Kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van Italian-Design.nl

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle acties en bonnen van Italian-Design.nl geldig in maart 2019, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Italian-Design acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Italian-Design

  Bij Italian-Design

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Italian-Design. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Italian-Design kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  Zijden lingerie v.a. €42,- bij Italian-Design

  Bij Italian-Design

  Bij Italian-Design koopt u zijden lingerie al v.a. €42,-. U heeft geen kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Italian-Design

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Tot meer dan 20% korting op Ambra lingerie bij Italian-Design

  Bij Italian-Design

  Bij Italian-Design shopt u het mooiste lingerie van Ambra nu in de sale met tot wel meer dan 20% korting. U kunt hier gebruik van maken zonder dat u een kortingscode voor hoeft in te voeren.

Kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van Italian-Design.nl

Korting bij Italian-Design.nl

Zoek jij naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Italian-Design.nl, die geldig zijn in maart 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Italian-Design.nl. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Italian-Design.nl. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Italian-Design.nl, dus lees gerust verder.

Italian-Design.nl - Mode en sieraden.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via onze website bij Italian-Design.nl voor een besparing op iedere bestelling, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Italian-Design

 terug naar alle winkels