Kings of Indigo aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties

1 actuele korting of kortingscode

Vind hier alle oktober 2019 vouchers en acties van Kings of Indigo , en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Kings of Indigo acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Kings of Indigo

  Bij Kings of Indigo

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kings of Indigo . Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Kings of Indigo kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kings of Indigo

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Sale bij Kings of Indigo: 60% korting

  Bij Kings of Indigo

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode Kings of Indigo voor 10% extra kassakorting

  Bij Kings of Indigo

 • 5%
  extra korting

  Nu tijdelijk hoge korting op je aankoop bij Kings of Indigo

  Bij Kings of Indigo

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 6% extra korting op al je bestellingen bij Kings of Indigo. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Kings of Indigo kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Kings of Indigo aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties

Korting bij Kings of Indigo

Op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van Kings of Indigo , die geldig zijn in oktober 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de webwinkel van Kings of Indigo . Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Bovendien ontvang je bij ons altijd extra korting op al je aankopen bij Kings of Indigo . Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we dieper ingaan op Kings of Indigo , dus lees gerust verder.

Kings of Indigo brengt twee werelden in denim samen; die van de pure, minimalistische Japanse denim en de klassieke Amerikaanse blue jeans.

Toen oprichter Tony Tonnaer het merk acht jaar geleden begon had hij een helder doel voor ogen; kleding maken met respect voor mens en milieu, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Hij wilde een merk bouwen dat werd gekenmerkt door schoonheid, zowel letterlijk als in de figuurlijke zin.

Vandaag de dag is duurzaamheid een hot topic in de kledingindustrie. De ontwikkeling van groene alternatieven draait op volle toeren en de toekomst belooft verandering. Kings of Indigo is een trotse pionier.

Kings of Indigo is een duurzaam Nederlands denim lifestyle merk met denim, tops en accessoires in de collectie. Het merk vindt inspiratie in de Japanse zorgvuldigheid in productie en het oog voor elk detail, maar ook het diepgewortelde erfgoed van de Amerikaanse jeans is een onuitputtelijke bron.

Ieder product in de Kings of Indigo collectie wordt met zorg gemaakt. Het merk past hiervoor innovatieve, duurzame technieken toe. Samen met verschillende initiatiefnemers werkt het merk aan de verduurzaming van de mode industrie. Verbindtenis met de Fair Wear Foundation waarborgt eerlijke arbeidsomstandigheden voor alle mensen die bijdragen aan de totstandkoming van een Kings of Indigo product.

Daarom, ga via deze website naar Kings of Indigo om permanent extra korting te ontvangen op al jouw bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een actie of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kings of Indigo

 terug naar alle winkels