Kortingen, kortingscodes en acties van Kerstdinerbestellen

3 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze september 2019 coupons en kortingen van Kerstdinerbestellen, en ontvang bovendien altijd extra korting via MijnKorting.

Kerstdinerbestellen acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Kerstdinerbestellen

  Bij Kerstdinerbestellen

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kerstdinerbestellen. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Kerstdinerbestellen kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  Kerstgerechten vanaf €32,50 pp bj Kerstdinerbestellen.

  Bij Kerstdinerbestellen

  Bestel met korting je kerstdiner, warme en koude gerechten bij Kerstdinerbestellen. Hiervoor heb je geen kortingscode van Kerstdinerbestellen nodig!

 • 3,5%
  extra korting

  Voordelig een ekrstdiner bestellen bij Kerstdinerbestellen.

  Bij Kerstdinerbestellen

  Voor thuis of op de zaak bestelt u eenvoudig en voordelig uw samengestelde kerstdiner bij Kerstdinerbestellen. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Kerstdinerbestellen nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kerstdinerbestellen

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Een volwaardig Kerstbuffet bij Kerstdinerbestellen al vanaf €32,50

  Bij Kerstdinerbestellen

  Wat gaat u eten met de Kerst? U heeft al een compleet kerstbuffet bij Kerstdinerbestellen voor €32,50 per persoon. Op deze manier kunt genieten van het heerlijke eten, zonder zelf te hoeven koken. Dus kies voor het gemak en maak gebruik van deze actie zonder een krotingscode nodig te hebben.

 • 3,5%
  extra korting

  Compleet Kerstdiner met korting bij Kerstdinerbestellen

  Bij Kerstdinerbestellen

  Geen tijd om dit jaar het kerstdiner samen te stellen? Geen zin om in de rijen te staan voor de kassa? Of ben jij geen kooktalent? Bestel dan een compleet Kerstdiner bij Kerstdinerbestellen. Bestel via Mijnkorting, want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je account.

  Voorwaarden

  Je hebt de mogelijkheid om je kerstdiner vanaf 4 personen te bestellen tot en met 14 december. Kerstdinerbestellen bezorgt je kerstdiner gratis en gekoeld aan huis op 22 of 23 december in heel Nederland!

Kortingen, kortingscodes en acties van Kerstdinerbestellen

Korting bij Kerstdinerbestellen

Zoek jij naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Kerstdinerbestellen, bruikbaar in september 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij staan dagelijks in contact met Kerstdinerbestellen. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop ontvang je bij ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Kerstdinerbestellen. Zo kun je dus dubbele korting regelen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Kerstdinerbestellen, dus lees gerust verder.

Speciaal voor de kerstdagen heeft Kerstdinerbestellen een aantal heerlijke kerstmenu’s samengesteld. De kerstmenu’s bestaan uit 3 en 4 gangen en een kindermenu. Een kerstmenu wordt verkocht vanaf € 19,95 p.p. en gratis aan huis bezorgd.

Daarom, ga even via mijnkorting naar Kerstdinerbestellen voor permanent korting op al jouw bestellingen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kerstdinerbestellen

 terug naar alle winkels