Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Holiday Taxis

1 actuele korting of kortingscode

Alle aanbiedingen en promotiecodes van Holiday Taxis geldig in augustus 2019, plus altijd extra korting op je mijnkorting account.

Holiday Taxis acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Holiday Taxis

  Bij Holiday Taxis

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Holiday Taxis. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Holiday Taxis kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Holiday Taxis

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Holiday Taxis kortingscode voor 20% korting op transfers

  Bij Holiday Taxis

  Krijg nu bij Holiday Taxis 20% korting met deze kortingscode op je transfer. Dat is een lekker voordeel. Je vakantie is vaak al duur genoeg.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 11% korting bij Holiday Taxis

  Bij Holiday Taxis

  Krijg nu 11% korting bij Holiday Taxis op je transfer. Dat scheelt weer. Vul de kortingscode in van Holiday Taxis en ontvang de korting.


Korting tips

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Holiday Taxis

Korting bij Holiday Taxis

Ook op zoek naar acties, kortingen en kortingscodes van Holiday Taxis, geldig in augustus 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij staan dagelijks in contact met Holiday Taxis. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Bovendien krijg je via ons altijd extra korting op al je bestellingen bij Holiday Taxis. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Holiday Taxis, dus lees gerust verder.

HolidayTaxis is een wereldwijde transport service die u in een mum van tijd van de luchthaven naar het centrum van de stad of naar uw accommodatie brengt in meer dan 21.000 bestemmingen verspreid over 150 landen.

Daarom, ga altijd via deze website naar Holiday Taxis om altijd korting te ontvangen op alle bestellingen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Holiday Taxis

 terug naar alle winkels