgelegd.

Voordelige FONU kortingscodes

Tegenwoordig is online shoppen een van de beste en voordeligste manieren om aankopen te doen. Via het internet kom je in aanmerking met vele producten, die scherp zij geprijsd. Dit is tevens het geval bij FONU. Toch zijn er nog meerdere manieren waarop je voordelig inkopen kunt doen. Zoals je al hebt gelezen, heb je de mogelijkheid om op de site van FONU hoge kortingen te ontdekken, je vindt special acties in de nieuwsbrief en je profiteert van gratis verzending. Mijnkorting biedt je nog een laatste manieren aan om flink wat geld mee te besparen. Je kunt gebruik maken van kortingscodes en zo een dubbele korting pakken.

Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je ze vinden? Kortingscodes zijn unieke online codes die je gebruikt om geld te besparen. Wanneer je online afrekent, zal een vast bedrag of een bepaald  percentage van jouw aankopen als korting gerekend worden. Die ontvang jij vervolgens weer via Mijnkorting. Dit is dan ook direct de site waar de beste kortingscodes en acties op te vinden zijn. Wil je gebruik maken van een bepaalde actie of kortingscode, dan is het noodzakelijk om een account aan te maken. Met een Mijnkorting account kun je profiteren van ieder voordeel dat op de site wordt weergeven. Dat wil je uiteraard niet missen. Het aanmaken van een account is heel simpel. Je vult een aantal gegevens in en vervolgens ben je helemaal klaar om op zoek te gaan naar een interessante FONU kortingscode. De acties en kortingscodes kun je gelijk inzetten via de site van FONU. Overigens heeft ieder nieuw lid te maken met een enorm voordeel. Als je net nieuw bent, ontvang je namelijk een flinke welkomstpremie van 7,50 euro. Des te meer reden om je vandaag nog aan te melden bij Mijnkorting.

Kortom, er zijn genoeg redenen te vinden waarom shoppen bij FONU zo voordelig is. Uiteraard heb je te maken met scherpe prijzen, maar daarnaast kun je ook zelf aan hoge kortingen komen. Op de site tref je afgeprijsde producten, in de nieuwsbrief vind je speciale kortingen en de kortingscodes van Mijnkorting helpen natuurlijk ook met het besparen van geld. Surf daarom snel naar de site en scoor een mooie hoesje bij FONU.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar FONU

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.