Gummil kortingen, kortingsacties en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele mei 2019 kortingen en coupons van Gummil, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Gummil acties

 • 7,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Gummil

  Bij Gummil

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Gummil. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Gummil kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Gummil

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 7,5%
  extra korting

  Voordeelpakket dakgoot reparatie set voor maar 49,95

  Bij Gummil

  Bij gummil profiteert u zonder kortingscode nodig te hebben van een dakgoot reparatieset voor maar 49,95.

Gummil kortingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Gummil

Zoekende naar aanbiedingen en kortingscodes van Gummil, geldig in mei 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Gummil. En als extra zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Gummil. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Gummil, dus lees gerust verder.

Bij Gummil.nl haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een 100% waterdicht resultaat op vrijwel alle ondergronden. Gummil is goed voor dakgootreparaties, renovatie van platte daken, waterdichting in de badkamer, kelderafdichting en toepassingen op o.a. beton, metaal en hout. Gummil is een uniek niche product met zeer brede toepassing mogelijkheden. Hierdoor is een zeer brede doelgroep te bereiken. De conversie van Gummil is vrij hoog door impuls aankopen. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Gummil.

Daarom, bestel vanaf nu via MijnKorting bij Gummil voor extra korting op iedere besteding, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 7,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 7,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Gummil

 terug naar alle winkels