Alle InviteMe acties en aanbiedingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Alle InviteMe acties en aanbiedingen

Korting bij InviteMe

Ben jij zoekende naar acties en kortingsacties van InviteMe, die bruikbaar zijn in mei 2020? Dan zit je bij mijnkorting goed, want via ons ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij InviteMe. Daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van InviteMe. Zodra er een aanbieding of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over InviteMe, dus lees gerust verder.

Meer dan de helft van de Nederlanders wil meer tijd besteden aan sociale contacten. Ook aandacht voor de partner, vrienden, het gezin en de familie staat hoog op het lijstje. Het online kennismaken wordt steeds populairder. Iedereen gebruikt Facebook of een datingsite, of kent wel iemand die zo’n platform gebruikt om contact met iemand te leggen. Echter zijn deze sites veelal gericht op het matchen op uiterlijke kenmerken, terwijl juist interesses van iemand in het leven en interesses in activiteiten en hobby’s veel belangrijker zijn. Gezellig uit eten, samen sporten, een avond naar de bioscoop of concert. Wie wil dat niet? InviteMe.nl is erop gericht mensen te koppelen op basis van interesse in activiteiten, jong en oud. Relaties, ook vriendschappelijk, houden dan langer stand: dat is de filosofie van InviteMe.nl.

Daarom, ga even via mijnkorting.nl naar InviteMe voor permanent extra korting op alle aankopen, ook als er geen actiekorting of aanbieding geldig is.