Alle Kluizen.nl kortingen, aanbiedingen en kortingscodes

2 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september2022 vouchers en kortingen van Kluizen.nl, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Kluizen.nl acties

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kluizen.nl

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,75%
  extra korting

  Met de Kluizen.nl kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting

  Bij Kluizen.nl

 • 2,75%
  extra korting

  Bestel nu Gecertificeerde kluizen met tot wel 20% korting bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

 • 2,75%
  extra korting

  Bespaar tot 40% in de sale bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

 • 2,75%
  extra korting

  Bespaar 10% op een nieuwe kluis

  Bij Kluizen.nl

  Heb je een kluis nodig? Ga dan snel door naar Kluizen.nl!
  Gebruik onze kortingscode en geniet van 10% korting op je bestelling.

 • 2,75%
  extra korting

  Met de Kluizen.nl kortingscode krijg je 15% korting in de herfst sale

  Bij Kluizen.nl

 • 2,75%
  extra korting

  Scoor nu met deze Kluizen.nl kortingscode 15% Black Friday korting

  Bij Kluizen.nl

 • 2,75%
  extra korting

  Black Friday bij Kluizen | Pak vandaag hoge kortingen op alles + 20% extra korting

  Bij Kluizen.nl

 • 2,75%
  extra korting

  Antieke kluizen met tot wel 20% korting bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Ben je op zoek naar een antieke kluis? Ga dan naar Kluizen.nl want daar vind je diverse gebruikte antieke kluizen uit de negentiende eeuw, die eruit ziet als een dressoir of kast. Deze kluizen zijn echt ook inbraakwerend. Kies snel wat je mooi vindt en profiteer van korting tot wel 20%. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,75%
  extra korting

  10% korting op MB laptop kluis bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Koop nu een inbraakwerend kluis die zeer geschikt is voor o.a. het veilig opbergen van je laptop bij Kluizen.nl en profiteer nu van 10% korting. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,75%
  extra korting

  Mini kluis Riga met 10% korting bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Pak je voordeel en bestel nu de mini kluis Riga voor slechts € 130,00 i.p.v. € 144,45 bij Kluizen.nl. Een kortingscode is niet nodig.

Alle Kluizen.nl kortingen, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Kluizen.nl

Ook op zoek naar kortingscodes, acties en aanbiedingen van Kluizen.nl, bruikbaar in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Kluizen.nl. Bovendien checken wij dagelijks de webwinkel van Kluizen.nl. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Kluizen.nl, dus lees gerust verder.

Al heel veel jaren is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. Kluizen.nl is opgericht door MB Safety® uit Barendrecht, een toonaangevende specialist in veiligheidsproducten.

Kluizen.nl verkoopt veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van onze producten. Als u zoekt naar een betaalbaar veiligheidsproduct dan is Kluizen.nl de enige relevante bestemming voor uw aankoop. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Bovendien zijn de distributie kanalen kort waardoor Kluizen.nl een lagere kostprijs heeft dan de concurrentie. Kluizen.nl biedt de laagste prijs garantie op het gehele assortiment. Kluizen.nl levert alle producten gratis vanaf € 25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden).

Kluizen.nl beschikt over het Thuiswinkelwaarborg. U bent verzekerd van een veilige aankoop. De showroom van Kluizen.nl is 6 dagen per week geopend, hier kunt u terecht wanneer u de kluis of het veiligheidsproduct eerst wilt bekijken voor u het koopt of wanneer u een gedegen advies wilt. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Kluizen.

Daarom, ga altijd even via deze website naar Kluizen.nl voor extra korting op alle bestellingen, ook als er geen kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 2,75% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kluizen.nl

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.