Alle kortingscodes en acties van Hardyverlichting


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Alle kortingscodes en acties van Hardyverlichting

Korting bij Hardyverlichting

Zoek je naar aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Hardyverlichting, die geldig zijn in mei 2020? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Hardyverlichting. En daarbovenop checken wij dagelijks de website van Hardyverlichting. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Hardyverlichting, dus lees gerust verder.

Hardyverlichting.nl is de online winkel van lampengigant Hardy Verlichting die een fysieke winkel in Geleen heeft. Het bedrijf is al drie generaties lang in handen van de familie Hardy. De webwinkel biedt consumenten de mogelijkheid om (designer) lampen online te bekijken en bestellen.

Het unieke aan Hardyverlichting.nl is de extreem grote lampencollectie. Niet alleen Philips, Lucide, Steinhauer en Steinel behoren tot het assortiment; ook de collecties van exclusievere lampenmerken zoals Catellani & Smith en Artemide zijn opgenomen. Uiteraard allemaal met een 'niet goed, geld terug' garantie.

USP's • Aantrekkelijk geprijsde producten; • Zeer ruim assortiment; • Twee jaar garantie op alles; • Wereldwijde, snelle levering; • Boven de € 50,- geen verzendkosten in NL, BE en DE; • In het bezit van webshopkeurmerken (Webshop Keurmerk, QShops Keurmerk en Euro Safe Keurmerk). • En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Hardyverlichting.

Daarom, ga vanaf nu altijd langs MijnKorting naar Hardyverlichting voor extra korting op elke bestelling, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actiekorting.