geboortekaarten.nl kortingen, kortingscodes en kortingsacties


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van geboortekaarten.nl

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS rompertje met naam t.w.v. €15,95 bij Geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl

  Bestel de allerleukste geboortekaartjes bij Geboortekaarten.nl en ontvang een GRATIS rompertje met naam t.w.v. €15,95 bij je bestelling. Een kortingscode van Geboortekaarten.nl heb je hier helemaal niet voor nodig.

  Geldig t/m 31-05-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  GRATIS rompertje bij bestelling vanaf 80 geboortekaartjes

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij geboortekaarten.nl. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een kortingscode van geboortekaarten.nl. Ben je nog geen lid? Meld je dan snel en gratis aan en ontvang €7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  3 voorbeeldkaartjes GRATIS bij Geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl

  Bij Geboortekaarten.nl ontvang je de eerste drie voorbeeldkaartjes helemaal GRATIS! Maak gebruik van deze service en kies de mooiste kaartjes uit zonder een kortingscode van Geboortekaarten.nl te hoeven gebruiken.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS kaart ontwerp bij Geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl

  Geen zin of inspiratie om zelf een geboortekaartje te ontwerpen? Dat is helemaal geen probleem bij Geboortekaarten.nl, want de professionele ontwerpers doen het ontwerp met liefde voor jou én helemaal GRATIS. Een kortingscode van Geboortekaarten.nl is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Fotokaarten al vanaf €0,96 bij Geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl

  Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk jouw kindje aan iedereen laten zien en dat kan al heel snel door een geboortekaartje te sturen met een foto van je baby. Bij Geboortekaarten.nl heb je al een fotokaartje vanaf slechts €0,96. Een kortingscode is niet vereist.

  Voorwaarden

  € 0,96 vanaf 100 stuks

 • 3,5%
  extra korting

  Geboortekaartje met foto bij geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl

  Bij geboortekaarten.nl kan je een speciaal geboortekaartje laten maken met de foto van jouw baby erop. Op deze manier maak je het kaartje extra persoonlijk zonder dat je daar een kortingscode van geboortekaarten.nl voor nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  De eerste drie proefkaartjes ontvang je gratis bij geboortekaarten.nl!

  Bij geboortekaarten.nl

  Ontvang drie gratis proefkaarten bij geboortekaarten.nl! Hiervoor heeft u geen kortingscode van geboortekaarten.nl nodig!

geboortekaarten.nl kortingen, kortingscodes en kortingsacties

Korting bij geboortekaarten.nl

Ben jij ook zoekende naar kortingen, acties en kortingscodes van geboortekaarten.nl, bruikbaar in mei2022? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van geboortekaarten.nl. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En daarbovenop krijg je via MijnKorting te allen tijde extra korting op al je aankopen bij geboortekaarten.nl. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we dieper ingaan op geboortekaarten.nl, dus lees gerust verder.

Is er kort geleden een kleine geboren bij jou of bij naasten? Gefeliciteerd! Dat nieuws moet iedereen in jouw omgeving natuurlijk zo snel mogelijk weten! Surf hierom naar geboortekaarten.nl. Op deze website vind je de grootste online collectie van geboortekaartjes in heel Nederland! Kies uit de duizenden ontwerpen en aparte geboortekaartjes van verschillende ontwerpers en laat de geboortekaartjes drukken voor zeer lage drukkosten! Geboortekaarten.nl specialiseert zich al jaren lang in het bedrukken van geboortekaartjes, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je met ware professionals te maken hebt! Ondanks de prijzen op de website van Geboortekaarten.nl al zeer laag zijn, kan je de prijzen altijd nog lager maken door gebruik te maken van mooie kortingsacties, promotiecodes of van andere voordelen. Natuurlijk publiceren wij al deze kortingen altijd op MijnKorting.nl, zodat je nooit te veel hoeft te betalen voor de geboortekaartjes! Ook anno mei2022 letten we op de kleintjes, en korting is natuurlijk altijd welkom!

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden op de website van Geboortekaarten.nl? Vraag er dan eerst één aan als voorbeeldkaart. De modelkaart wordt dan zonder extra kosten bij je thuis afgeleverd, waardoor je 100% zeker kunt zijn dat het geboortekaartje precies zo is als je wilt. Dit is natuurlijk ook erg handig als je twijfelt tussen één of meer kaartjes. Je kunt meerdere kaartjes aanvragen om deze op je gemak thuis te bekijken en om eventueel nog te praten met iemand anders over deze keuze. Geboortekaarten.nl hanteert een maatstaaf van 3 gratis modellen aan modelkaartjes.

Let er wel op dat je goed nadenkt over het aantal kaartjes die je wilt gaan versturen. Als je net onder de 100 kaartjes zit, is het slim om er minstens 100 te bestellen. De prijs per kaartje gaat boven de 100 stuks namelijk flink omlaag. Hierdoor kom je per saldo goedkoper uit en heb je een paar extra kaartjes voor de zekerheid. Want je hebt natuurlijk liever te veel dan te weinig kaartjes!

Een andere handige trick voor de twijfelaars is de Mijn Favorieten knop op Geboortekaarten.nl. Hier kan je geboortekaartjes opslaan in jouw favorietenlijst, en dit later weer terug kijken, de kaarten bestellen of informatie over de geboortekaart naar iemand toe mailen. Dit is natuurlijk erg handig en zeker nodig als je niet zeker weet welke kaart er perfect is om het grote nieuws van de geboorte aan te kondigen!

heb je een vraag, opmerking, klacht of ander bericht voor of over Geboortekaarten.nl? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice van Geboortekaarten.nl. De medewerkers van de Geboortekaarten.nl klantenservice helpen je snel op weg, want je hebt natuurlijk wel andere dingen aan je hoofd dan de geboortekaartjes alleen! Neem contact op met de medewerkers van Geboortekaarten.nl door te bellen naar +31 (0) 79 36 13 465 of +31 (0) 79 36 14 492. Dit telefoon nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot en met 16.30 uur.

Ben je nog niet overtuigd om jouw geboortekaartjes te bestellen bij Geboortekaarten.nl? Lees dan nog even door, er zijn namelijk meerdere manieren om voor korting te zorgen bij de website! Bijvoorbeeld door speciale kortingscodes, aanbiedingen of kortingscoupons! Kijk voor de nieuwste kortingsacties ook altijd nog op MijnKorting.nl, wij publiceren altijd de mooiste kortingen, promoties en andere aanbiedingen voor vrijwel iedere webshop in Nederland!

Het komt niet enorm vaak voor, maar zo nu en dan geeft Geboortekaarten.nl mooie kortingscodes vrij. Door gebruik te maken van deze Geboortekaarten.nl promotiecodes kun je soms heel wat geld besparen op jouw bestelling! Denk bijvoorbeeld aan een kortingscode waarmee je een paar euro’s kunt besparen op de totaalbestelling, of een percentuele kortingscode van 5% of 10% op jouw gehele bestelling bij Geboortekaarten.nl! Wij publiceren altijd de meest recente kortingscodes op deze pagina, dus houdt MijnKorting.nl in de gaten om nooit meer te veel te betalen voor jouw bestelling bij Geboortekaarten.nl!

Geboortekaarten.nl geeft ook cadeautjes weg! Zodra je meer dan 80 geboortekaartjes bestelt bij Geboortekaarten.nl, ontvang je namelijk een schattig rompertje. Dit rompertje is in de winkel bijna 15 euro waart, en je kan er ook voor kiezen om de naam van jouw nieuwe kindje er op te laten drukken. Super leuk dus! Shop hierom altijd bij Geboortekaarten.nl!

Vergeet je ook niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Geboortekaarten.nl. Je krijgt dan regelmatig een interessante e-mail toegestuurd die vol staat met de nieuwste en beste aanbiedingen, mogelijke kortingen en de nieuwste toevoegingen aan het kaartjes assortiment van Geboortekaarten.nl! Het is dus zeker aan te raden om je hier voor in te schrijven!

Naast al die mooie kortingen is er altijd nog de laatste. En in dit geval is de laatste zeker niet de slechtste! Als je namelijk gebruik maakt van de standaard korting die je kunt krijgen bij MijnKorting.nl, maak je jouw bestelling bij Geboortekaarten.nl nóg goedkoper! Het maakt niet uit of je al gebruik maakt van andere kortingsacties of promotiecodes bij Geboortekaarten.nl, de MijnKorting.nl korting is namelijk altijd geldig. Kijk voor de volledige kortingsvoorwaarden op MijnKorting.nl.

Daarom, bestel nu altijd via MijnKorting bij geboortekaarten.nl voor altijd extra korting op al je bestellingen, ook als er geen aanbieding of kortingscode voorhanden is.