Alle kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van iGarden

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige maart 2019 codes en acties van iGarden, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


iGarden acties

 • tot 4%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij iGarden

  Bij iGarden

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij iGarden. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een iGarden kortingscode.

 • tot 4%
  extra korting

  Profiteer van de Laagste Prijs Garantie op alle blokhutten bij iGarden.

  Bij iGarden

  Bij iGarden profiteer je altijd van de voordeligste prijs op alle blokhutten. In combinatie met de laagste prijsgarantie ontvang je ook nog eens altijd vrijblijvend extra korting bij jouw offerteaanvraag bij iGarden. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van iGarden

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 4%
  extra korting

  Nu bij iGarden: Minstens 10% korting op Douglasvision overkappingen en en buitenverblijven

  Bij iGarden

  Krijg nu minimaal 10% korting op Douglasvision overkappingen en buitenverblijven bij iGarden. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  Levertijd ca. 3 weken.


Korting tips

Alle kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van iGarden

Korting bij iGarden

Zoek je naar kortingscodes, aanbiedingen en acties van iGarden, die bruikbaar zijn in maart 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met iGarden. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. En bovendien ontvang je bij MijnKorting altijd extra korting bij al je bestellingen bij iGarden. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij iGarden, dus lees gerust verder.

iGarden houdt zich bezig met de productie, verkoop en/of montage van tuinartikelen zoals blokhutten, tuinbergingen, terrasoverkappingen en natuurlijke afscheidingen.

Daarom, koop nu via mijnkorting.nl bij iGarden voor een besparing op al je bestellingen, ook als er geen kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

zowel met of zonder kortingscode:
€ 2,50 (extra) korting op Biohort
1,5% (extra) korting op Blokhutten
2,5% (extra) korting op Tuinafscheiding
3% (extra) korting op Kunstkerstbomen
4% (extra) korting op Lemax
4% (extra) korting op overige

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar iGarden

 terug naar alle winkels