Huizenruil kortingscodes, kortingen en acties

7 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september 2019 coupons en acties van Huizenruil, plus altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Huizenruil acties

 • tot € 12,50
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Huizenruil

  Bij Huizenruil

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Huizenruil. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Huizenruil kortingscode.

 • tot € 12,50
  extra korting

  Bespaar 58% op reizen bij Huizenruil

  Bij Huizenruil

  Bij Huizenruil bespaar je gemiddeld 58% per jaar op reizen. Je betaalt één keer en je kunt zoveel ruilen als je wilt zonder verborgen kosten. Je hebt hiervoor geen kortingscode van Huizenruil nodig.

 • tot € 12,50
  extra korting

  Tweede jaar GRATIS bij Huizenruil

  Bij Huizenruil

  Word lid van Huizenruil en begin meteen met ruilen. Als je geen ruil doet in het eerste jaar, krijg je het tweede jaar GRATIS. Een kortingscode van Huizenruil heb je niet nodig.

 • tot € 12,50
  extra korting

  Ruil van huis en reis de hele wereld rond met Huizenruil

  Bij Huizenruil

  Reis over de hele wereld, ruil van woning en leef als een lokale inwoner. Je kiest zelf wanneer, waar en met wie je zou willen ruilen. Regel het nu bij Huizenruil. Een kortingscode is niet vereist.

 • tot € 12,50
  extra korting

  Verblijf GRATIS in land naar keuze bij Huizenruil

  Bij Huizenruil

  Door gebruik te maken van Huizenruil reis je overal heen en verblijf je gratis op je locatie. Dus profiteer van deze service zonder dat een kortingscode nodig is.

 • tot € 12,50
  extra korting

  Geen ruil het eerste jaar? Dan is het tweede jaar gratis bij Huizenruil!

  Bij Huizenruil

  Ruil je buis voor een ideale vakantie bij Huizenruil!
  Geen ruil eerste jaar, tweede jaar gratis. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Huizenruil nodig!

 • tot € 12,50
  extra korting

  Bespaar tot €500,00 op je vakantie bij Huizenruil

  Bij Huizenruil

  Op vakantie gaan en daar niet te veel voor willen betalen doen we graag. Bij Huizenruil bespaar je op je verblijf. Een kortingscode van Huizenruil heeft u hiervoor niet nodig.

Huizenruil kortingscodes, kortingen en acties

Korting bij Huizenruil

Zoekende naar kortingscodes en aanbiedingen van Huizenruil, bruikbaar in september 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want via ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Huizenruil. En bovendien staan wij dagelijks in contact met Huizenruil. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Huizenruil, dus lees gerust verder.

Huizenruil is de marktleider op het gebied van huizenruil-vakanties; een alternatieve manier van vakantie vieren: "Jij verblijft in mijn huis, en ik in dat van jou." HomeExchange.com (opgericht in 1992) krijgt wereldwijde media-aandacht, zoals in The Guardian en The New York Times. Cameron Diaz and Kate Winslet waren de actrices in de film THE HOLIDAY, een wereldwijd succes waarvoor huizenruilen via het concept van HomeExchange het voorbeeld is geweest.

In Nederland heeft huizenruilen van verschillende media aandacht gekregen: Elsevier, Libelle en bijvoorbeeld een item bij Kassa. Huizenruil is wereldwijd de grootste huizenruil-gemeenschap met 65.000 leden in 146 landen en ongeveer 250.000 uitgevoerde ruilen per jaar. Bezoekers van de site zijn steeds actief op zoek naar hun volgende vakantie. Wij bieden voordelen voor bezoekers van jouw site die geïnteresseerd zijn in een trendy, kostenbesparende manier van reizen… Home Exchange.

Een lidmaatschap biedt ongelimiteerd reizen; voor een éénjarig lidmaatschap betaalt men €130 per jaar. Met Huizenruil hoeft een vakantie niet meer te kosten dan de kosten die je thuis ook maakt. Behalve de reiskosten, zijn er geen bijkomende kosten, zoals hotelovernachtingen: een besparing van honderden euro’s. Vaak is er ook de mogelijkheid tot het uitwisselen van auto’s, fietsen en zelfs boten.

Huizenruil is een goede manier om te ervaren hoe de lokale bevolking woont en leeft. Huizenruil leden komen uit alle lagen van de bevolking: jonge stellen, gezinnen met jonge kinderen en tieners, gepensioneerde stellen, maar vaak zijn het hoger opgeleide zelfstandigen en leraren. Huizenruilers zoeken vaak ruilen met leden met soortgelijke interesses, zoals wandelen, watersporten en cultuur.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Huizenruil voor een permanente besparing op elke bestelling, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.

Kortingen

€ 6,- (extra) korting op een 3-maand abonnement
€ 12,50 (extra) korting op een jaarabonnemen

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Huizenruil

 terug naar alle winkels