Alle InviteMe acties en aanbiedingen

5 actuele aanbiedingen  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle geldige mei 2019 aanbiedingen van InviteMe, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

InviteMe acties

 • 10%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij InviteMe

  Bij InviteMe

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij InviteMe. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

 • 10%
  extra korting

  Dat is goedkoop een match vinden bij InviteMe

  Bij InviteMe

  Goedkoop een match vinden doe je bij InviteMe. Het aanmelden is namelijk gratis bij InviteMe. Hiervoor heb je geen kortingscode van InviteMe nodig.

 • 10%
  extra korting

  Schrijf je gratis in bij InviteMe en zoek activiteiten en matches

  Bij InviteMe

  Zin om wat te doen, maar weet je niet wat of met wie? Via InviteMe vindt u allerlei activiteiten en kunt u in contact komen met mensen om dit samen te doen. Schrijf u nu gratis in, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • 10%
  extra korting

  Ontdek leuke activiteiten en mensen via InviteMe

  Bij InviteMe

  InviteMe geeft een overzicht van leuke activiteiten die je samen met iemand kan doen. Dus ben jij wel een ondernemend type en opzoek naar een soulmate? Neem dan snel een kijkje op InviteMe en ontdek of er iemand is met dezelfde interesses die samen met jou dingen wil ondernemen. Een kortingscode heb je niet nodig.

 • 10%
  extra korting

  Op pad met elkaar via InviteMe, een voordeel voor uw sociale leven

  Bij InviteMe

  Voordelig een match om met elkaar op pad te gaan kan met InviteMe. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij InviteMe.

Alle InviteMe acties en aanbiedingen

Korting bij InviteMe

Ben jij zoekende naar acties en kortingsacties van InviteMe, die bruikbaar zijn in mei 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want via ons ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij InviteMe. Daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van InviteMe. Zodra er een aanbieding of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over InviteMe, dus lees gerust verder.

Meer dan de helft van de Nederlanders wil meer tijd besteden aan sociale contacten. Ook aandacht voor de partner, vrienden, het gezin en de familie staat hoog op het lijstje. Het online kennismaken wordt steeds populairder. Iedereen gebruikt Facebook of een datingsite, of kent wel iemand die zo’n platform gebruikt om contact met iemand te leggen. Echter zijn deze sites veelal gericht op het matchen op uiterlijke kenmerken, terwijl juist interesses van iemand in het leven en interesses in activiteiten en hobby’s veel belangrijker zijn. Gezellig uit eten, samen sporten, een avond naar de bioscoop of concert. Wie wil dat niet? InviteMe.nl is erop gericht mensen te koppelen op basis van interesse in activiteiten, jong en oud. Relaties, ook vriendschappelijk, houden dan langer stand: dat is de filosofie van InviteMe.nl.

Daarom, ga even via mijnkorting.nl naar InviteMe voor permanent extra korting op alle aankopen, ook als er geen actiekorting of aanbieding geldig is.

Kortingen

10% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een actie of aanbieding.

Naar InviteMe

 terug naar alle winkels