Verzamel hoge korting met een couponcode Heutink voor Thuis en aanbiedingen

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige december 2019 kortingsacties en coupons van Heutinkvoorthuis, en ontvang bovendien altijd extra korting op je Mijnkorting account.

Heutinkvoorthuis acties

  • 2,8%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Heutinkvoorthuis

    Bij Heutinkvoorthuis

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Heutinkvoorthuis. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Heutinkvoorthuis kortingscode.

Verzamel hoge korting met een couponcode Heutink voor Thuis en aanbiedingen

Korting bij Heutinkvoorthuis

Ben je zoekende naar kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Heutinkvoorthuis, die geldig zijn in december 2019? Dan zit je goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Heutinkvoorthuis. En bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Heutinkvoorthuis. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Heutinkvoorthuis, dus lees gerust verder.

Heutink voor Thuis helpt ouders met kennis, informatie en hoogwaardige en educatieve producten. Kinderen groeien al meer dan 105 jaar met behulp van de materialen en kennis van Heutink. Bijna alle scholen en kinderopvangcentra in Nederland kopen namelijk hun lesmethoden, ontwikkelingsmaterialen, knutselspullen, schoolmeubilair en hardware bij Heutink. Deze ontwikkelingsmaterialen worden wereldwijd door scholen in meer dan tachtig landen gebruikt.

Ouders zijn vaak op zoek naar materialen die een kind helpen groeien. Omdat er tijdens een 10-minutengesprek kenbaar is gemaakt dat het kind moeite heeft met de tafels, of omdat de leerkracht verzoekt om thuis te oefenen met klokkijken. Of omdat het kind leergierig is, met een onstilbare honger naar kennis over de wereld. Of omdat het kind een verjaardags- of sinterklaascadeautje zoekt dat echt past bij de talenten van.

Uit deze vragen is Heutink voor Thuis geboren. Een website waar een ouder of verzorger niet alleen de spullen kan kopen die ook op de school van het kind worden gebruikt, maar waar ook een schat aan informatie te vinden is over de cognitieve, sociaal-emotionele én de talentontwikkeling van 4-13-jarigen.

Heutink voor Thuis is onderdeel van de Heutink groep. Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. Door de jaren heen zijn er steeds meer werkmaatschappijen bij gekomen. Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak maakt Heutink haar reputatie als totaalleverancier van educatieve materialen inmiddels aardig waar en is Heutink al sinds jaar en dag een gevestigde naam in het onderwijs.

Heutink voor thuis biedt een assortiment van ruim 7.000 artikelen aan, grotendeels uit eigen voorraad. Vanuit haar distributiecentrum in Rijssen worden de producten die vóór 13:00 besteld zijn, de volgende dag thuisbezorgd.

USP’s:
• Ruim 100 jaar ervaring
• Voor 13:00 besteld is de volgende dag in huis
• Persoonlijke advies van onze experts
• Gratis verzending vanaf €20,-
• Gratis retournering

Daarom, ga vanaf nu altijd via MijnKorting.nl naar Heutinkvoorthuis om altijd extra korting te ontvangen op al jouw bestellingen, ook als er geen actiekorting of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 2,8% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,8% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Heutinkvoorthuis

 terug naar alle winkels