Gaslicht.com cashbacks en aanbiedingen

2 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze Gaslicht.com kortingen geldig in mei 2020, en ontvang daarbovenop nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Gaslicht.com acties

 • € 4,73
  extra korting

  Altijd extra korting bij Gaslicht.com

  Bij Gaslicht.com

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Gaslicht.com. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Gaslicht.com kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 4,73
  extra korting

  All-In tarieven bij Gaslicht.com

  Bij Gaslicht.com

  Bij Gaslicht.com kun je eenvoudig en onafhankelijk de kosten van energie vergelijken. Het makkelijk is dat Gaslicht.com werkt met All-In tarieven. Dat maakt het vergelijken makkelijker!

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Gaslicht.com

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 4,73
  extra korting

  Ontvang tot maar liefst 275 euro van Gaslicht.com

  Bij Gaslicht.com

  Als je overstapt naar een nieuwe energieleverancier ontvang je van Gaslicht.com tot wel € 275,- terug op je bankrekening!

Gaslicht.com cashbacks en aanbiedingen

Cashback en korting bij Gaslicht.com

Zoek jij naar aanbiedingen, cashbacks en acties van Gaslicht.com, bruikbaar in mei 2020? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting weten alles van Cashback en korting bij Gaslicht.com. Zodra we een actie tegenkomen dan zetten we die hier online. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra cashback op je contract bij Gaslicht.com. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Gaslicht.com, dus lees gerust verder.

Gaslicht.com is de grootste vergelijkingssite op gebied van energie in Nederland. Ze vergelijken alle leveranciers met een leveringsvergunning. Het is bij de meeste producten mogelijk om je gelijk aan te melden. Gaslicht.com is van Ben Woldring, een pionier op het gebied van shoppen en vergelijken op het internet.

Daarom, ga even via MijnKorting naar Gaslicht.com om te besparen met cashback op iedere contract, ook als er geen kortingscode of actie beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: € 4,73 per afgesloten contract
zonder kortingscode: € 4,73 per afgesloten contract

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Gaslicht.com

 terug naar alle winkels