Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Huishoudbeurs


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Huishoudbeurs

 • € 2,-
  extra korting

  Nu tijdelijk € 2,50 korting bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Je ontvangt nu maar liefst € 2,50 (ipv € 2,00) korting via MijnKorting.nl per bestelling bij de huishoudbeurs. Een kortingscode is hiervoor niet nodig.

  Geldig t/m 24-02-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 2,-
  extra korting

  Tijdelijk kaarten met korting bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Bestel nu kaarten voor de Huishoudbeurs voor 15,95 i.p.v. 19,50 euro. Daarnaast krijg je via MijnKorting nog eens € 2,- op je mijnkorting account.

  Geldig t/m 26-02-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 2,-
  extra korting

  Tijdelijk verhoogde vergoeding bij Huishoudbeurs

  Bij Huishoudbeurs

  Bestel je Huishoudbeurs kaarten online via mijnkorting en ontvang nu tijdelijk 2,50 i.p.v. 2,00 euro op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet vereist.

  Geldig t/m 26-02-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Huishoudbeurs

Korting bij Huishoudbeurs

Zoek je naar kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Huishoudbeurs, die bruikbaar zijn in augustus 2020? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Huishoudbeurs. Daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Huishoudbeurs. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Huishoudbeurs, dus lees gerust verder.

De Huishoudbeurs is het grootste vriendinnenfeest van Nederland en is van zaterdag 16 t/m zondag 24 augustus 2020 in RAI Amsterdam. Op de beurs is van alles te zien en te doen, zoals beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen. Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Daarom, ga nu altijd via onze website naar Huishoudbeurs voor een permanente besparing op iedere aankoop, ook als er geen kortingscode beschikbaar is.