Kleertjes.com kortingscode, promoties en unieke Kleertjes.com korting

8 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 4 acties toegevoegd

Alle Kleertjes.com korting, actiecode Kleertjes.com en aanbiedingen geldig in september 2021, plus daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

Kleertjes.com acties

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kleertjes.com

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Shop dit weekend ALLES van Me & My Monkey en Orange Stars met 20% korting bij Kleertjes.com

  Bij Kleertjes.com

 • 3,5%
  extra korting

  Bestel zomeritems bij Kleertjes.com en pak tot 70% korting

  Bij Kleertjes.com

 • 3,5%
  extra korting

  Shop met 70% + 10% korting met de Kleertjes.com kortingscode

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Gebruik code tijdens het afrekenen voor 10% extra kassakorting. Niet geldig op pampers, de nieuwe wintercollectie en de items van externe verkopers.

 • 3,5%
  extra korting

  Geniet 2 dagen van 60% + 10% korting op verschillende topmerken met de Kleertjes.com kortingscode

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  10% extra op alles van B.Nosy, Esprit, Cars Jeans, Orange Stars, Jake Fischer, Me & My Monkey, Vingino, Wildfish, 29FT en Jack & Jones, Koko Noko, Dirkje, Bampidano, Kanz, Bellybutto, Bornbykidd en Beebielove. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Gebruik code tijdens het afrekenen voor 10% extra kassakorting. Niet geldig op pampers, de nieuwe wintercollectie en de items van externe verkopers

 • 3,5%
  extra korting

  Tijdens het High Summer weekend bij Kleertjes.com krijg je tot 60% korting op ALLE zomer items

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Niet geldig op The Voice Kids collectie, de nieuwe wintercollectie en de items van externe verkopers

 • 3,5%
  extra korting

  Shop ALLE zomerkleding nu met korting tot 70% bij Kleertjes.com

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Niet geldig op The Voice Kids collectie, de nieuwe wintercollectie en de items van externe verkopers

 • 3,5%
  extra korting

  Pak dit weekend 50% + 10% korting met de Kleertjes.com kortingscode

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  Niet geldig op The Voice Kids collectie, de nieuwe wintercollectie, pampers en de items van externe verkopers

 • 3,5%
  extra korting

  Profiteer dit weekend van 60% korting op verschillende topmerken bij Kleertjes.com

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  Weekenddeal: -60% op heel veel van Vingino, Tumble 'N Dry, Me & My Monkey en Retour Jeans. Niet geldig op de nieuwe wintercollectie, items van externe verkopers en The Voice Kids collectie.

 • 3,5%
  extra korting

  Geniet van 50% korting op de Zomer Sale bij Kleertjes.com

  Bij Kleertjes.com

 • 3,5%
  extra korting

  Profiteer van 50% + 10% korting met de Kleertjes.com kortingscode

  Bij Kleertjes.com

  Voorwaarden

  Niet geldig op items van externe verkopers, pampers en de nieuwe wintercollectie

Kleertjes.com kortingscode, promoties en unieke Kleertjes.com korting

Korting bij Kleertjes.com

Zoek jij naar aanbiedingen en promoties van Kleertjes.com, die geldig zijn in september 2021? Dan ben je hier aan het goede adres, want via Mijnkorting krijg je te allen tijde extra korting Kleertjes.com. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Kleertjes.com. Zodra we een actiecode Kleertjes.com vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop en we gaan in op hoe je eenvoudig aan een Kleertjes com korting kunt komen, dus lees gerust verder.

Kleertjes.com is zeker de grootste online kledingwinkel voor baby-, kinder-, en positiekleding in Nederland en België. Met een aanbod van meer dan 100 verschillende merken is dat dan ook goed te zien. Dit gaat om zowel speciale kindermerken zoals Gaastra, Mexx, Oililly en Geox, maar ook aan de grotere merken als Nike, Converse, Adidas, Karl Lagerfeld, Mochino, Tommy Hilfiger en nog veel meer! Vaak komt er ook een Kleertjes.com kortingscode vrij bij de shop, zodat je de kleding extra goedkoop kunt scoren!

Outlet Kleertjes.com korting

Iedere week komt Kleertjes.com met een nieuwe weekdeal in de outlet. Dit kan gaan om een Kleertjs.com korting waarmee je geld bespaart op jassen, truien en wat er dan ook in de aanbieding is die week! Als MijnKorting houden wij natuurlijk voor jou in de gaten wanneer de sales beginnen én wat de actuele Kleertjes.com actiecode is. Dit kun je altijd vinden op onze website. Op dit moment, anno september 2021, is de sale op gelopen met kortingen tot ruim 60%, neem hier dus zeker een kijkje!

Gratis levering is altijd fijn

Ben jij nou op zoek naar nog meer unieke Kleertjes com korting? Dan is het handig om te denken aan hoe je geld kunt besparen op de levering van jouw aankopen. Bij Kleertjes.com kun je genieten van gratis levering. Wanneer je een bestelling plaats van €49 of meer, zal alles gratis worden opgestuurd naar jouw thuisadres. Vaak krijgen wij kortingscode Kleertjes.com toegestuurd voor bijvoorbeeld gratis verzending. Dan hoef je niet de bestelling op te sparen tot 49 euro en is dit helemaal kosteloos! Wees dus alert voor een unieke Kleertjes.com kortingscode en anders voor een andere Kleertjes.com korting.

Kortingstrucjes bij Kleertjes.com

Natuurlijk zijn er meerdere manieren om aan een Kleertjes.com actiecode of een andere korting Kleertjes.com te komen. Wil je daar meer over weten, lees dan even verder. Mijnkorting heeft namelijk alle manieren om Kleertjes com korting te krijgen voor jou op een rijtje gezet! En houd je vast, het zijn er namelijk aardig wat.

Als eerst kun je Kleertjes com korting krijgen door de verzendkosten af te kopen? Als één van de weinige webshops, kun je door middel van één betaling een heel jaar lang gratis verzenden én ruilen in Nederland en België. Dit gaat door een eenmalige betaling van €6,75; en daar bespaar je per verzending bijna 3 euro op! Handig om dit samen te doen met een vriendin, familielid of een andere ouder. Jullie betalen dan per persoon iets meer dan 3 euro en verder is het gratis!

Daarnaast is het zeker aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Kleertjes.com. Als je dit doet krijg je regelmatig een update, waarin speciale aanbiedingen, de nieuwste trends, eerste sales en een eventuele Kleertjes.com kortingscode in worden aangekondigd! Daarnaast krijg je na de aanmelding ook nog eens 10 euro korting op de volgende bestelling bij Kleertjes.com! Zo heb je een dubbele korting. Je kunt immers genieten van een kortingscode Kleertjes.com en daarnaast heb je plezier van de 10 euro korting.

De webshop werkt met een online stempel systeem. Per bestelling spaar je voor iedere bestede 25 euro een online stempel. Heb je een volle stempelkaart? Dan krijg je automatisch een Kleertjes.com kortingscode toegestuurd over de mail, van wel €12,50! De kortingscode Kleertjes.com is ook nog eens onbeperkt geldig, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je de korting wilt gebruiken.

Naast al deze manieren van korting, hebben we de beste tot het laatst bewaard. Maak je namelijk gebruik van Mijnkorting, dan krijg je altijd nog eens éxtra korting. Op de site wordt regelmatig een actiecode Kleertjes.com aangeboden. Zo’n kortingscode Kleertjes.com bespaart je enorm veel geld. En dan maakt het niet uit dat je al andere manieren gebruikt om korting te verkrijgen, het geldt namelijk altijd! De Kleertjes com kortingscode is dus eigenlijk een dubbele korting.

Profiteer daarom nu van de Kleertjes com kortingscode en van andere exclusieve acties, bestel nu altijd via deze website bij Kleertjes.com voor een permanente besparing op alle aankopen, ook als er geen actie beschikbaar is.

Kortingen

3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Kleertjes.com

 terug naar alle winkels