Green Mobile aanbiedingen, kortingscodes en acties

1 actuele korting of kortingscode

Bestel met korting met deze Green Mobile codes en kortingen geldig in januari 2019, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.


Green Mobile acties

  • 2,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Green Mobile

    Bij Green Mobile

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Green Mobile. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Green Mobile kortingscode.

Green Mobile aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij Green Mobile

Ook op zoek naar kortingscodes, acties en aanbiedingen van Green Mobile, bruikbaar in januari 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Green Mobile. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En bovendien krijg je bij ons te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Green Mobile. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Green Mobile, dus lees gerust verder.

Refurbished smartphone kopen? Green Mobile bieden een ruim assortiment refurbished iPhones, Samsung Galaxy smartphones en nog veel meer! Refurbished smartphones van Green Mobile zijn technisch in topconditie, simlockvrij en worden standaard geleverd met 24 maanden garantie! Ben je op zoek naar een accessoire? Wij verkopen onder andere screenprotectors, powerbanks, kabels, cases en hoesjes.

Voordelen van een refurbished device

Waarom je een refurbished smartphone of tablet zou kopen in plaats van een nieuw product? Een gereviseerd toestel is allereerst goedkoper! Je kunt tot een paar honderd euro besparen door voor een gereviseerd toestel te gaan in plaats van een nieuwe. Daarnaast is refurbished duurzaam en goed voor het milieu: een gebruikt toestel krijgt op deze manier een tweede leven.

Hoe werkt het?

De tweedehands telefoons en tablets die bij Green Mobile worden ingeleverd, worden door ons uit elkaar gehaald, onderzocht, gereinigd en uitvoerig getest om er vervolgens weer een perfect functionerend device van te maken. Zo kan bijvoorbeeld het beeldscherm uit het ene toestel hergebruikt worden in combinatie met de elektronica uit een ander toestel.

Daarom, bestel altijd via onze website bij Green Mobile voor een permanente besparing op iedere bestelling, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Green Mobile

 terug naar alle winkels