Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Huishoudbeurs

3 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze Huishoudbeurs vouchers en kortingen geldig in september 2019, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Huishoudbeurs acties

 • € 2,-
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Huishoudbeurs. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Huishoudbeurs kortingscode.

 • € 2,-
  extra korting

  Tickets met extra korting bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Door je tickets voor de huishoudbeurs via Mijnkorting te bestellen krijg je €2,- extra korting. Dit bedrag ontvang je op je Mijnkorting account. Dus boek snel en profiteer van deze extra korting zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • € 2,-
  extra korting

  Neem je kind GRATIS mee bij huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Boek je tickets voor de huishoudbeurs via Huishoudbeurs en neem je kinderen tot en met 4 jaar gratis mee. Ideaal, want dan heb je geen oppas nodig en kan je samen met je kind een dagje weg. Een kortingscode heb je niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Huishoudbeurs

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 2,-
  extra korting

  Nu tijdelijk € 2,50 korting bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Je ontvangt nu maar liefst € 2,50 (ipv € 2,00) korting via MijnKorting.nl per bestelling bij de huishoudbeurs. Een kortingscode is hiervoor niet nodig.

 • € 2,-
  extra korting

  Tijdelijk kaarten met korting bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Bestel nu kaarten voor de Huishoudbeurs voor 15,95 i.p.v. 19,50 euro. Daarnaast krijg je via MijnKorting nog eens € 2,- op je mijnkorting account.

 • € 2,-
  extra korting

  Tijdelijk verhoogde vergoeding bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Bestel je Huishoudbeurs kaarten online via mijnkorting en ontvang nu tijdelijk 2,50 i.p.v. 2,00 euro op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet vereist.

Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Huishoudbeurs

Korting bij Huishoudbeurs

Zoek je naar kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Huishoudbeurs, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Huishoudbeurs. Daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Huishoudbeurs. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Huishoudbeurs, dus lees gerust verder.

De Huishoudbeurs is het grootste vriendinnenfeest van Nederland en is van zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober 2019 in RAI Amsterdam. Op de beurs is van alles te zien en te doen, zoals beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen. Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Daarom, ga nu altijd via onze website naar Huishoudbeurs voor een permanente besparing op iedere aankoop, ook als er geen kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

zowel met of zonder kortingscode:
€ 2,- (extra) korting per bestelling

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Huishoudbeurs

 terug naar alle winkels