Aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Jumbo.com

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Hier vind je alle januari 2019 kortingen en vouchers van Jumbo.com, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Jumbo.com acties

 • € 0,25
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Jumbo.com. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Jumbo.com kortingscode.

 • € 0,25
  extra korting

  Gratis verzending op actieproducten bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com profiteert u van gratis verzending op actieproducten. Elke 4 weken zijn dit andere producten. U kunt dan uw boodschappen gratis laten bezorgen, zonder kortingscode nodig te hebben.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Jumbo.com

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 0,25
  extra korting

  2 Pampers megaboxen voor slechts € 45,- bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com

  Bij aankoop van 2 Pampers Megaboxen betaalt je nu tijdelijk bij Jumbo.com slechts € 45,- en geen bestelkosten. Pak je voordeel! Voor deze actie van Jumbo.com is geen kortingscode nodig.

 • € 0,25
  extra korting

  Jumbo.com kortingscode voor € 10,- korting op de eerste bestelling

  Bij Jumbo.com

  Gebruik deze kortingscode en krijg € 10,- korting op je eerste bestelling bij Jumbo.com. Pak je voordeel!

  Voorwaarden

  Alleen geldig voor nieuwe klanten

 • € 0,25
  extra korting

  25% korting op campina en optimel kwark bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com profiteert u deze week van 25% korting op campina en optimel kwark. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • € 0,25
  extra korting

  25% korting op speciaalbieren bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com profiteert u nu van 25% korting op alle speciaalbieren. U heeft hier geen kortingsocde voor nodig.

 • € 0,25
  extra korting

  Yellow Week bij Jumbo.com: heel veel producten met hoge korting

  Bij Jumbo.com

  Black Friday is de dag vol voordeel, maar Jumbo.com introduceert de Yellow Week. Profiteer deze week van spectaculaire online aanbiedingen bij Jumbo.com. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 0,25
  extra korting

  20% korting op Page kussenzacht toiletpapier

  Bij Jumbo.com

  Bij Jumbo.com profiteert u deze week van 20% korting op Page kussenzacht toiletpapier. U heeft hier geen kortgingscode nodig.

Aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Jumbo.com

Korting bij Jumbo.com

Ben je zoekende naar acties, aanbiedingen en kortingscodes van Jumbo.com, die geldig zijn in januari 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij checken dagelijks de webwinkel van Jumbo.com. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die hier online. Daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Jumbo.com. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Jumbo.com, dus lees gerust verder.

Jumbo is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met Jumbo’s succesvolle 7 zekerheden formule groeit het bedrijf de afgelopen jaren flink door. Jumbo staat voor een uitgebreid assortiment tegen de laagste prijs en extra service voor de klant. Online boodschappen doen wordt steeds belangrijker voor de Nederlandse consument, daarom is ook Jumbo hiermee gestart in 2016. Wilt u als publisher meehelpen aan het online succes van Jumbo? Meld u dan nu aan en ontvang interessante vergoedingen!

Jumbo doet er alles aan om de klant meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doet Jumbo door ervoor te zorgen dat de klant alles kan vinden wat hij nodig heeft, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen ze niet alleen, ze garanderen het ook met de unieke 7 Zekerheden:

• Euro’s goedkoper
• Service met ’n glimlach;
• Voor alle boodschappen;
• Vers is ook écht vers;
• Vlot winkelen;
• Niet tevreden? Geld terug;
• Uw wensen staan centraal.

Daarom, koop nu via mijnkorting bij Jumbo.com voor korting op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

met kortingscode: € 0,25 (extra) korting
zonder kortingscode: € 0,25 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Jumbo.com

 terug naar alle winkels