Alle Kluizen.nl kortingen, aanbiedingen en kortingscodes

2 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle juli 2020 vouchers en kortingen van Kluizen.nl, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Kluizen.nl acties

 • 2%
  extra korting

  Prijspakkers bij Kluizen.nl: tot wel 35% korting

  Bij Kluizen.nl

  In de webshop van Kluizen.nl vind je altijd wel een aantal hele goede 'prijspakkers'. Dat zijn kluizen met soms wel 35% korting. En dan krijg je als lid van mijnkorting ook nog eens extra korting op al je aankopen bij Kluizen.nl, zonder dat je daarvoor een kortingscode nodig hebt.

 • 2%
  extra korting

  GRATIS verzending vanaf €25,- bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Kluizen.nl bezorgt je bestelling boven de 25 euro geheel gratis. Je hoeft voor deze service van Kluizen.nl niet te zoeken naar een kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Kluizen.nl

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2%
  extra korting

  Black Friday bij Kluizen | Pak vandaag hoge kortingen op alles + 20% extra korting

  Bij Kluizen.nl

 • 2%
  extra korting

  Antieke kluizen met tot wel 20% korting bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Ben je op zoek naar een antieke kluis? Ga dan naar Kluizen.nl want daar vind je diverse gebruikte antieke kluizen uit de negentiende eeuw, die eruit ziet als een dressoir of kast. Deze kluizen zijn echt ook inbraakwerend. Kies snel wat je mooi vindt en profiteer van korting tot wel 20%. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  10% korting op MB laptop kluis bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Koop nu een inbraakwerend kluis die zeer geschikt is voor o.a. het veilig opbergen van je laptop bij Kluizen.nl en profiteer nu van 10% korting. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  Mini kluis Riga met 10% korting bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Pak je voordeel en bestel nu de mini kluis Riga voor slechts € 130,00 i.p.v. € 144,45 bij Kluizen.nl. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  5% korting op Schuimblussers bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl krijg je nu 5% korting op de Schuimblussers. Bestel nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  25% korting op Tallin wapenkluizen bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl krijg je nu 25% korting op de Tallin wapenkluizen. Bestel nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  5% korting op de Horeca politiekluis van Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Kluizen.nl geeft nu 5% korting op deze inbraakwerende afstortkluis met 2 afstortopeningen. Bestel nu en pak je voordeel. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  25% korting op Gaia ECB-S kluizen bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Pak nu 25% korting op de Gaia ECB-S kluizen bij Kluizen.nl. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  Nu 20% korting op MasterLock brandwerende koffer L1200 bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Bespaar nu 20% op de MasterLock brandwerende koffer L1200 van Kluizen.nl. Deze koffer is geschikt voor het veilig opbergen van documenten en digitale media zoals o.a. geld, paspoorten, horloges, Extern Harde Schijf en USB-sticks. Bestel nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 2%
  extra korting

  Gratis spray brandblusser bij Kluizen.nl

  Bij Kluizen.nl

  Wees er snel bij en ontvang gratis een spray brandblusser bij een Populair privékluis E3 bij Kluizen.nl. Op=Op! De invoer van een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingen

Alle Kluizen.nl kortingen, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Kluizen.nl

Ook op zoek naar kortingscodes, acties en aanbiedingen van Kluizen.nl, bruikbaar in juli 2020? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Kluizen.nl. Bovendien checken wij dagelijks de webwinkel van Kluizen.nl. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Kluizen.nl, dus lees gerust verder.

Al ruim 15 jaar is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. Kluizen.nl is opgericht door MB Safety® uit Barendrecht, een toonaangevende specialist in veiligheidsproducten.

Kluizen.nl verkoopt veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van onze producten. Als u zoekt naar een betaalbaar veiligheidsproduct dan is Kluizen.nl de enige relevante bestemming voor uw aankoop. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Bovendien zijn de distributie kanalen kort waardoor Kluizen.nl een lagere kostprijs heeft dan de concurrentie. Kluizen.nl biedt de laagste prijs garantie op het gehele assortiment. Kluizen.nl levert alle producten gratis vanaf € 25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden).

Kluizen.nl beschikt over het Thuiswinkelwaarborg. U bent verzekerd van een veilige aankoop. De showroom van Kluizen.nl is 6 dagen per week geopend, hier kunt u terecht wanneer u de kluis of het veiligheidsproduct eerst wilt bekijken voor u het koopt of wanneer u een gedegen advies wilt. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Kluizen.

Daarom, ga altijd even via deze website naar Kluizen.nl voor extra korting op alle bestellingen, ook als er geen kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 2% (extra) korting
zonder kortingscode: 2% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kluizen.nl

 terug naar alle winkels