Alle kortingscodes, acties en kortingen van Kluizenland

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle september 2019 acties en vouchers van Kluizenland, plus altijd extra korting via MijnKorting.

Kluizenland acties

  • 1,37%
    extra korting

    Altijd extra korting bij Kluizenland

    Bij Kluizenland

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Kluizenland. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Kluizenland kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Alle kortingscodes, acties en kortingen van Kluizenland

Korting bij Kluizenland

Zoek jij naar aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Kluizenland, bruikbaar in september 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via ons krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Kluizenland. Bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de websitel van Kluizenland. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Kluizenland, dus lees gerust verder.

Kluizenland.nl biedt een ruime keus aan privékluizen, sleutelkasten etc, om thuis waardevolle bezittingen beschermd te bewaren. Ook voor b.v. leden van een schietvereniging of voor situaties waar beroepshalve een dienstwapen mee naar huis moet worden genomen heeft Kluizenland.nl een passende oplossing. Zelfs voor het veilig opbergen van een laptop of tablet heeft Kluizenland.nl de juiste kluis. Kies voor extra veiligheid in huis en maak een keuze in de webwinkel.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via onze website bij Kluizenland voor extra korting op elke aankoop, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 1,37% extra korting
zonder kortingscode: 1,37% extra korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Kluizenland

 terug naar alle winkels