Kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Hartog-lucerne

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Alle promotiecodes en aanbiedingen van Hartog-lucerne geldig in juni 2019, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Hartog-lucerne kortingscodes

 • 3,5%
  extra korting

  Hartog Concept met 10% korting bij Hartog-lucerne

  Bij Hartog-lucerne

  Bestel nu Hartog Concept met 10% korting bij Hartog-lucerne door gebruik te maken van deze kortingscode. Dit zuivere krachtvoer bevat een kruidenmelanche en is 100% natuurlijk. Dus verzorg je paard goed en pak snel deze kortingscode.

Hartog-lucerne acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Hartog-lucerne

  Bij Hartog-lucerne

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Hartog-lucerne. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Hartog-lucerne kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS voeradvies bij Hartog-lucerne

  Bij Hartog-lucerne

  Bij Hartog-lucerne kan je helemaal gratis profiteren van voeradvies. Het enige wat je ervoor moet doen is een aantal vragen beantwoorden over jouw paard, zodat Hartog-lucerne je het beste advies kan geven. Een kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Accessoires voor het voeren al vanaf €3,26 bij Hartog-lucerne

  Bij Hartog-lucerne

  Om jouw pluimvee of paard te kunnen voeren heb je verschillende accessoires nodig, zoals voerschep of voernet. Deze artikelen zijn al vanaf €3,26 verkrijgbaar bij Hartog-lucerne. Hiervoor hoef je niet over een speciale kortingscode te beschikken.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Hartog-lucerne

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  NU Lucerne-mix Digest met 10% korting bij Hartog-lucerne

  Bij Hartog-lucerne

  Bestel nu de Lucerne-mix Digest met 10% korting bij Hartog-lucerne. Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts geldig voor zover de voorraad strekt. Dus maak gebruik van deze kortingscode en bespaar 10%.


Korting tips

Kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Hartog-lucerne

Korting bij Hartog-lucerne

Op zoek naar kortingen en kortingscodes van Hartog-lucerne, die bruikbaar zijn in juni 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Hartog-lucerne. Daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Hartog-lucerne. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Hartog-lucerne, dus lees gerust verder.

Specialist in ruw- en krachtvoeders Met Hartog blijven paarden, rundvee, geiten en pluimvee in topconditie. Wij leveren ruwvoeders gebaseerd op luzerne en gras. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige krachtvoeder voor paarden. Wij leveren onze producten in handige klein verpakkingen maar ook in grote balen en bulk. Veilige en gezonde diervoeders Wij drogen onze ruwvoeders in droogtrommels met een totale capaciteit van negentig ton waterverdamping per uur. De smaak, geur, voedingstoffen, vitamines en mineralen van het verse product blijven dankzij de snelle droging in stand. De temperatuurbehandeling garandeert dat onze producten volledig vrij zijn van ziektekiemen, zoals salmonella of para tbc. Hartog is dé specialist veilige en gezonde diervoeders. Volledige procesbewaking Wij hebben het volledige productieproces van ruwvoeders in eigen hand: van zaaien tot oogsten en van verwerken tot distributie. Dankzij onze strenge procesbewaking kunnen wij de constante kwaliteit van onze producten waarborgen. Wij zijn de enige groenvoederdrogerij van Europa die de temperatuur behandeling uitvoer met aardgas. Hierdoor blijven de ruwvoeders gegarandeerd vrij van verontreiniging. Meer dan 65 jaar ervaring Wij zijn in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoeder producten. Door continue innovatie en investering zijn wij uitgegroeid tot een van s ’werelds meest toonaangevende producenten van ruw- en krachtvoeders. Met onze verschillende soorten ruwvoeders en de hoogwaardige krachtvoerlijn onderscheiden wij ons van alle andere voerleveranciers. Wij nemen deel aan SecureFeed en beschikken over een GMP+ en skal.

Daarom, ga langs mijnkorting naar Hartog-lucerne voor altijd korting op alle bestellingen, ook als er geen kortingscode of aanbieding beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Hartog-lucerne

 terug naar alle winkels