Alle Greenparking acties, kortingscodes en kortingsacties

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Vind hier alle Greenparking codes en kortingen geldig in juli 2019, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Greenparking acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Greenparking. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Greenparking kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  20% goedkoper parkeren bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Met GreenParking Schiphol parkeer je 20% goedkoper dan op Schiphol. Daarnaast ben je met de gratis shuttle service zo bij de vertrekhal en is er altijd een locatiebeheerder aanwezig. Over een GreenParking kortingscode hoef je niet te beschikken om te profiteren van deze korting.

 • 5%
  extra korting

  Géén verborgen kosten bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Heb jij een parkeerplek bij Greenparking gereserveerd voor je auto? Dan hoef je niet bang te zijn voor kosten die er later nog bij komen. Bij Greenparking zorgen ze er namelijk voor dat er absoluut geen verborgen kosten zijn.

 • 5%
  extra korting

  Parkeer je auto vanaf slechts €4,- per dag bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Bij Greenparking parkeer jij je auto veilig al vanaf €4,- per dag. De prijs is van verschillende factoren afhankelijk en kan dus per dag verschillen. Een speciale kortingscode hoef je niet in te vullen.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Greenparking

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Parkeren op Schiphol met 10% korting bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Pak deze Greenparking kortingscode en geniet van 10% korting op parkeren bij Schiphol. Op deze manier bespaar je een hoop geld en dat kan je dan lekker op vakantie uitgeven.

 • 5%
  extra korting

  Parkeer met 10% korting bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Als je binnenkort een vlucht gaat maken wil jij natuurlijk de auto wel ergens goedkoop parkeren. Dat kan nu bij Greenparking. Je krijgt namelijk wel 10% korting op parkeren door deze kortingscode te gebruiken.

 • 5%
  extra korting

  WINTERACTIE: 10% korting op je boeking bij Greenparking

  Bij Greenparking

  Profiteer deze winter van 10% korting op je boeking bij Greenparking door gebruik te maken van deze kortingscode.

Alle Greenparking acties, kortingscodes en kortingsacties

Korting bij Greenparking

Ben jij op zoek naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties van Greenparking, die geldig zijn in juli 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Greenparking. En als extra zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Greenparking. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Greenparking, dus lees gerust verder.

Betrouwbaar en voordelig parkeren op Schiphol

Met een topkwaliteit parkeerservice op 10 minuten afstand van Schiphol is GreenParking sinds 2010 het beste alternatief voor Schiphol parkeren.

Maximaal gebruikersgemak en betrouwbaarheid staan centraal op continue basis en als vanzelfsprekend onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Met GreenParking ga je uitgerust en zonder zorgen op reis. Je laat je auto veilig achter op een net en bewaakt parkeerterrein.

Schiphol parkeren met shuttle service of Schiphol valet parking

GreenParking Schiphol biedt zowel shuttle service als valet parking aan. Kies je voor shuttle service dan parkeer je je auto op ons geasfalteerde en afgesloten GreenParking Schiphol terrein. Een gratis shuttlebus brengt je 24/7 van en naar de terminal van Schiphol.

Kies je liever voor iets meer luxe dan kies je voor Valet Parking. Je rijdt naar de vertrekhal, overhandigt je sleutels aan de chauffeur. Jij kan direct inchecken en je auto wordt direct naar een bewaakt geasfalteerd terrein gebracht.

Onderdeel van Schipholpartner Met en Co

GreenParking is onderdeel van vervoerspartner Met en Co. Sinds 1923 is Met en Co gespecialiseerd in zakelijk personenvervoer rondom Schiphol. Hieronder valt onder andere het vervoeren van crews van luchtvaartmaatschappijen, hotel shuttle vervoer en evenementenvervoer.

Met 300 medewerkers staan zij 24/7 paraat voor gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Transavia en Emirates en touroperaters als GrandCirkel en Intercruises.

Daarom, ga even via mijnkorting.nl naar Greenparking voor extra korting op alle bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Greenparking

 terug naar alle winkels