Alle kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van iGarden

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle geldige januari 2019 codes en acties van iGarden, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


iGarden acties

  • tot 4%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij iGarden

    Bij iGarden

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij iGarden. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een iGarden kortingscode.


Korting tips

Alle kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van iGarden

Korting bij iGarden

Zoek je naar kortingscodes, aanbiedingen en acties van iGarden, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met iGarden. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. En bovendien ontvang je bij MijnKorting altijd extra korting bij al je bestellingen bij iGarden. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij iGarden, dus lees gerust verder.

iGarden houdt zich bezig met de productie, verkoop en/of montage van tuinartikelen zoals blokhutten, tuinbergingen, terrasoverkappingen en natuurlijke afscheidingen.

Daarom, koop nu via mijnkorting.nl bij iGarden voor een besparing op al je bestellingen, ook als er geen kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

zowel met of zonder kortingscode:
€ 2,50 (extra) korting op Biohort
1,5% (extra) korting op Blokhutten
2,5% (extra) korting op Tuinafscheiding
3% (extra) korting op Kunstkerstbomen
4% (extra) korting op Lemax
4% (extra) korting op overige

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar iGarden

 terug naar alle winkels