Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Internet-bookshop

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Alle actuele januari 2019 bonnen van Internet-bookshop, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.


Internet-bookshop acties

 • 1,4%
  extra korting

  De leukste kookboeken bestel je bij Internet-bookshop met korting

  Bij Internet-bookshop

  Ontdek de leukste kookboeken om fit te worden en blijven in 2019 bij Internet-bookshop en profiteer ook nog eens van Internet-bookshop.com korting op je account als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 1,4%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Internet-bookshop

  Bij Internet-bookshop

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Internet-bookshop. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Internet-bookshop kortingscode.


Korting tips

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Internet-bookshop

Korting bij Internet-bookshop

Ben je zoekende naar acties, kortingscodes en aanbiedingen van Internet-bookshop, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Internet-bookshop. Bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Internet-bookshop. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die hier online. Zo heb je dus vaak dubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Internet-bookshop, dus lees gerust verder.

Bij Internet-bookshop.com kopen consumenten online eenvoudig en voordelig de beste Nederlandse boeken. Op Internet-bookshop.com vindt de consument alle titels van alle bekende auteurs. Internet-Bookshop.com heeft alle nieuwe, bekende en oude titels speciaal voor uw bezoekers geselecteerd. Consumenten hebben altijd 30 dagen bedenktijd. Daarbij levert Internet-bookshop.com uit eigen voorraad, dus het boek staat binnen één werkdag bij de consument in de boekenkast.

Alle USP’s van Internet-Bookshop op een rij:
• 500.000 Stuks leverbaar uit eigen voorraad;
• Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
• Snelle levering (DHL of PostNL);
• 30 dagen bedenktijd;
• Ruim assortiment met meer dan 26.000 artikelen;
• Lage prijzen.

Daarom, ga nu altijd via MijnKorting naar Internet-bookshop om te besparen op alle aankopen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 1,4% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Internet-bookshop

 terug naar alle winkels