Kortingscodes, aanbiedingen en acties van Ibis Hotels

1 actuele korting of kortingscode

Bestel met korting met deze actuele december 2019 codes en kortingen van Ibis Hotels, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Ibis Hotels acties

  • 1,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Ibis Hotels

    Bij Ibis Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ibis Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Ibis Hotels kortingscode.

Kortingscodes, aanbiedingen en acties van Ibis Hotels

Korting bij Ibis Hotels

Ben jij ook op zoek naar kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Ibis Hotels, bruikbaar in december 2019? Dan heb je die nu gevonden, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Ibis Hotels. En als extra checken wij dagelijks de webshop van Ibis Hotels. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Ibis Hotels, dus lees gerust verder.

De Europese hotelketen ibis is een dochteronderneming van het FranseAccor. In vergelijking met bijvoorbeeld de hotelF1-keten bevindt ibis zich in een iets hoger segment. De kamers beschikken over een eigen toilet en douche. Er zijn begin 2015 reeds 1012 ibis-hotels wereldwijd. Het hotel biedt een ontbijt en persoonlijke service dag en nacht.

Daarom, bestel altijd via mijnkorting.nl bij Ibis Hotels voor permanent extra korting op elke besteding, ook als er geen aanbieding of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Ibis Hotels

 terug naar alle winkels