Kortingen, kortingscodes en acties van Kerstdinerbestellen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kerstdinerbestellen

 • 3,5%
  extra korting

  Een volwaardig Kerstbuffet bij Kerstdinerbestellen al vanaf €32,50

  Bij Kerstdinerbestellen

  Wat gaat u eten met de Kerst? U heeft al een compleet kerstbuffet bij Kerstdinerbestellen voor €32,50 per persoon. Op deze manier kunt genieten van het heerlijke eten, zonder zelf te hoeven koken. Dus kies voor het gemak en maak gebruik van deze actie zonder een krotingscode nodig te hebben.

  Geldig t/m 31-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 3,5%
  extra korting

  Compleet Kerstdiner met korting bij Kerstdinerbestellen

  Bij Kerstdinerbestellen

  Geen tijd om dit jaar het kerstdiner samen te stellen? Geen zin om in de rijen te staan voor de kassa? Of ben jij geen kooktalent? Bestel dan een compleet Kerstdiner bij Kerstdinerbestellen. Bestel via Mijnkorting, want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je account.

  Geldig t/m 14-12-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner vanaf 4 personen te bestellen tot en met 14 december. Kerstdinerbestellen bezorgt je kerstdiner gratis en gekoeld aan huis op 22 of 23 december in heel Nederland!

Kortingen, kortingscodes en acties van Kerstdinerbestellen

Korting bij Kerstdinerbestellen

Zoek jij naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Kerstdinerbestellen, bruikbaar in juli 2020? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij staan dagelijks in contact met Kerstdinerbestellen. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop ontvang je bij ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Kerstdinerbestellen. Zo kun je dus dubbele korting regelen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Kerstdinerbestellen, dus lees gerust verder.

Speciaal voor de kerstdagen heeft Kerstdinerbestellen een aantal heerlijke kerstmenu’s samengesteld. De kerstmenu’s bestaan uit 3 en 4 gangen en een kindermenu. Een kerstmenu wordt verkocht vanaf € 19,95 p.p. en gratis aan huis bezorgd.

Daarom, ga even via mijnkorting naar Kerstdinerbestellen voor permanent korting op al jouw bestellingen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.