Alle acties, kortingscodes en kortingen van HolidaySuites

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september 2019 acties en coupons van HolidaySuites, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

HolidaySuites acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij HolidaySuites. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een HolidaySuites kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  3,5% Extra korting en uw hond mee op vakantie bij HolidaySuits

  Bij HolidaySuites

  Wilt u graag op vakantie met de kerstdagen, maar kunt u uw hond niet missen? Dat is geen probleem, want bij HolidaySuites neemt u uw hond gewoon mee. Daarbij profiteert u ook nog van 3.5% extra korting op uw boeking, zonder dat u ueen kortingscode nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  Vroegboek korting bij HolidaySuites!

  Bij HolidaySuites

  Diverse bestemmingen in België en Frankrijk boek je nu met vroegboek korting! Hiervoor heeft u geen kortingscode van HolidaySuites nodig!

 • 3,5%
  extra korting

  2 nachten gratis verblijf bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  Boek nu minimaal 7 nachten en ontvang 2 nachten gratis. Bij 14 dagen verblijf ontvangt u 4 nachten gratis bij HolidaySuites.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van HolidaySuites

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Tot 25% vroegboekkorting bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  Bij Holidaysuites is het nu mogelijk een heerlijke vakantie te boeken met kortingen tot wel 25%. Boek nu en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Boek vóór 31 januari 2019 en ontvang korting tot 25%
  Boek tussen 1 en 28 februari 2019 en ontvang korting tot 20%
  Boek tussen 1 en 31 maart 2019 en ontvang korting tot 15%

 • 3,5%
  extra korting

  Nu tot 40% korting bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  HolidaySuites geeft nu tot wel 40% korting op een vakantie in juli en augustus op de bestemmingen aan de Côte d’Azur, Côte d’Opale, Belgische kust of in Limburg. Dat scheelt toch weer! Boek nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Tot 35% korting bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites krijg je nu tot wel 35% korting op je verblijf aan de Côte d’Azur. Waar wacht je nog op? Boek nu je vakantie naar Vence (Côte d’Azur) bij Holidaysuites en krijg via mijnkorting ook nog eens 7,5% korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  • Minimum 2 nachten = 25% korting;
  • Minimum 5 nachten = 35% korting;
  • Geldig op vakanties van 22-06-2019 tot en met 31-12-2019.

 • 3,5%
  extra korting

  Tot 25% korting op een boeking bij HolidaySuites tijdens de paasvakantie

  Bij HolidaySuites

  De paasvakantie is op komst. Bij Holidaysuites ontvang je nu 25% korting op een boeking tijdens de paasvakantie. Voordeel op je vakantie, dat is extra genieten. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  De paasvakantie in België loopt van maandag 8 april 2019 tot zondag 22 april 2019

 • 3,5%
  extra korting

  Nieuwe vakantiebestemmingen met 20% vroegboekkorting bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  De volgende vakantiebestemmingen bij HolidaySuite zijn nu boekbaar met 20% vroegboekkorting:

  • Klein Strand Jabbeke (open vanaf 01-03-2019);
  • Nieuwpoort (open vanaf 05-04-2019);
  • Boulogne-sur-Mer (open vanaf 17-06-2019);
  • Vence (open vanaf 01-07-2019);

  Een fijn voordeel op je vakantie. Boek nu en pak je voordeel zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Geldig op vakanties met een boekingsperiode tussen 01-04-2019 en 31-12-2019

 • 3,5%
  extra korting

  Kerstmarkt Middelkerke Arrangement bij HolidaySuites met korting

  Bij HolidaySuites

  Boek bij HolidaySuites een Kerstmarkt Middelkerke Arrangement met entreekaart schaatspiste, bon om gratis schaatsen te huren en 2 consumptiebonnen. Daarnaast ontvang je ook nog eens HolidaySuites korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Kerst aanbieding bij Holidaysuites: Heel veel extra's op Hasselt Winterland arrangement

  Bij HolidaySuites

  Ga tijdens de kerst heerlijk een paar dagen uit naar Hasselt. Boek bij Holidaysuites een leuke arrangement in Hasselt winterland, inclusief entreekaart voor de schaatspiste, bon om gratis schaatsen te huren, een fles glühwein en 2 consumptiebonnen voor Grand Café Winterland. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Black Friday bij HolidaySuites: kortingen tot wel 20% op vakantiebestemmingen

  Bij HolidaySuites

  Boek tijdens Black Friday bij HolidaySuites en ontvang tot wel 20% extra korting op diverse vakantiebestemmingen. Gebruik hiervoor de kortingscode en pak je voordeel.

 • 3,5%
  extra korting

  Aanbieding: carnaval in Duinkerke bij holidaysuites

  Bij HolidaySuites

  Bij holidaysuites profiteert u nu, zonder kortingscode nodig te hebben, van de exclusieve deal om carnaval te vieren in Duinkerke met verblijf dichtbij in Bray-Dunes.

 • 3,5%
  extra korting

  Tijdelijk 3,5% korting bij HolidaySuites

  Bij HolidaySuites

  Als je via Mijnkorting bij HolidaySuites boekt, dan krijg je nu tijdelijk geen 2,5% maar wel 3,5% korting! Boek daarom nu een heerlijk verblijf bij HolidaySuites en profiteer van je korting via Mijnkorting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je account.

Alle acties, kortingscodes en kortingen van HolidaySuites

Korting bij HolidaySuites

Ben jij op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes van HolidaySuites, geldig in september 2019? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met HolidaySuites. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je aankopen bij HolidaySuites. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van HolidaySuites, dus lees gerust verder.

Holiday suites verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische en Noord-Franse kust, en ook in Belgisch Limburg. Specifiek zijn onze bestemmingen: Blankenberge, De Panne, Bray-Dunes, Oye-Plage, Equihen-Plage (Hardelot) en Hengelhoef.

Holidaysuites.be verhuurt vakantie-appartementen en villa’s van 2 tot 8 personen. Deze zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om uw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge, Equihen en Bray-dunes bieden de verblijven zeezicht.

De voorwaarden zijn uiterst flexibel. De aankomst dag is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven kan voor minimaal 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten. Boeken is heel eenvoudig en de website is sinds 2016 geheel vernieuwd. Betalen kan met creditcard en overschrijving / cheques vacances. De site wordt voortdurend geoptimaliseerd, zowel inhoudelijk als technisch om het boekgemak te vergroten.

Daarom, ga even via deze website naar HolidaySuites voor extra korting bij al je bestedingen, ook als je een kortingscode gebruikt of het een aanbieding betreft.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar HolidaySuites

 terug naar alle winkels