Jan-magazine kortingen, kortingscodes en acties

1 actuele korting of kortingscode

Alle codes en acties van Jan-magazine geldig in september2022, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Jan-magazine acties

 • 7%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Jan-magazine

  Bij Jan-magazine

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Jan-magazine. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Jan-magazine kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Jan-magazine

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 7%
  extra korting

  Krijg nu 27% korting op een jaarabonnement van Jan-magazine | Bestel nu

  Bij Jan-magazine

 • 7%
  extra korting

  Nu tijdelijk hoge korting op je aankoop bij Jan-magazine

  Bij Jan-magazine

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 10,5% extra korting op al je bestellingen bij Jan-magazine. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Jan-magazine kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

 • 7%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Jan-magazine

  Bij Jan-magazine

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Jan-magazine. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Jan-magazine kortingscode.

Jan-magazine kortingen, kortingscodes en acties

Kortingen bij Jan-magazine

Houd jij ook zo van lezen? En blijf jij graag op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van reizen, wonen, beauty en nog veel meer? Dan is het magazine JAN echt wat voor jou. Naast de hoge kwaliteit interviews en artikelen die in het magazine staan, staat het ook bomvol met indrukwekkende foto’s. Al geïnteresseerd? Het wordt namelijk nóg leuker om abonnee te worden van Jan-magazine. Het magazine is namelijk ook nog eens ontzettend voordelig in prijs. Boven op die voordelige prijs worden regelmatig kortingen gegeven. Wil je weten hoe je nog meer geld kunt besparen? Lees dan zeker nog even verder.

Voor ieder abonnementen een korting

De magazines van JAN staan vol met interessante en inspirerende onderwerpen. Je kunt zelf kiezen welk abonnement je het meest aanspreekt. Zo kan je je abonneren voor 6 magazines, maar ook voor 24. Op deze manier betaal je alleen voor de magazines die je écht wil lezen. Zo betaal je nooit te veel en bespaar je geld. Zoals hierboven al beschreven, worden de magazines van JAN niet alleen voor een erg voordelige prijs aangeboden, maar komen er ook regelmatig kortingen bovenop. Voor elk verschillend abonnement hoort een eigen korting. Dus voor welk abonnement je ook kiest, je bent altijd erg voordelig uit en je betaald nooit te veel. 

Mijnkorting kortingscodes

Heb jij al eens gehoord van een kortingscode? Als dit niet het geval is, is dat erg zonde. Je loopt dan namelijk veel korting mis. Een kortingsode is een code die je kan invoeren, zodat je meer korting ontvangt over je bestelling. Maar waar vind je die kortingscodes? Het antwoord op die vraag is bij Mijnkorting. Mijnkorting is een webshop die kortingscodes voor meer dan 1900 webshops aanbiedt. Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van deze kortingscodes, is een account aanmaken. Een account aanmaken bij Mijnkorting is erg simpel en geheel gratis. Jouw ingevulde gegevens worden bewaard op een beveiligde server en alleen gebruikt wanneer jij gebruik maakt van een kortingscode. Zodra jouw account is aangemaakt, kun jij genieten van al het voordeel dat op je afkomt. Je kunt te allen tijde gebruik maken van de lopende kortingscodes die op Mijnkorting staan. Naast al dit voordeel, is er nog een ander voordeel bij het aanmaken van een account. Je ontvangt namelijk een welkomstpremie van 7,50 euro. Je begint dus gelijk met het besparen van geld. Laat dit voordeel niet aan je voorbijgaan en neem snel een kijkje op de webshop van Mijnkorting.

Lezen met hoge kortingen

Veel mensen vinden het leuk om te lezen. Maar lang niet iedereen heeft de tijd om te lezen. Gelukkig heeft Jan-magazine hier een oplossing op. Je kunt namelijk jouw gekozen abonnement gratis digitaal downloaden. Op deze manier kun jij genieten van de magazines van Jan zonder er te veel tijd voor vrij hoeven te maken. Zo kan je het magazine lezen als je onderweg bent naar je werk of tijdens jouw pauze. Doordat de magazines van Jan digitaal te lezen zijn, heb je ze te allen tijde bij de hand. Als abonnee profiteer je geheel gratis van dit voordeel.

Exclusieve acties als abonnee

Bovenstaande tekst geeft al aan wat de voordelen zijn wanneer je besluit te abonneren op Jan-magazine. Maar dit was nog niet alles. Als abonnee ontvang je namelijk ook exclusieve acties. Naast de kortingen die de webshop van Jan-magazines regelmatig geeft, krijg je bijvoorbeeld ook hoge korting over andere tijdschriftabonnementen. Ook krijg je JAN altijd als allereerst in huis, je mist dus nooit wat! Zoals eerder al genoemd kun je gebruik maken van de kortingscodes die op de webshop van Mijnkorting zijn te vinden. Deze kortingscodes gelden boven op de al gegeven korting die de webshop van Jan-magazine geeft. Je kan dus eigenlijk spreken van dubbel zoveel voordeel. Op deze manier betaal je nooit meer te veel en ontvang je zoveel mogelijk voordeel.

Kortom, de magazines van JAN staan vol met inspirerende artikelen en prachtige fotografie. Door het lezen van JAN magazines blijf je op de hoogte van de nieuwste trends. De magazines zijn ook te lezen als een digitale versie. Zo kan je overal en te allen tijde genieten van al het moois dat de magazines van JAN je te bieden hebben. Boven op de kortingen die de webshop Jan-magazine regelmatig geeft, kan je kortingscodes gebruiken die te vinden zijn op de webshop van Mijnkorting. Zo wordt het nemen van een abonnement nóg voordeliger. Ook krijg je als abonnee van JAN verschillende exclusieve deals en acties aangeboden. Zo bespaar je weer extra geld. Wacht dus niet langer en meld je gelijk aan bij de webshop van Jan-magazine. 

Kortingen

met kortingscode: 7% (extra) korting
zonder kortingscode: 7% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Jan-magazine

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.