Alle kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Hahebo

2 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september 2019 vouchers en aanbiedingen van Hahebo, en bovendien ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Hahebo acties

 • tot 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Hahebo

  Bij Hahebo

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Hahebo. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Hahebo kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot 3,5%
  extra korting

  Gratis online waardebepaling van uw zakelijke goederen bij hahebo

  Bij Hahebo

  Bij hahebo, een bedrijf dat zakelijke goederen opkoopt, kunt u gratis een waardebepaling van uw inboedel laten doen, zonder dat u daar een kortingscode voor nodig heeft.

Alle kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Hahebo

Korting bij Hahebo

Ben jij zoekende naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingen van Hahebo, geldig in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Hahebo. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Hahebo. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Hahebo, dus lees gerust verder.

Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een complete inrichting voor uw kantoor- en magazijninrichting. Hahebo.nl is gespecialiseerd in het leveren van zowel nieuwe als gebruikte kantoor- en magazijninrichting, of een combinatie hiervan. In de webshop heeft u keuze uit een groot merkenportfolio zoals Herman Miller, Steelcase, Palmberg. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een ruime keuze als het gaat om zitten, werken, opbergen, ontvangen, vergaderen, design, kantine/horeca, schoolmeubilair en accessoires.

Daarom, bestel via onze website bij Hahebo voor permanent extra korting op iedere besteding, ook als er geen actie of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: Gebruikt: 3,5% (extra) korting
Nieuw: 2% (extra) korting
zonder kortingscode: Gebruikt: 3,5% (extra) korting
Nieuw: 2% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Hahebo

 terug naar alle winkels