Kabelmaatje kortingen, kortingsacties en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Vind hier alle actuele december 2019 kortingen en vouchers van Kabelmaatje, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Kabelmaatje acties

  • 6,25%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Kabelmaatje

    Bij Kabelmaatje

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kabelmaatje. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Kabelmaatje kortingscode.

Kabelmaatje kortingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Kabelmaatje

Ben jij ook op zoek naar acties, kortingscodes en kortingsacties van Kabelmaatje, die bruikbaar zijn in december 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kabelmaatje. En daarbovenop checken wij dagelijks de webwinkel van Kabelmaatje. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Kabelmaatje, dus lees gerust verder.

Hoi! Wij zijn KabelMaatje, jouw maatje bij het vinden van de juiste kabels en opladers voor iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook.

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen en apparaten verkrijgbaar en regelmatig wordt hier een nieuw type oplaadkabel en/of adapter bij gelanceerd. Opladers zijn vaak erg gevoelig en daardoor op een gegeven moment toe aan vervanging. Helaas zijn niet alle kabels en adapters verkrijgbaar voor een fijne prijs. Iets wat wij jammer vinden, omdat een kabel de eerste levensbehoefte van jouw apparaat is! Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede én betaalbare kabels en adapters. En die vind je op Kabelmaatje.nl

Opladers van Kabelmaatje.nl

Alle opladers verkrijgbaar op Kabelmaatje.nl zijn originele producten voor iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook. Onze producten worden stuk voor stuk getest op echtheid, waardoor wij kunnen garanderen dat alle opladers origineel zijn en geen schade kunnen aanbrengen aan jouw apparaat. Wel zo fijn!

Wil je meer weten over de originaliteit en kwaliteit van een product? Op de specifieke productpagina van ieder product gaan wij hier dieper op in.

Lage prijs garantie

Al onze opladers kopen wij direct in grote aantallen in bij onze leveranciers en fabrikanten, waardoor we altijd een lage prijs kunnen hanteren. Om deze reden worden veel van onze producten niet geleverd in de retailverpakking, maar in een beschermend plastic. Hiermee besparen wij (en jij!) op de kosten van de verpakkingen en heb je voor minder geldt exact dezelfde oplader in handen. Heb je toch liever een product in retailverpakking? Ook deze verkopen wij voor een lage prijs dankzij onze bulkinkoop.

Daarom, ga altijd langs mijnkorting naar Kabelmaatje voor permanent korting op elke aankoop, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 6,25% (extra) korting
zonder kortingscode: 6,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kabelmaatje

 terug naar alle winkels