Horze aanbiedingen, acties en kortingscodes

3 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 3 aanbiedingen toegevoegd

Shop met korting met deze actuele januari 2019 aanbiedingen en promotiecodes van Horze, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Horze acties

 • 1,05%
  extra korting

  Januari SALE bij Horze: kortingen tot wel 60%

  Bij Horze

  Bespaar nu tot wel 60% op de sale artikelen van Horze. Kijk snel in de Sale en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 1,05%
  extra korting

  Thermokleding met korting bij Horze

  Bij Horze

  Met de thermokleding van Horze kun je comfortabel paard blijven rijden in de winter en blijf je warm in de kou. Bestel nu bij Horze en pak ook nog eens Horze korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

 • 1,05%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Horze

  Bij Horze

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Horze. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Horze kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Horze

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1,05%
  extra korting

  Rijbroeken sale bij Horze: kortingen tot wel 60%

  Bij Horze

  Bij Horze krijg je deze week tot wel 60% op rijbroeken. Wees er snel bij, want op=op! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 1,05%
  extra korting

  25% vriendenkorting bij horze

  Bij Horze

  Nodig een vriend uit bij horze en u ontvangt een kortingscode voor 25% korting op uw volgende bestelling. En ook uw vriend krijgt een kortingscode van 25% korting op de eerste bestelling.

  Voorwaarden

  Web-only aanbieding. Aanbieding geldt alleen voor producten van Horze, Pharmacare en B//Vertigo! Couponcode kan slechts één keer per klant worden gebruikt. Deze coupon is geldig tot en met 01.01.2019 en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of coupons. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina).

 • 1,05%
  extra korting

  Kortingscode voor 20 euro korting op ruitersportartikelen bij Horze

  Bij Horze

  Bij Horze ontvangt u met de kortingscode nu 20 euro korting bij besteding van 100 euro of meer.

  Voorwaarden

  Minimale besteding van €100,-

 • 1,05%
  extra korting

  B Vertigo ruitersmode nu 3 voor 2 bij Horze

  Bij Horze

  Bij Horze profiteert u alleen dit weekend van 3 halen, 2 betalen op B Vertigo ruitersmode. U heeft geen kortingscode nodig om van deze korting gebruik te kunnen maken.

 • 1,05%
  extra korting

  Tot 70% Black Friday korting + gratis verzending bij Horze

  Bij Horze

  Tijdens Black Friday krijg je bij Horze tot wel 70% korting op geselecteerde producten + gratis verzending. Pak je voordeel zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 1,05%
  extra korting

  Nu 50% korting op geselecteerde ruiterartikelen bij Horze

  Bij Horze

  Bij Horze krijgt u nu 50% korting op geselecteerde ruitersportartikelen. U heeft geen kortingscode nodig om van deze korting gebruik te kunnen maken.

 • 1,05%
  extra korting

  3 rijbroeken voor de prijs van 2 met kortingscode bij horze

  Bij Horze

  Met de gegeven kortingscode koopt u bij horze nu 3 rijbroeken voor de prijs van 2.

  Voorwaarden

  Deze actie geldt alleen op de geselecteerde rijbroeken.

 • 1,05%
  extra korting

  Augustus deal: 50% korting op geselecteerde ruiterartikelen bij horze

  Bij Horze

  Bij horze koopt u deze maand geselecteerde artikelen voor het paardrijden met 50% korting. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 1,05%
  extra korting

  60% korting op 600D paardendeken bij horze

  Bij Horze

  U koopt bij horze nu de 600D paardendeken met 60% korting. U heeft geen kortingscode nodig om hiervan te profiteren.

 • 1,05%
  extra korting

  3 voor de prijs van 2 op alle ruiterartikelen bij horze

  Bij Horze

  Bij horze profiteert u nu van korting, met de actie 3 voor 2 op alle ruiterartikelen. Profiteer nu zonder kortingscode nodig te hebben.

Horze aanbiedingen, acties en kortingscodes

Korting bij Horze

Ben je zoekende naar kortingscodes, acties en kortingen van Horze, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij checken dagelijks de webshop van Horze. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En bovendien ontvang je bij ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Horze. Zo heb je dus vaak dubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Horze, dus lees gerust verder.

Horze.nl is een Scandinavische, particuliere onderneming die paardensportkleding en apparatuur levert voor ruiters en hun paarden op elk niveau. De producten van Horze.nl omvatten een scala aan technische en vrijetijdskleding. Van jonge beginners tot concurrerende atleten, Horze.nl heeft het allemaal.

Daarom, ga vanaf nu altijd langs mijnkorting.nl naar Horze om altijd extra korting te ontvangen op iedere besteding, ook als er geen kortingscode of actie voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 1,05% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,05% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Horze

 terug naar alle winkels