JumboGolfWereld kortingsacties, kortingscodes, acties

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 7 aanbiedingen toegevoegd

Shop met korting met deze januari 2019 vouchers van JumboGolfWereld, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.


JumboGolfWereld acties

 • 3%
  extra korting

  Sale bij JumboGolfWereld: kortingen tot wel 50% op wintermode

  Bij JumboGolfWereld

  Het is sale bij JumboGolfWereld en daarom krijg je nu tot wel 50% korting op wintermode. Sla je slag! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  GolfClubSale bij JumboGolfWereld: tot wel 50% voordeel op clubs

  Bij JumboGolfWereld

  Ben je op zoek naar een club voor een mooie prijs? Kijk dan naar de SALE golfclubs collectie van JumboGolfWereled. Je kunt nu tot wel 50% besparen, maar wees er snel bij want op=op! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  30% korting op alle sale winterschoenen bij JumboGolfwereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld profiteer je nu van 30% korting op geselecteerde winterschoenen. Kies snel de mooiste uit en pak je voordeel! Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij JumboGolfWereld. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een JumboGolfWereld kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van JumboGolfWereld

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  Gratis de nieuwste clubs testen bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Aarzelt niet! Reserveer bij JumboGolfWereld nu een dag en tijd om GRATIS de nieuwste clubs van jouw favoriete merk te testen. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Tot 50% korting op geselecteerde winterproducten bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  JumboGolfWereld geeft nu tot wel 50% korting op geselecteerde winterproducten! Ga snel naar JumboGolfWereld en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Wintermode en -schoenen met 30% korting bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Kijk eens bij in de Sale en bespaar tot wel 30% op wintermode en -schoenen bij JumboGolfWereld. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Tot 50% korting op golfschoenen bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld koopt u golfschoenen met tot wel 50% korting in de sale. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 3%
  extra korting

  2 accessoires en een Motocaddy Cartbag bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld krijgt u nu bij aankoop van een Motocaddys serie 2 accessoires en een Motocaddy cartbag gratis. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 3%
  extra korting

  Tot 64% korting op golftassen bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld koopt u in de sale golftassen met tot wel 64% korting. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 3%
  extra korting

  50% korting op de nieuwe Armour kledingcollectie bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld koopt u nu enkele kledingstukken uit de nieuwe Armour collectie met 50% korting. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

 • 3%
  extra korting

  Zomerkorting: 50% korting op alle golfmode bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld koopt u nu alle modeartikelen voor met 50% korting. U heeft voor deze actie geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Summersale: 30% korting op de zomercollectie golfmode bij JumboGolfwereld

  Bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld profiteert u nu van 30% zomerkorting op alle zomer mode & schoenen. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Sureshot met 17% korting bij JumboGolfWereld

  Bij JumboGolfWereld

  U koopt nu tijdelijk de sureshot voor golfen met 17% korting bij JumboGolfWereld. U heeft geen kortingscode nodig om van deze actie te profiteren.

JumboGolfWereld kortingsacties, kortingscodes, acties

Korting bij JumboGolfWereld

Op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van JumboGolfWereld, die geldig zijn in januari 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij JumboGolfWereld. Bovendien checken wij dagelijks de website van JumboGolfWereld. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Hieronder vertellen we je meer over korting bij JumboGolfWereld, dus lees gerust verder.

Jumbo Golf is de webshop met het allergrootste assortiment aan golfproducten in Nederland. Naast het grootste assortiment betaalt de klant bij Jumbo Golf altijd een lage prijs. Uniek (in Nederland) is het Multivoordeel van Jumbo Golf, wat geldig is op golfballen, golfhandschoenen en bovenkleding.

Dit houdt in, dat de klant altijd voor het tweede dozijn golfballen slechts de halve prijs betaalt. Dit zorgt voor een dusdanig scherpe prijs die geen andere aanbieder kan evenaren. Dit geldt ook voor bovenkleding en golfhandschoenen. Voor golfclubs hanteert Jumbo Golf de Europese prijscheck, wat betekent dat golfclubs nooit meer dan 10% duurder zijn dan een hele lijst aan concurrenten van Jumbo Golf. Gegarandeerd één van de allerlaagste in prijzen voor golfclubs dus. Daarnaast heeft Jumbo Golf naast een uitgebreide webshop ook 8 fysieke golfwinkels in Nederland waar de klant terecht kan. Klanten kunnen gratis een nieuwe golfclub of set komen uitproberen (‘fitten’) in één van de filialen. Naast dat alles, garandeert Jumbo Golf de allerbeste service voor haar klanten.

Daarom, ga even via MijnKorting.nl naar JumboGolfWereld om te besparen op elke besteding, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar JumboGolfWereld

 terug naar alle winkels