JumboGolfWereld kortingsacties, kortingscodes, acties

6 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 8 aanbiedingen toegevoegd

Shop met korting met deze maart 2019 vouchers van JumboGolfWereld, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.


JumboGolfWereld acties

 • 3%
  extra korting

  Kjus collectie bij JumboGolfWereld met korting

  Bij JumboGolfWereld

  De nieuwe Kjus collectie is binnen bij JumboGolfWereld. Shop nu je nieuwe Kjus golf outfit bij JumboGolfWereld en krijg daarbovenop ook nog eens extra JumboGolfWereld korting op je MijnKorting account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Nieuwe clubs collectie scherp geprijsd bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Opzoek naar een nieuwe golfclub? Neem dan snel een kijkje bij JumboGolfWereld en maak kennis met de nieuwste collectie clubs. Bij JumboGolfWereld betaal je nooit te veel voor jouw golfclubs. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij JumboGolfWereld. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een JumboGolfWereld kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  Gratis verzending al vanaf € 50,- bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld profiteer je van GRATIS verzending van je bestelling vanaf € 50,-. Je hoeft voor deze service van JumboGolfWereld niet te zoeken naar een kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  Tweede doos golfballen met 50% korting bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld krijg je bij bestelling van een doos golfballen altijd de tweede doos voor de halve prijs! Bekijk snel het golfballen-assortiment bij JumboGolfWereld en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Tot wel 45% korting op golf tassen bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  In de golftassen sale van JumboGolfWereld zijn de tassen sterk afgeprijsd. Grijp je kans en bestel je nieuwe golftas met tot wel 45% korting bij JumboGolfWereld. Op=Op! Een kortingscode is niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van JumboGolfWereld

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  Sale bij JumboGolfWereld: kortingen tot wel 50% op wintermode

  Bij JumboGolfWereld

  Het is sale bij JumboGolfWereld en daarom krijg je nu tot wel 50% korting op wintermode. Sla je slag! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  GolfClubSale bij JumboGolfWereld: tot wel 50% voordeel op clubs

  Bij JumboGolfWereld

  Ben je op zoek naar een club voor een mooie prijs? Kijk dan naar de SALE golfclubs collectie van JumboGolfWereled. Je kunt nu tot wel 50% besparen, maar wees er snel bij want op=op! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  30% korting op alle sale winterschoenen bij JumboGolfwereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld profiteer je nu van 30% korting op geselecteerde winterschoenen. Kies snel de mooiste uit en pak je voordeel! Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • 3%
  extra korting

  34% korting op Titleist 816 H1 Diamana M+ Red 60 Hybride bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Profiteer nu van 34% korting op de Titleist 816 H1 Diamana M+ Red 60 Hybride bij JumboGolfWereld. Wees er snel bij, want op=op! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  De allerbeste superdeals met tot wel 65% korting bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Pak nú tot wel 65% korting op de superdeals van JumboGolfWereld. Neem snel een kijkje bij JumboGolfWereld. Dat is echt de moeite waard! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  64% korting op Callaway Steelhead XR Fairway bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld koop je nu deze club voor slechts € 99,99 i.p.v. € 279,-. Waar wacht je nog op? Grijp je kans voor het te laat is. Op=Op! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Elrey 7" Winter Standbag met 37% korting bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Krijg nu 37% korting op deze prettige en super lichte dragtas bij JumboGolfWereld. Ideaal voor een korte rondje golf of tijdens de wintermaanden. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Final sale bij JumboGolfWereld: tot 70% korting op wintermode

  Bij JumboGolfWereld

  Tijdens de final SALE van JumboGolfWereld kun je profiteren van kortingen tot wel 70% op wintermode! Wees er snel bij en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig

 • 3%
  extra korting

  Gratis de nieuwste clubs testen bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Aarzelt niet! Reserveer bij JumboGolfWereld nu een dag en tijd om GRATIS de nieuwste clubs van jouw favoriete merk te testen. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Tot 50% korting op geselecteerde winterproducten bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  JumboGolfWereld geeft nu tot wel 50% korting op geselecteerde winterproducten! Ga snel naar JumboGolfWereld en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

JumboGolfWereld kortingsacties, kortingscodes, acties

Korting bij JumboGolfWereld

Op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van JumboGolfWereld, die geldig zijn in maart 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij JumboGolfWereld. Bovendien checken wij dagelijks de website van JumboGolfWereld. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Hieronder vertellen we je meer over korting bij JumboGolfWereld, dus lees gerust verder.

Jumbo Golf is de webshop met het allergrootste assortiment aan golfproducten in Nederland. Naast het grootste assortiment betaalt de klant bij Jumbo Golf altijd een lage prijs. Uniek (in Nederland) is het Multivoordeel van Jumbo Golf, wat geldig is op golfballen, golfhandschoenen en bovenkleding.

Dit houdt in, dat de klant altijd voor het tweede dozijn golfballen slechts de halve prijs betaalt. Dit zorgt voor een dusdanig scherpe prijs die geen andere aanbieder kan evenaren. Dit geldt ook voor bovenkleding en golfhandschoenen. Voor golfclubs hanteert Jumbo Golf de Europese prijscheck, wat betekent dat golfclubs nooit meer dan 10% duurder zijn dan een hele lijst aan concurrenten van Jumbo Golf. Gegarandeerd één van de allerlaagste in prijzen voor golfclubs dus. Daarnaast heeft Jumbo Golf naast een uitgebreide webshop ook 8 fysieke golfwinkels in Nederland waar de klant terecht kan. Klanten kunnen gratis een nieuwe golfclub of set komen uitproberen (‘fitten’) in één van de filialen. Naast dat alles, garandeert Jumbo Golf de allerbeste service voor haar klanten.

Daarom, ga even via MijnKorting.nl naar JumboGolfWereld om te besparen op elke besteding, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar JumboGolfWereld

 terug naar alle winkels