Freelancespecialisten acties, kortingen en kortingscodes

5 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle actuele mei 2020 vouchers en acties van Freelancespecialisten, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Freelancespecialisten acties

 • €2,50
  extra korting

  Altijd extra korting bij Freelancespecialisten

  Bij Freelancespecialisten

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Freelancespecialisten. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Freelancespecialisten kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • €2,50
  extra korting

  Schrijf je GRATIS in en ontvang korting

  Bij Freelancespecialisten

  Bij Freelancespecialisten, kom je gemakkelijk en snel met allerlei vakmensen in contact. Freelancespecialisten is de ideale locatie om uw opdracht weg te zetten. Of het nu gaat om het inhuren van een schoonmaker, een tekstschrijver of een vakkundig elektricien. Je kunt je GRATIS registreren.
  Ook ontvang je korting op je Mijnkorting account wanneer je gebruik maakt van de diensten van Freelancespecialisten.

 • €2,50
  extra korting

  Vanaf €595,00 krijgt u al de juiste uitzendkracht bij Freelancespecialisten

  Bij Freelancespecialisten

  Personeelstekort? Met Freelancespecialisten heeft u op het juiste moment het juiste personeel. Dan loopt u geen inkomsten mis. Voordelig en snel, vanaf €595,00 kunt u al gebruik maken van Freelancespecialisten. Maak gebruik van dit voordeel zonder kortingscode van Freelancespecialisten.

 • €2,50
  extra korting

  Plaats onbeperkt en GRATIS opdrachten bij Freelancespecialisten met korting

  Bij Freelancespecialisten

  Bent u opzoek naar een freelancer of ZZP'er? Plaats dan onbeperkt en gratis opdrachten bij Freelancespecialisten en krijg ook nog extra korting, zonder dat u een kortingscode nodig heeft. Op deze manier kunt u eenvoudig en snel in contact komen met vakmensen.

 • €2,50
  extra korting

  Plaats gratis uw opdracht bij Freelancespecialisten!

  Bij Freelancespecialisten

  Schrijf u in bij Freelancespecialisten en plaats gratis uw opdracht! Hiervoor heeft u geen kortingscode van Freelancespecialisten nodig!

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Freelancespecialisten

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • €2,50
  extra korting

  Plaats gratis freelance opdrachten bij freelancespecialisten

  Bij Freelancespecialisten

  Bij freelancespecialisten kunt u de klus die u graag wilt uitbesteden gratis plaatsen voor freelancers. U heeft daar geen kortingscode voor nodig.

Freelancespecialisten acties, kortingen en kortingscodes

Korting bij Freelancespecialisten

Ben jij ook zoekende naar kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Freelancespecialisten, die bruikbaar zijn in mei 2020? Dan zit je hier gebakken, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Freelancespecialisten. En bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van Freelancespecialisten. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Freelancespecialisten, dus lees gerust verder.

Heb jij een eigen bedrijf en ben je met spoed op zoek naar een freelancer? Of ben je zelf een freelancer en met spoed op zoek naar een opdracht? In beide gevallen is de online webshop Freelancespecialisten een echte vinding voor jou. Lees snel verder voor meer informatie en vergeet niet dat je met behulp van kortingscodes flink wat geld kunt besparen.

 

-Zoek de beste freelancers-

Ben jij op zoek naar iemand die een deel van je werk kan overnemen? Je kunt dan kiezen uit twee verschillende werknemers, de werknemer in loondienst of de werknemer op freelance basis. Het handigste voor jou is om te kiezen voor een werknemer op freelance basis, zeker als je op zoek bent naar iemand die tijdelijk werk kan vervullen. Medewerkers op freelance basis zijn makkelijker in te huren en zijn veel flexibeler dan medewerkers in loondienst. Als de klus geklaard is, zal de freelancer weer verder gaan bij een andere werkgever. Toch moet je nog steeds de juiste freelancer vinden voor jouw bedrijf. Daarbij kan de online webshop Freelancespecialisten je helpen. Op deze online webshop kun je met gemak oproepen plaatsen die ervoor zorgen dat je uiteindelijk een freelancer vindt die geschikt is voor de opdracht die je aanbiedt. Hoe werkt dit dan precies? Als eerste plaats je de opdracht waarvoor je iemand aan het zoeken bent. Je geeft de opdracht een titel en legt verder uit hoe het werk eruit zal gaan zien. De tweede stap is niet aan jou, maar aan de freelancers zelf. De geïnteresseerde freelancers kunnen persoonlijk reageren op de opdracht die je online hebt geplaatst. Ze stellen zichzelf voor en vervolgens geven ze een kleine toelichting over hun eerdere ervaring. De derde en laatste stap is dat jij de verschillende freelancers gaat beoordelen. En uiteindelijk kies je de juiste freelancer voor de opdracht die je hebt aangeboden. 

 

-Schrijf je in en bied je aan-

De online webshop Freelancespecialisten is niet alleen voor mensen die een opdracht willen plaatsen, maar ook voor mensen die een opdracht willen vervullen. Als je freelancer bent, betekent dit dat je afhankelijk bent van opdrachtgevers en dat de opdrachten vaak maar tijdelijk zijn. Ben jij een freelancer en op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan is de online webshop Freelancespecialisten ideaal voor jou. Je kunt direct in contact komen met opdrachtgevers en je kunt dagelijks reageren op nieuwe freelance opdrachten. Het is gratis om je aan te melden als freelancer. Er is een forum waar alle opdrachten worden weergeven. Daar kun je als freelancer tussen kijken tot je de perfecte opdracht hebt gevonden.

 

-Opdrachten bekijken-

Deze webshop is ideaal voor mensen die een freelancer zoeken, maar ook ideaal voor freelancers zelf. Als freelancer ben je afhankelijk van anderen die opdrachten uitdelen. Zoals hierboven al is uitgelegd, kun je je als freelancer inschrijven en aanbieden op de arbeidsmarkt. Het is heel simpel om de opdrachten te bekijken op de online webshop van Freelancespecialisten. Er is een kopje waar je de opdrachten kunt bekijken. Je kunt ervoor kiezen om alle opdrachten in een keer te bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen om per categorie opdrachten te bezichtigen. Er zijn verschillende categorieën waar je tussen kunt kijken voor de perfecte opdracht voor jou. Zo kun je kijken tussen acteer en modellenwerk, administratie en secretarieel, IT en netwerkbeheer, design en multimedia, klussers en vakmannen, management en consulting, marketing en communicatie, oppassers en gastouder, schoonmaakopdrachten, tekst en vertalingen, transport en logistiek, web development, zorg en welzijn en nog overige opdrachten. Er zit dus gegarandeerd iets bij waar jij als freelancer in bent gespecialiseerd. Neem snel een kijkje tussen alle opdrachten die worden aangeboden op de online webshop van Freelancespecialisten.

 

-Klantenservice zorgt voor verheldering-

De online webshop Freelancespecialisten is niet zomaar een webshop die spullen verkoopt. Op de meeste online webshops bekijk je een assortiment. Na het bekijken van het assortiment ga je kiezen tussen de producten die bij jou in aanmerking komen. Vervolgens plaats je er een paar in je online winkelmandje en reken je alles af. Dat is redelijk simpel te volgen allemaal. Bij Freelancespecialisten gaat het heel anders. Daarom is het logisch dat sommige dingen nog moeilijk te begrijpen zijn. Het kan zijn dat je niet precies snapt waar deze online webshop voor dient, maar het is ook mogelijk dat je vragen hebt over hele andere dingen. De online webshop Freelancespecialisten heeft een klantenservice. Al je vragen kun je kwijt bij de medewerkers van de klantenservice van Freelancespecialisten. Ze beschikken over professionele kennis en kunnen je dus altijd verder helpen met de problemen waar jij tegenaan bent gelopen. Het is simpel om de medewerkers van de klantenservice te bereiken. Als je een vraag hebt die niet al te dringend is, kun je een mailtje sturen. De mails worden zo snel mogelijk beantwoord met een uitgebreid antwoord. Ook is het mogelijk om te bellen. Dan krijg je meteen een medewerker aan de lijn die je verder kan helpen. Schroom niet en stel al je vragen.

 

-Kortingscodes bij Freelancespecialisten-

Wil je graag geld besparen? En houd je ook zoveel van de voordelen van online webwinkels? Bij Freelancespecialisten heb je ook alleen maar voordelen, zoals je hierboven al wel hebt kunnen lezen. Ondanks de goede prijs-kwaliteitverhouding bij Freelancespecialisten kunnen de kosten toch nog hoog oplopen. Dat komt simpelweg doordat er hartstikke veel aanbod is op de online webshop van Freelancespecialisten. Gelukkig zijn er veel manieren waarmee je de kosten kan reduceren. Je kunt gebruik maken van kortingscodes, je aanmelden voor de nieuwsbrief, op de site zelf rondkijken of de sociaal media volgen van Freelancespecialisten. Hieronder staan de manieren op een overzichtelijke manier uitgelegd. 

1.     Het gebruiken van kortingscodes is de bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je ze vinden? Kortingscodes zijn letterlijk codes die ervoor zorgen dat jij korting krijgt op de producten die je online wil kopen. Je kunt het beste surfen naar mijnkorting.nl. Dit is een site die vol staat met kortingscodes en dus ook voor Freelancespecialisten zijn er veel te vinden. Het is een zeer betrouwbare site. Om aan kortingscodes te komen op mijnkorting.nl moet je een account aanmaken. Het aanmaken van je account gaat heel simpel en snel. Daarbij komt nog eens dat een account kosteloos is. Ook later worden er niet onverwachts kosten in rekening gebracht. De gegevens die je invult bij het aanmaken van een account worden op een veilige server opgeslagen. Heb je eenmaal een account dan kun je opzoek gaan tussen de vele kortingscodes die mijnkorting.nl aanbiedt. Je krijgt ook nog eens 7.50 euro welkomstpremie. Dat is natuurlijk extra voordelig.

2.     Een andere optie is je aanmelden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van Freelancespecialisten staan veel verschillende dingen. Uiteraard staan er producten in die nieuw binnen zijn gekomen. Ook staan er vaak kortingen, acties en aanbiedingen in. Daarmee bespaar je geld en daarom is het ook zeker aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Het is helemaal gratis. Je hoeft alleen heel snel even je mailadres achter te laten, dan ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief van Freelancespecialisten. Telkens als er weer een verschijnt wordt deze direct naar je mailbox gestuurd. Als je de nieuwsbrief dan even op de bank thuis doorneemt, blijf je goed op de hoogte van nieuwe acties, kortingen en aanbiedingen. 

3.     Als laatste optie kun je er ook voor kiezen om de sociale media van Freelancespecialisten te volgen. Sociaal media wordt tegenwoordig gebruikt om mensen in de omgeving op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Ook Freelancespecialisten maakt gebruik van sociaal media, omdat de online webshop ook nieuwe ontwikkelingen met jou wil delen. Niet alleen ontwikkelingen staan op de social media pagina's van Freelancespecialisten, maar ook kortingen en acties worden regelmatig geplaatst op de social media van de online webshop. Freelancespecialisten is actief op Instagram en Twitter. Twijfel niet en ga ze volgen, zodat jij in de toekomst helemaal op de hoogte bent van kortingen en zo geld kan besparen.

Kortom, surf snel naar de online webshop van Freelancespecialisten om je in te schrijven als opdrachtgever of als freelancer en maak gebruik van de handige kortingscodes die je kunt vinden op mijnkorting.nl. Wees er snel bij, want de perfecte opdracht of freelancer wacht op jou bij Freelancespecialisten.

Daarom, ga altijd even via deze website naar Freelancespecialisten voor altijd extra korting op alle bestedingen, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode: €2,50 (extra) korting op een aanmelding als freelancer

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Freelancespecialisten

 terug naar alle winkels