Vind hier uw Groupon kortingscode en exclusieve Groupon korting

5 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 8 aanbiedingen toegevoegd

Alle geldige augustus 2020 aanbiedingen en kortingscode Groupon, plus ontvang daarbovenop nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

Groupon acties

 • tot 4,5%
  extra korting

  Kortingscodes en aanbieding van vandaag bij Groupon

  Bij Groupon

  Bekijk vandaag de kortingscodes en aanbiedingen die gelden op de site van Groupon. De kortingen lopen hoog op, dus wees er snel bij.

 • tot 4,5%
  extra korting

  Profiteer nu altijd van korting bij Groupon

  Bij Groupon

  Om altijd van korting te kunnen profiteren bij Groupon hoef je alleen maar via MijnKorting te shoppen. Laat geen korting liggen en shop bij Groupon zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • tot 4,5%
  extra korting

  Bestel nu een online cursus Vaarbewijs met tot wel 71% korting bij Groupon

  Bij Groupon

 • tot 4,5%
  extra korting

  Boek tickets met driedubbele korting bij Groupon

  Bij Groupon

  Bij Groupon vind je dagelijks nieuwe aanbiedingen voor tickets, bijvoorbeeld voor het kerstcircus in Ahoy, Sea Life in Scheveningen, allerlei musea, pretparken, rondvaarten beurzen, concerten en andere ideeën voor een dagje of avondje uit. Vaak geeft Groupon korting op de normale prijs. En als je dan ook nog via MijnKorting.nl shopt, krijg je dus ook nog eens een keer extra Groupon korting op je account. Dat is dubbele korting! Tip: gebruik ook nog eens een Groupon kortingscode, dan heb je maar liefst driedubbele korting!

 • tot 4,5%
  extra korting

  Ontspanning en beauty nu met 60% korting bij Groupon

  Bij Groupon

  Zoek je een voordelig dagje ontspanning en beauty? Kijk dan eens bij Groupon, want hier vind je arrangementen met korting tot wel 60% zonder een Groupon kortingscode te hoeven gebruiken.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Groupon

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 4,5%
  extra korting

  Ga voor Tuin Deals met korting tot 70% naar Groupon

  Bij Groupon

 • tot 4,5%
  extra korting

  Met deze Groupon kortingscode krijg je tot bijna 30% zomerkorting

  Bij Groupon

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig op 1 lokale, of Hotels & Travel deal

 • tot 4,5%
  extra korting

  Ontvang nu tot 20% korting met de Groupon kortingscode

  Bij Groupon

  Met deze Groupon kortingscode krijg je 10% korting op Travel en 20% korting op Lokaal.

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig op 5 deals van Travel of Lokaal
  Max. €20,- korting
  Uitzonderingen zijn mogelijk

 • tot 4,5%
  extra korting

  Pak met deze Groupon kortingscode 30% korting op Lokaal

  Bij Groupon

  Voorwaarden

  Max € 30 korting. Geldig op 1 Lokale of Hotels & Travel-deal. Uitzonderingen mogelijk.

 • tot 4,5%
  extra korting

  Met deze Groupon kortingscode krijg je 30% korting op E-Learning en gepersonaliseerde items

  Bij Groupon

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig op 1 lokale deal
  Max. €30,- korting
  Sommige deals zijn uitgesloten

 • tot 4,5%
  extra korting

  Pak tot 80% korting op Huis & Tuin artikelen bij Groupon

  Bij Groupon

 • tot 4,5%
  extra korting

  Met deze Groupon kortingscode ontvang je 20% korting op E-Learning en depersonaliseerde items

  Bij Groupon

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig op 5 Lokale Deals
  Max. €50,- korting
  Sommige deals zijn uitgesloten

 • tot 4,5%
  extra korting

  Doe een online cursus bij Groupon en profiteer van korting tot wel 80%

  Bij Groupon

 • tot 4,5%
  extra korting

  Bespaar tot wel 75% op Lokale Deals bij Groupon

  Bij Groupon

 • tot 4,5%
  extra korting

  Bestel de lekkerste maaltijden met 50% korting bij Groupon

  Bij Groupon

Vind hier uw Groupon kortingscode en exclusieve Groupon korting

Korting bij Groupon

Ben jij ook zoekende naar kortingen, kortingsacties en kortingscodes van Groupon, die geldig zijn in augustus 2020? Dan kan Mijnkorting je wellicht helpen, want via deze site krijg je te allen tijde extra Groupon korting op al je aankopen. En daarbij checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van Groupon. Zodra we weer een Groupon kortingscode of een andere promotiecode Groupon vinden dan communiceren we die op deze pagina. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over de webshop en over de manieren waarop je aan een speciale kortingscode Groupon of Groupon korting kunt komen, dus lees gerust verder.

Dagdeals met hoge korting

Groupon is natuurlijk de bekendste dagdeal site die we allemaal kennen. Met een Groupon code kun je korting krijgen op allerlei verschillende producten, reizen en uitjes. Op de webshop van Groupon tref je iedere dag unieke deals, een kortingscode Groupon of andere Groupon korting aan op het gebied van vrije tijd, wellness, beauty, restaurants, sport, reizen, elektronica, gadgets, etc. De deals veranderen dagelijks en de korting Groupon kan oplopen tot wel meer dan 70%! Zoek nu de beste Groupon code uit en bespaar geld.

Goedkope uitjes bij Groupon

Gelukkig zijn er nog veel meer voordelen aan het kopen bij Groupon. Zo kun je namelijk kiezen uit een behoorlijk groot aantal deals, zowel voor producten als voor lokale deals. Bij andere dagdeal sites heb je maar 1 aanbieding per dag, bij Groupon heb je er wel honderd! Daardoor kun jij veel besparen op je aankoop. Met een unieke Groupon kortingscode is het bijvoorbeeld mogelijk om voordelig op reis te gaan. Parkeren Eindhoven Airport Groupon? Met een unieke kortingscode Groupon moet dat lukken. De volgende keer dat jij op reis gaat met het vliegtuig is het dus handig om te zoeken naar ‘Parkeren Eindhoven Airport Groupon’. Of misschien ben jij wel helemaal weg van dieren. Dan is korting Beekse Bergen Groupon een goede optie voor jou. Zo kun je voordelig op pad. De korting Beekse Bergen Groupon is altijd wel op de site te vinden.

Vaak krijg je van Groupon bij aankoop van een ticket voor een evenement of reis een soort voucher of kortingscode Groupon, die je dan bij de aanbieder kunt inwisselen voor datgene wat je gekocht hebt (of de korting Groupon in het geval van een Groupon kortingscode). Wist je trouwens dat je ook heel veel cadeaus voordelig kan kopen bij Groupon? Ze hebben een speciale cadeaushop, waarbij je kunt aangeven voor wie het cadeau is. Vervolgens geeft Groupon je automatisch de keuze uit de beste deals. Zo kun je dus ook als je voor iemand anders iets koopt toch nog wat besparen. Met een unieke Groupon promotiecode lukt het je al helemaal om de kosten te beperken. Het leukste zijn natuurlijk de lokale deals met hoge korting Groupon. Lekker uit eten of naar de sauna bij jou in de buurt, en maar een fractie van de normale prijs betalen.

Korting bovenop je Groupon korting

Wist je trouwens dat je nog meer korting kunt krijgen op je aankopen bij Groupon? Iedereen kent Groupon als de site waar je extreem goedkope deals kunt sluiten. Daarom denkt niemand er aan dat je ook nog extra korting kunt krijgen op je aankopen bij Groupon, bijvoorbeeld door middel van Groupon kortingscode en cashback.

Met name voor lokale deals heeft de webshop regelmatig een Groupon promotiecode. Vaak voor 10%, 15% of zelf 20% korting. Ze duren maar heel even, variërend van een dag tot een paar dagen. Dus je moet wel heel snel gebruik maken van de Groupon code. Ook voor producten en reizen heeft Groupon een enkele keer een kortingscode Groupon. We verwachten ook dat webshops steeds meer kortingscodes voor andere categorieën gaat inzetten. Zodra we hier meer over weten, dan laten we het natuurlijk direct aan je weten.

En als laatste wijzen we je natuurlijk op de mogelijkheid om via Mijnkorting nog eens extra korting (cashback) te krijgen op je aankopen bij Groupon. De korting varieert per categorie, maar je bespaart altijd wel een paar euro met je unieke promotiecode Groupon.

Daarom, ga nu via onze website naar Groupon voor altijd korting op elke aankoop, ook als er geen kortingscode of actie geldig is.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
4,5% korting op lokale deals
3% korting tours en algemeen
2% korting op producten en special deals

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding. (voor zover van toepassing). Er geldt geen korting op hotel + NS aanbiedingen. U ontvangt geen korting als u via CDIS betaalt.

Naar Groupon

 terug naar alle winkels