Aanbiedingen, kortingscodes en acties van Kidzimpulz

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Shop met korting met deze december 2019 kortingen en bonnen van Kidzimpulz, en ontvang daarbovenop nog eens extra korting via MijnKorting.

Kidzimpulz acties

 • 4%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Kidzimpulz

  Bij Kidzimpulz

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kidzimpulz. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Kidzimpulz kortingscode.

 • 4%
  extra korting

  Voor maar €6,95 een naam borduren bij Kidsimpulz

  Bij Kidzimpulz

  Personaliseermet een naam uw product voor maar €6,95 bij Kidzimpulz. Voor dit voordeel heeft u geen kortingscode van Kidzimpulz nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kidzimpulz

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 4%
  extra korting

  Exclusieve Kidzimpulz kortingscode voor 20% Black Friday korting

  Bij Kidzimpulz

 • 4%
  extra korting

  Kortingscode Kidzimpulz voor 5% korting

  Bij Kidzimpulz

Aanbiedingen, kortingscodes en acties van Kidzimpulz

Korting bij Kidzimpulz

Ben je op zoek naar kortingscodes, acties en kortingen van Kidzimpulz, die bruikbaar zijn in december 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Kidzimpulz. En daarbovenop weten wij alles van korting bij Kidzimpulz. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Kidzimpulz, dus lees gerust verder.

Er is zo veel in babyland maar toch ook weer niet alles…. Veel handige “must have” producten die je nodig hebt met kleine kinderen blijken moeilijk verkrijgbaar en daarom ontwikkelde KidZ ImpulZ deze unieke artikelen zelf! Denk aan een groot, zacht en écht dik speelkleed of buitenspeelkleed, wat je ook nog heel gemakkelijk mee kunt nemen. Of zo’n extra groot aankleedkussen XXL die mee gaat tot het kindje zindelijk is. Peuterstoeltjes, kleuterstoeltjes, tipi tenten en zitzakken in 3 maten en 25 kleuren. En tegen een kleine meerprijs kan alles gepersonaliseerd worden met naam of leuke kreet! Allemaal woon- en speelaccessoires die het dagelijkse leven met kleine kids extra makkelijk maken. Producten die veelal ontwikkeld zijn op basis van eigen ervaringen en hun bestaansrecht in 12 jaar meer dan bewezen hebben. De KidZ impulZ producten: - zijn veelal echt uniek - zijn ontstaan vanuit eigen ervaring en uitgebreid getest - worden in Nederland gemaakt - zijn handmade - worden al meer dan 12 jaar succesvol verkocht in Nederland en België worden alleen onder eigen KidZ ImpulZ label verkocht en zijn daardoor nergens anders verkrigbaar!

Daarom, koop nu altijd via mijnkorting bij Kidzimpulz om extra korting te ontvangen op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of actiecode.

Kortingen

met kortingscode: 4% (extra) korting
zonder kortingscode: 4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kidzimpulz

 terug naar alle winkels