Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Holiday Taxis


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Holiday Taxis

 • 5%
  extra korting

  Holiday Taxis kortingscode voor 20% korting op alle transfers

  Bij Holiday Taxis

  Bij Holiday Taxis krijg je tijdelijk 20% korting op alle transfers. Dat scheelt je weer. Vul de kortingscode van Holiday Taxis in en pak dit voordeel mee.

  Geldig van 10-09-2019 t/m 30-09-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  niet geldig in combinatie met andere acties en kunnen niet geruild worden

 • 5%
  extra korting

  Holiday Taxis kortingscode voor 20% korting op transfers

  Bij Holiday Taxis

  Krijg nu bij Holiday Taxis 20% korting met deze kortingscode op je transfer. Dat is een lekker voordeel. Je vakantie is vaak al duur genoeg.

  Geldig van 24-06-2019 t/m 30-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 11% korting bij Holiday Taxis

  Bij Holiday Taxis

  Krijg nu 11% korting bij Holiday Taxis op je transfer. Dat scheelt weer. Vul de kortingscode in van Holiday Taxis en ontvang de korting.

  Geldig t/m 31-05-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Holiday Taxis

Korting bij Holiday Taxis

Ook op zoek naar acties, kortingen en kortingscodes van Holiday Taxis, geldig in december 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij staan dagelijks in contact met Holiday Taxis. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Bovendien krijg je via ons altijd extra korting op al je bestellingen bij Holiday Taxis. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Holiday Taxis, dus lees gerust verder.

HolidayTaxis is een wereldwijde transport service die u in een mum van tijd van de luchthaven naar het centrum van de stad of naar uw accommodatie brengt in meer dan 21.000 bestemmingen verspreid over 150 landen.

Daarom, ga altijd via deze website naar Holiday Taxis om altijd korting te ontvangen op alle bestellingen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.