Korpus.info kortingen, kortingscodes en acties

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle actuele september 2019 bonnen en aanbiedingen van Korpus.info, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Korpus.info acties

  • 3%
    extra korting

    Altijd extra korting bij Korpus.info

    Bij Korpus.info

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Korpus.info. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Korpus.info kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Korpus.info kortingen, kortingscodes en acties

Korting bij Korpus.info

Ben je zoekende naar kortingscodes, acties en aanbiedingen van Korpus.info, geldig in september 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Korpus.info. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die hier online. En daarbovenop krijg je via MijnKortingte allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Korpus.info. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Korpus.info, dus lees gerust verder.

Korpus Ergonomics is een dealer in ergonomische producten. De ergonomische producten spelen een belangrijke rol in het - Comfortabel Gezond Zitten & Werken -. Echter naast de ergonomie zijn Duurzaamheid & Design belangrijke aandachtspunten.

Daarom, ga via onze website naar Korpus.info voor korting op alle bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Korpus.info

 terug naar alle winkels