Alle Ibood aanbiedingen en acties


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen aanbiedingen van Ibood

 • tot 2%
  extra korting

  Gratis levering tijdens de iBood hunt

  Bij Ibood

  De beste deals en acties scoor je tijdens de iBood Hunt! Shop je aan minimaal €50 dan pak je met deze kortingscode ook gratis verzending!

  Geldig van 24-02-2022 t/m 25-02-2022
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle Ibood aanbiedingen en acties

Korting bij Ibood

Zoek jij naar aanbiedingen en kortingen van Ibood, die bruikbaar zijn in september2022? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Ibood. Zodra er een actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En daarbovenop krijg je via MijnKorting te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Ibood. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Ibood, dus lees gerust verder.

iBOOD is Europa’s grootste deal community platform, dit betekent dat je hier iedere dag producten van de beste merken kunt vinden, voor enorm scherpe prijzen! Wees er wel snel bij, want de deals bij iBOOD wisselen heel snel aangezien er altijd maar een beperkte voorraad beschikbaar is! Het kan dus zo maar zijn dat je te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels is vervangen met een nieuwe deal. Ondanks de deals bij iBOOD razend laag zijn, kan het toch altijd nog lager! De prijzen van iBOOD kun je namelijk lager maken door gebruik te maken van speciale aanbiedingen of kortingsacties. Lees snel verder voor meer informatie hierover!

De afgelopen 10 jaar is iBOOD bekend geworden door de introductie van dagelijkse deals. Vanaf 00:00 uur stipt biedt iBOOD een nieuw product aan op de website, en dit voor de allerbeste internetprijs! Begonnen met enkel elektronica deals, heeft iBOOD zich opgeklommen tot een groter en uitgebreider assortiment. Denk aan de werelden van Health & Beauty en Home & Living. En dat is nog niet alles! Anno september2022 zijn dit nog de enige categorieën van iBOOD (samen met elektronica), maar er staat nog veel meer op de planning! Neem dus regelmatig even een kijkje op de website van iBOOD en mis nooit een mooie kortingsdeal!

De naam ‘iBOOD’ klinkt misschien een beetje vreemd, maar eigenlijk is dit juist heel logisch. iBOOD staat namelijk voor ‘internet’s Best Online Offer Daily’, en dat is precies wat iBOOD levert! Het is dan ook geen wonder dat iBOOD in 2015 voor de 5e keer op een rij de ‘Website van het Jaar’ award, in de categorie E-commerce, heeft gewonnen.

iBOOD is niet alleen functioneel in Nederland. Na de goede start in 2005, groeide iBOOD al snel door naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Polen en Oostenrijk. iBOOD is dan ook een waar begrip geworden in de E-commerce wereld.

Ondanks iBOOD steeds groter wordt, blijven ze nog wel toegankelijk voor de klanten. Als je een opmerking, vraag of klacht hebt, kun je via verschillende manieren de klantenservice van iBOOD bereiken. Volg iBOOD op haar verschillende social media: Twitter, Facebook, Google Plus en YouTube. Of kies ervoor om de klantenservice op te bellen op 020 681 13 88, de tijden hiervoor staan op de website van iBOOD. Ook heb je de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar customerservice@ibood.nl, de klantenservice neemt dan zo snel mogelijk contact met je op! De klantenservice van iBOOD weet ook alles over kortingen, dus schroom niet om hier niet naar te vragen!

iBOOD is dus ideaal voor klanten die niet te veel willen betalen voor hun producten. Maar wist je dat het zelfs nóg goedkoper kan? Er zijn namelijk verschillende manieren om de prijs van het aankoopbedrag bij iBOOD nog lager te maken! Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van speciale kortingsacties. Je kunt hiervoor op zoek gaan, maar waarom zou je er moeite voor doen? Speciaal voor jou hebben wij namelijk de manieren om voordeel te krijgen bij iBOOD op een rijtje gezet!

Een andere manier om goedkoop je producten aan te schaffen, is door de Flash Sales van iBOOD. Dit zijn een groep aanbiedingen die iBOOD bij elkaar heeft gezet omdat ze iets delen. Dit ‘iets’ kan verschillende waarden hebben. Bijvoorbeeld dat alle producten van hetzelfde merk zijn, ongeveer hetzelfde product zijn of dat de aanbiedingen allemaal binnen een bepaald thema passen. Denk aan: Valentijnsdag, Moederdag of kerst.

Wat erg fijn is aan de Flash Sales, is dat deze aanbiedingen in plaats van de DagDeals (die iedere dag vernieuwd worden), meerdere dagen beschikbaar zijn. Wel is het hier ook het geval dat er maar een beperkte voorraad is. Dus Op blijft Op!

Soms heeft iBOOD een speciale deal. Dit noemen ze de HUNT. Tijdens deze HUNT komen er 24 of 48 uur lang (verschillend per HUNT), de ene na de andere deal in een enorm snel tempo voorbij. Deze HUNTS duren nooit lang, zoals je al gemerkt had, maar je kunt hier wel behoorlijk wat geld mee verdienen! Het is dan ook zeker een aanrader om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van iBOOD. Dan krijg je altijd een reminder voor de recentste HUNT. En mis je dit niet!

Als je, je in schrijft voor de nieuwsbrief van iBOOD, krijg je ook nog eens regelmatig de laatste deals toegestuurd. Daarnaast krijg je een kortingsvoucher waar 5 euro shoptegoed op staat, te besteden bij iBOOD. Je krijgt er dus enorm veel voordeel van!

Niet veel mensen weten van deze deal af, en dat is maar goed ook! iBOOD heeft soms de Secret Deals. De naam zegt het al, deze deals worden niet veel gepromoot. Soms is de deal te vinden op Facebook, soms op Twitter, soms op Google Plus en soms wordt dit per e-mail verstuurd. Het is hierom dus aan te raden om iBOOD op al deze media te volgen!

Naast al deze deals en voordelen waar je gebruik van kunt maken, is er nóg een manier om korting te krijgen bij iBOOD. Als je namelijk gebruik maakt van MijnKorting.nl tijdens je aankoop op iBOOD, dan krijg je altijd nog eens de extra MijnKorting.nl korting, bovenop alle kortingsacties en deals die je misschien al gebruikt! Dat is nog eens korting stapelen!

Daarom, ga altijd via MijnKorting naar Ibood om extra korting te ontvangen op iedere aankoop, ook als er geen aanbieding geldig is.

Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.