Alle kortingsacties en kortingscodes van Goos-e

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige januari 2019 aanbiedingen en coupons van Goos-e, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Goos-e acties

 • 5,25%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Goos-e

  Bij Goos-e

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Goos-e. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Goos-e kortingscode.

 • 5,25%
  extra korting

  Tablethouders va. €49,- bij Goos-e

  Bij Goos-e

  Bij Goos-e koopt u tablethouders va. €49,-, zonder kortingscode nodig te hebben.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Goos-e

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5,25%
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Goos-e

  Bij Goos-e

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 7% extra korting op al je bestellingen bij Goos-e. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Goos-e kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Alle kortingsacties en kortingscodes van Goos-e

Korting bij Goos-e

Zoek niet langer naar aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van Goos-e, geldig in januari 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Goos-e. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En daarbovenop ontvang je via ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Goos-e. Hieronder willen we dieper ingaan op Goos-e, dus lees gerust verder.

Goos-e.com is dé webwinkel voor de meest veelzijdige tablet of iPad standaard. De Goos-e van Goos-e.com is een nieuw Nederlands Design product en biedt overal in huis en op kantoor de oplossing voor handenvrij tablet gemak. Met de tablethouder van Goos-e.com wordt tevens op ergonomische wijze gebruik gemaakt van de iPad of tablet. Daarmee wordt een tabletnek voorkomen. Goos-e.com biedt verschillende pakketten, producten en kleuren.

De voordelen van Goos-e.com voor de consument:
• Handenvrij tablet gebruik overal in huis of op kantoor;
• Dutch design, een kleur passend in ieder interieur;
• Ergonomisch tablet gebruik;
• Mooi cadeau-artikel;
• Overzichtelijk assortiment;
• Topkwaliteit en goede service;
• Gratis verzending in Nederland, 30 dagen recht van retour;
• Snelle verzending (1 werkdag).

Daarom, bestel nu altijd via mijnkorting bij Goos-e om korting te ontvangen op alle bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 5,25% (extra) korting
zonder kortingscode: 5,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Goos-e

 terug naar alle winkels