Alle Greenparking acties, kortingscodes en kortingsacties

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Vind hier alle Greenparking codes en kortingen geldig in maart 2019, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Greenparking acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Greenparking. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Greenparking kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Greenparking

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  WINTERACTIE: 10% korting op je boeking bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Profiteer deze winter van 10% korting op je boeking bij Greenparking door gebruik te maken van deze kortingscode.

Alle Greenparking acties, kortingscodes en kortingsacties

Korting bij Greenparking

Ben jij op zoek naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties van Greenparking, die geldig zijn in maart 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Greenparking. En als extra zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Greenparking. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Greenparking, dus lees gerust verder.

Betrouwbaar en voordelig parkeren op Schiphol

Met een topkwaliteit parkeerservice op 10 minuten afstand van Schiphol is GreenParking sinds 2010 het beste alternatief voor Schiphol parkeren.

Maximaal gebruikersgemak en betrouwbaarheid staan centraal op continue basis en als vanzelfsprekend onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Met GreenParking ga je uitgerust en zonder zorgen op reis. Je laat je auto veilig achter op een net en bewaakt parkeerterrein.

Schiphol parkeren met shuttle service of Schiphol valet parking

GreenParking Schiphol biedt zowel shuttle service als valet parking aan. Kies je voor shuttle service dan parkeer je je auto op ons geasfalteerde en afgesloten GreenParking Schiphol terrein. Een gratis shuttlebus brengt je 24/7 van en naar de terminal van Schiphol.

Kies je liever voor iets meer luxe dan kies je voor Valet Parking. Je rijdt naar de vertrekhal, overhandigt je sleutels aan de chauffeur. Jij kan direct inchecken en je auto wordt direct naar een bewaakt geasfalteerd terrein gebracht.

Onderdeel van Schipholpartner Met en Co

GreenParking is onderdeel van vervoerspartner Met en Co. Sinds 1923 is Met en Co gespecialiseerd in zakelijk personenvervoer rondom Schiphol. Hieronder valt onder andere het vervoeren van crews van luchtvaartmaatschappijen, hotel shuttle vervoer en evenementenvervoer.

Met 300 medewerkers staan zij 24/7 paraat voor gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Transavia en Emirates en touroperaters als GrandCirkel en Intercruises.

Daarom, ga even via mijnkorting.nl naar Greenparking voor extra korting op alle bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Greenparking

 terug naar alle winkels