Huizenruil kortingscodes, kortingen en acties


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Huizenruil kortingscodes, kortingen en acties

Korting bij Huizenruil

Zoekende naar kortingscodes en aanbiedingen van Huizenruil, bruikbaar in mei 2020? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want via ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Huizenruil. En bovendien staan wij dagelijks in contact met Huizenruil. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Huizenruil, dus lees gerust verder.

Huizenruil is de marktleider op het gebied van huizenruil-vakanties; een alternatieve manier van vakantie vieren: "Jij verblijft in mijn huis, en ik in dat van jou." HomeExchange.com (opgericht in 1992) krijgt wereldwijde media-aandacht, zoals in The Guardian en The New York Times. Cameron Diaz and Kate Winslet waren de actrices in de film THE HOLIDAY, een wereldwijd succes waarvoor huizenruilen via het concept van HomeExchange het voorbeeld is geweest.

In Nederland heeft huizenruilen van verschillende media aandacht gekregen: Elsevier, Libelle en bijvoorbeeld een item bij Kassa. Huizenruil is wereldwijd de grootste huizenruil-gemeenschap met 65.000 leden in 146 landen en ongeveer 250.000 uitgevoerde ruilen per jaar. Bezoekers van de site zijn steeds actief op zoek naar hun volgende vakantie. Wij bieden voordelen voor bezoekers van jouw site die geïnteresseerd zijn in een trendy, kostenbesparende manier van reizen… Home Exchange.

Een lidmaatschap biedt ongelimiteerd reizen; voor een éénjarig lidmaatschap betaalt men €130 per jaar. Met Huizenruil hoeft een vakantie niet meer te kosten dan de kosten die je thuis ook maakt. Behalve de reiskosten, zijn er geen bijkomende kosten, zoals hotelovernachtingen: een besparing van honderden euro’s. Vaak is er ook de mogelijkheid tot het uitwisselen van auto’s, fietsen en zelfs boten.

Huizenruil is een goede manier om te ervaren hoe de lokale bevolking woont en leeft. Huizenruil leden komen uit alle lagen van de bevolking: jonge stellen, gezinnen met jonge kinderen en tieners, gepensioneerde stellen, maar vaak zijn het hoger opgeleide zelfstandigen en leraren. Huizenruilers zoeken vaak ruilen met leden met soortgelijke interesses, zoals wandelen, watersporten en cultuur.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Huizenruil voor een permanente besparing op elke bestelling, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.