Kaartenhuis kortingsacties, kortingscodes en kortingen

7 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Hier vind je alle Kaartenhuis kortingen en codes geldig in september 2019, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Kaartenhuis acties

 • 12,5%
  extra korting

  Bedankkaartjes bij Kaartenhuis vanaf 0,35 cent

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis stuur je voordelig een kaartje. Zo ook de bedankkaarten. Al vanaf 0,35 eurocent. Zo wordt het nog leuker om iemand te bedanken. Een kortingscode van Kaartenhuis is niet nodig.

 • 12,5%
  extra korting

  Kaarten bij Kaartenhuis al vanaf 0,35 cent

  Bij Kaartenhuis

  Wie wil jij verrassen met een leuke kaart? Bij Kaartenhuis kun je al kaarten sturen vanaf 35 cent. Een kortingscode van Kaartenhuis heb je niet nodig.

  Voorwaarden

  excl. verzendkosten

 • 12,5%
  extra korting

  Ontwerp je eigen kaart bij Kaartenhuis vanaf 0,35 cent

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis kun je je unieke kaart laten maken. Dit al vanaf 0,35 cent. Een laag bedrag. Een kortingscode van Kaartenhuis heb je niet nodig voor dit bedrag.

 • 12,5%
  extra korting

  Bespaar bij Kaartenhuis tot 30% op kaarten

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis kun je wel 30% besparen als je 50 stuks kaarten besteld in plaats van 10. Hoe meer je koopt, hoe voordeliger het is. Een kortingscode van Kaartenhuis is niet nodig voor deze deal.

  Voorwaarden

  bij aankoop van 50 stuks ipv 10

 • 12,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kaartenhuis. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Kaartenhuis kortingscode.

 • 12,5%
  extra korting

  Bestel een proefkaart bij Kaartenhuis vanaf 0,35 euro

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis kun je een proefkaart bestellen. Zo weet je wat je in meervoud gaat bestellen. Voor een proefkaart betaal je slechts 0,35 euro. Een kortingscode van Kaartenhuis heb je niet nodig.

 • 12,5%
  extra korting

  Laagste prijs garantie bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis weet je dat je niet teveel betaalt. Ze hebben een laagste prijs garantie. Bekijk het goed! Voor deze laagste prijs kun je eenvoudig bestellen, zonder kortingscode van Kaartenhuis.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kaartenhuis

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 12,5%
  extra korting

  Kortingscode van Kaartenhuis voor gratis verzenden

  Bij Kaartenhuis

  Je betaalt geen verzendkosten bij Kaartenhuis als je voor minimaal 10 euro bestelt. Vul de kortingscode in en ontvang deze korting.

  Voorwaarden

  bij een minimale bestelwaarde van 10 euro

 • 12,5%
  extra korting

  Bedankkaarten bij Kaartenhuis vanf 0,35 euro

  Bij Kaartenhuis

  Voordelige kaartjes vind je bij Kaartenhuis. Al vanaf 0,35 euro. Een kortingscode van Kaartenhuis is niet nodig.

 • 12,5%
  extra korting

  Vakantiekaarten bij Kaartenhiuis vanaf 0.35 eurocent

  Bij Kaartenhuis

  Voordelig een vakantiekaart sturen? Bij Kaartenhuis kan dit eenvoudig en voordelig. Een kortingscode van kaartenhuis hoef je hiervoor niet in te vullen.

 • 12,5%
  extra korting

  Kortingscode van Kaartenhuis voor gratis bezorging

  Bij Kaartenhuis

  Betaal nu geen verzendkosten bij Kaartenhuis. Vul deze kortingscode in en profiteer van deze actie.

  Voorwaarden

  Ter waarde van 2,49 euro, minimale bestelwaarde us 10 euro exclusief verzendkosten.

 • 12,5%
  extra korting

  Kortingscode van Kaartenhuis vooor gratis verzenden

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis betaal je tijdelijk geen verzendkosten. Vul de kortingscode van Kaartenhuis in en pak deze korting mee. Verras iemand met een postcadeautje.

  Voorwaarden

  Bij een minimale bestelwaarde van 10 euro, gratis bezorging t.w.v. €2,49

 • 12,5%
  extra korting

  Kaartenhuis kortingscode voor gratis verznden

  Bij Kaartenhuis

  Met deze kortingscode van Kaartenhuis betaal je tijdelijk geen verzendkosten. Bestel voor minimaal 10 euro en pak het voordeel mee.

  Voorwaarden

  Bij een minimale bestelwaarde van 10 euro.

 • 12,5%
  extra korting

  Nu gratis bezorging met deze Kaartenhuis kortingscode

  Bij Kaartenhuis

  Maak gebruik van deze kortingscode en betaal geen verzendkosten bij bestellingen boven €10,- bij Kaartenhuis. Mis het niet en pak je voordeel!

  Voorwaarden

  Gratis bezorging t.w.v. €2,49 bij een minimale besteding van €10.

 • 12,5%
  extra korting

  Nu gratis bezorging met deze Kaartenhuis kortingscode

  Bij Kaartenhuis

  Bestel met deze kortingscode en betaal geen verzendkosten bij bestellingen boven €10,- bij Kaartenhuis. Mis het niet en pak je voordeel!

  Voorwaarden

  Gratis bezorging t.w.v. €2,49 bij een minimale besteding van €10.

 • 12,5%
  extra korting

  Nu bij Kaartenhuis: Nieuwjaarskaarten al vanaf € 0,35 per stuk

  Bij Kaartenhuis

  Bij Kaartenhuis is het nu mogelijk om nieuwjaarskaarten te versturen vanaf € 0,35 per stuk. Bestel nu en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 12,5%
  extra korting

  Kaartenhuis kortingscode: gratis verzending van je kerstkaarten pakketjes

  Bij Kaartenhuis

  Stuur op tijd een kerstkaart naar jou geliefden. Bestel met deze kortingscode je Kerstkaarten pakketjes vanaf 10 euro bij Kaartenhuis en profiteer van gratis verzending.

  Voorwaarden

  Gratis bezorging t.w.v. €2,49 bij een minimale besteding van €10

Kaartenhuis kortingsacties, kortingscodes en kortingen

Korting bij Kaartenhuis

Ben je op zoek naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Kaartenhuis, bruikbaar in september 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want via MijnKorting.nl krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Kaartenhuis. En bovendien weten wij alles van korting bij Kaartenhuis. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Kaartenhuis, dus lees gerust verder.

Voordelig shoppen

Bij Kaartenhuis kan je terecht voor de mooiste en origineelste kaarten, maar het is ook mogelijk om voordelig te shoppen bij Kaartenhuis! Naast tijd kan je dus ook geld besparen door te shoppen bij Kaartenhuis. Er zijn dan ook veel manieren om nog eens extra korting te krijgen bij Kaartenhuis. Iedereen wil natuurlijk wel voordelig shoppen, maar wat is de beste manier om dat te doen? En waar kan je deze manieren vinden? Mijnkorting heeft zich hierin verdiept en heeft wat tips op een rij geschreven om ervoor te zorgen dat jij nooit meer teveel betaalt bij Kaartenhuis. Of dit nu is met of zonder kortingscode.  Lees dus snel verder en kijk op welke manier jij geld kan besparen!

Een Kaartenhuis kortingscode 

Een manier die erg handig, snel en daarbij ook nog effectief is op korting te krijgen op je bestelling is door middel van een kortingscodes. Deze kortingscodes zijn niet te gebruiken in fysieke winkels, maar zijn echt bedoeld voor online webshops om jouw extra voordeel te geven! Zo zijn er ook speciale kortingscodes voor Kaartenhuis om de leukste kaarten te kunnen opsturen. Een kortingscode kan bijvoorbeeld ervoor zorgen dat jouw bestelling gratis wordt verzonden, maar ook dat jij korting krijgt op jouw bestelling. Als je voordelig wilt shoppen is het dus van belang om over kortingscodes te beschikken. Maar hoe kom je dan aan deze kortingscodes? Hiervoor is Mijnkorting! Door een (gratis!) account aan te maken bij Mijnkorting, kan je zoeken tussen de ruim 1900 webshops die aangesloten zijn bij Mijnkorting. Er zit dus voor iedereen wel een leuke webshop bij! Mijnkorting helpt je dus om kortingscode te vinden en jouw kosten te verlagen. Bij Mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op jouw account. Je spaart dus elke keer een bedrag en op een gegeven moment kan je het geld laten uitkeren! Dubbel voordeel dus! Neem dus snel een kijkje op Mijnkorting of er actuele kortingscodes beschikbaar zijn voor de webshop Kaartenhuis en begin met besparen!

Laagste prijs garantie 

Soms is er tijdelijk geen kortingscode beschikbaar voor Kaartenhuis. Dit is natuurlijk erg vervelend, want iedereen wil natuurlijk wel hoge korting op zijn of haar bestelling! Gelukkig werkt Kaartenhuis met de laagste prijsgarantie, waardoor je eigenlijk altijd voordelig aan het shoppen bent bij Kaartenhuis. Wanneer je dus shopt bij Kaartenhuis ben je altijd verzekerd dat je de mooiste kaarten hebt voor de laagste prijs. Het is dan ook een van de goedkoopste manieren en dat zonder kortingscode! 

Acties

Een andere manier om toch korting te krijgen als er geen kortingscode beschikbaar is, is door de site van Kaartenhuis goed in de gaten te houden. Kaartenhuis heeft namelijk wel eens acties, waardoor je nog wat extra kan besparen. Je bespaart dit dus boven hun laagste prijsgarantie. Dat is pas echt voordelig shoppen! Daarbij krijg je bij sommige kaarten standaard een gratis witte envelop, waardoor je deze niet nog los hoeft aan te schaffen. Hierdoor ben je ook weer wat voordeliger uit!

Dus ben je van plan om binnenkort iemand te verassen? Gewoon zomaar of vanwege een speciale gelegenheid? Het maakt niet uit waarvoor je een kaart wilt versturen, want bij Kaartenhuis ben je aan het juiste adres! Door de vele soorten is er altijd wel iets wat aansluit bij jouw wensen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om dit voordelig te doen! Neem dus zeker snel een kijkje bij Kaartenhuis!

Daarom, bestel via MijnKorting.nl bij Kaartenhuis om altijd extra korting te ontvangen op elke besteding, ook als er geen kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 12,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 12,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kaartenhuis

 terug naar alle winkels