Kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes van Homemeetsnature

1 actuele korting of kortingscode

Alle promotiecodes van Homemeetsnature geldig in september2022, en bovendien ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Homemeetsnature acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Homemeetsnature. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Homemeetsnature kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Homemeetsnature

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  Profiteer nu van 5% korting op het gehele assortiment tuinplanten, potten en kamerplanten bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

 • 2,5%
  extra korting

  Homemeetsnature kortingscode voor 5% korting op je bestelling

  Bij Homemeetsnature

 • 2,5%
  extra korting

  Homemeetsnature kortingscode voor 5% korting op het gehele assortiment

  Bij Homemeetsnature

  Profiteer nu van 5% korting op alles bij Homemeetsnature! Klik meteen verder voor deze fantastische aanbieding en gebruik de kortingscode.

 • 2,5%
  extra korting

  Homemeetsnature kortingscode voor 10% korting

  Bij Homemeetsnature

  Maak gebruik van deze kortingscode en ontvang 10% korting op het gehele assortiment bij Homemeetsnature. Bestel nu en pak je voordeel!

 • 2,5%
  extra korting

  10% korting op Kentia Palm bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature koopt u de Kentia palm met 10% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Kantoorplanten v.a. €179 bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

  Nog geen groen op kantoor? Bij Homemeetsnature koopt u kantoorplanten vanaf €179,-, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • 2,5%
  extra korting

  11% korting op Kentia Palm bij homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

  Bij homemeetsnature koopt u nu de Kentia Palm met 11% korting. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Kortingscode voor € 10,- korting bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

  Met deze kortingscode van Homemeetsnature krijg je € 10,- korting op het gehele assortiment planten en potten! Gebruik nu de kortingscode om te profiteren van je korting.

  Voorwaarden

  geldig bij een minimale besteding van € 50,-

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Homemeetsnature

  Bij Homemeetsnature

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Homemeetsnature. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Homemeetsnature kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes van Homemeetsnature

Korting bij Homemeetsnature

Op zoek naar kortingscodes en kortingsacties van Homemeetsnature, die geldig zijn in september2022? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want bij MijnKorting ontvang je altijd extra korting bij al je aankopen bij Homemeetsnature. Bovendien staan wij van MijnKorting dagelijks in contact met Homemeetsnature. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Homemeetsnature, dus lees gerust verder.

Kortingscodes bij Home Meets Nature

Online shoppen heeft alleen maar voordelen. Je hoeft niet naar de stad om daar uren rond te lopen, de producten die je besteld heb je snel in huis, met gemak plaats je een bestelling en zo heb je nog veel meer voordelen aan online shoppen. Bij Home Meets Nature heb je ook alleen maar voordelen, zoals je hierboven al wel hebt kunnen lezen. Ondanks de goede prijs-kwaliteitverhouding bij Home Meets Nature kunnen de kosten toch nog hoog oplopen. Dat komt simpelweg doordat er hartstikke veel aanbod is op de online webshop van Home Meets Nature. Gelukkig zijn er veel manieren waarmee je de kosten kan reduceren. Je kunt gebruik maken van kortingscodes, je aanmelden voor de nieuwsbrief, op de site zelf rondkijken of de sociaal media volgen van Home Meets Nature. Hieronder staan de manieren op een overzichtelijke manier uitgelegd. 

1.     Het gebruiken van kortingscodes is de bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je ze vinden? Kortingscodes zijn letterlijk codes die ervoor zorgen dat jij korting krijgt op de producten die je online wil kopen. Je kunt het beste surfen naar mijnkorting.nl. Dit is een site die vol staat met kortingscodes en dus ook voor Home Meets Nature zijn er veel te vinden. Het is een zeer betrouwbare site. Om aan kortingscodes te komen op mijnkorting.nl moet je een account aanmaken. Het aanmaken van je account gaat heel simpel en snel. Daarbij komt nog eens dat een account kosteloos is. Ook later worden er niet onverwachts kosten in rekening gebracht. De gegevens die je invult bij het aanmaken van een account worden op een veilige server opgeslagen. Heb je eenmaal een account dan kun je opzoek gaan tussen de vele kortingscodes die mijnkorting.nl aanbiedt. Je krijgt ook nog eens 7.50 euro welkomstpremie. Dat is natuurlijk extra voordelig.

2.     Een andere optie is je aanmelden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van Home Meets Nature staan veel verschillende dingen. Uiteraard staan er producten in die nieuw binnen zijn gekomen. Ook staan er vaak kortingen, acties en aanbiedingen in. Daarmee bespaar je geld en daarom is het ook zeker aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Het is helemaal gratis. Je hoeft alleen heel snel even je mailadres achter te laten, dan ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief van Home Meets Nature. Telkens als er weer een verschijnt wordt deze direct naar je mailbox gestuurd. Als je de nieuwsbrief dan even op de bank thuis doorneemt, blijf je goed op de hoogte van nieuwe acties, kortingen en aanbiedingen. 

3.     Naast het gebruiken van kortingscodes en je aanmelden voor de nieuwsbrief kun je ook zelf even op de site rondkijken van Home Meets Nature. Er staan vaak producten op die flink afgeprijsd zijn. Dus als je simpelweg wat rond klikt op de site van Home Meets Nature kom je al snel achter velen afprijzingen. Kortingen lopen hoog op bij de verschillende producten. Dus het is zeker aan te raden zelf een kijkje te nemen op de site. Zorg ervoor dat je de flinke afprijzingen niet mist. 

4.     Als laatste optie kun je er ook voor kiezen om de sociale media van Home Meets Nature te volgen. Sociaal media wordt tegenwoordig gebruikt om mensen in de omgeving op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Ook Home Meets Nature maakt gebruik van sociaal media, omdat de online webshop ook nieuwe ontwikkelingen met jou wil delen. Niet alleen ontwikkelingen staan op de social media pagina's van Home Meets Nature, maar ook kortingen en acties worden regelmatig geplaatst op de social media van de online webshop. Home Meets Nature is actief op Facebook en Twitter. Twijfel niet en ga ze volgen, zodat jij in de toekomst helemaal op de hoogte bent van kortingen en zo geld kan besparen.

Kortom, er zijn geen redenen om niet online te shoppen bij Home Meets Nature. Deze online webshop heeft enorm veel aanbod op het gebied van natuur. Je kunt als het ware een enorm stuk van de echte natuur buiten, naar binnen halen. Alle producten die je online kunt vinden op deze site zullen een originele toevoeging zijn aan je huis. Niet langer zal je langs het venster van de buren lopen en denken ‘Waar halen ze die leuke planten toch vandaan?’ Jij hebt nu zelf nóg mooiere planten in huis. Ook is het o dat Home Meets Nature altijd kwaliteit levert. De kwaliteit van je aankopen zijn dus gegarandeerd en dat geeft uiteraard al een geruststellend gevoel. De prijzen zijn enorm gunstig en zorgen ervoor dat je je niet schuldig hoeft te voelen over de uitgaven. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je die gerust kwijt bij de klantenservice van Home Meets Nature. Ze zullen je altijd vriendelijk te woord staan. Met behulp van kortingscodes kun je ook nog eens heel veel geld besparen. Neem dus snel een kijkje op de vrolijke online webshop van Home Meets Nature en leef je uit.

Daarom, ga vanaf nu altijd langs MijnKorting.nl naar Homemeetsnature voor een permanente besparing op elke besteding, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Homemeetsnature

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.