KPN thuis kortingen en cashbacks

3 geldige acties

Hier vind je alle augustus 2019 kortingen van KPN thuis, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra cashback via MijnKorting.

KPN thuis acties

 • tot € 30,-
  cashback

  Bij KPN nu 6 maanden €10,- korting op de lage pakketten

  Bij KPN thuis

  Sluit nu je abonnement af bij KPN en krijg de eerste 6 maanden 10 euro korting van KPN. Dat scheelt je toch 60 euro. Een kortingscode van KPN is niet nodig. Een upgrate is altijd mogelijk.

 • tot € 30,-
  cashback

  Bij KPN nu 6 maanden 20 euro korting op de hogere pakketten

  Bij KPN thuis

  Als je bij KPN een van de 2 hogere pakketten afsluit ontvang je 20 euro korting op je eerste 6 maanden. Dat is een mooi voordeel van KPN. Ze vragen niet om een kortingscode.

 • tot € 30,-
  cashback

  Altijd cashback op je aankoop bij KPN thuis

  Bij KPN thuis

  Als lid van MijnKorting krijg je cashback op al je bestellingen bij KPN thuis. Je krijgt de cashback op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van KPN thuis

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 30,-
  cashback

  Maak kans op PlayStation bij KPN

  Bij KPN thuis

  Sluit een internet abonnement af voor thuis bij KPN en maak kans op PlayStation. Wie wil dit niet? Ga dan snel naar KPN en doe mee! Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  Ook bestaande klanten kunnen meedoen aan de winactie!

 • tot € 30,-
  cashback

  Voordelig Alles in 1 Pakket bij KPN: Nu eerste 3 maanden voor 35 euro

  Bij KPN thuis

  Nu zijn de eerste 3 maanden extra voordelig bij KPN. Je betaalt de eerste 3 maanden maar 35 euro per maand ipv 60 euro. daarbij ontvang je 2 HD TV-ontvanger, Spotify Premium en een gratis monteur komt het voor je regelen. Voor deze spetterende actie heb je geen KPN kortingscode nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  Nu bij KPN live Eredivisie kijken voor maar €7,50

  Bij KPN thuis

  KPN heeft een leuke actie. Je kijkt nu eredivisie voor maar 7.50 euro. 3 kanalen met alle Eredivisie-wedstrijden! Je hebt hiervoor geen KPN kortingscode nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  Gratis FOX Sports Eredivisie bij KPN Compleet

  Bij KPN thuis

  Het goede nieuws komt van KPN deze week! De KPN klanten met een mobiel abonnement krijgen bij aankoop van een Alles-in-1 pakket FOX Sports Eredivisie helemaal gratis!! Een kortingscode van KPN heb je niet nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  Nu bij KPN: 50% korting op activatiekosten Alles-in-1 Instap

  Bij KPN thuis

  Krijg nu 50% korting op de activatiekosten van de Alles in 1 Instap. Betaal geen 35 euro, maar 17.50 euro. Dat is toch leuk meegenomen. Je hebt geen kortingscode van KPN nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  Actie van KPN: 6 maanden extra korting bij alles-in-1 pakket

  Bij KPN thuis

  Wees er snel bij. Bij KPN krijg je nu 6 maanden extra korting bij afsluiting van een alles-in-1 pakket en betaal de eerste 6 maanden 35 euro. Voor deze actie heb je geen kortingscode van KPN nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  Prijsverlaging bij KPN op handsets

  Bij KPN thuis

  KPN heeft de prijzen verlaagd op enkele handsets.
  Zo is de prijs verlaagd voor de iPhone 6s 16GB onbeperkt sms/min + 5GB internet van 64 euro voor 59 euro per maand. Je betaalt daarbij een eenmalige toestelprijs van slechts 29 euro.
  Je hebt hiervoor geen KPN kortingscode nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  Nu bij KPN: Kijk eenvoudig Netflix via Interactieve TV vanaf 25 euro

  Bij KPN thuis

  Sluit nu voordelig een Alles in 1 pakket af bij KPN.
  Zo kun je eenvoudig Netflix kijken via Interactieve TV van KPN.
  Nu al een instap-versie vanaf 25 euro.
  Je hebt hiervoor geen kortingscode nodig van KPN

 • tot € 30,-
  cashback

  KPN internet & bellen: eerste 6 maanden voor 25 euro

  Bij KPN thuis

  Sluit nu een abbonement af bij KPN met bellen en internet en betaal de eerste 6 maanden maar 25 euro. Je hebt hiervoor geen kortingscode van KPN nodig.

 • tot € 30,-
  cashback

  KPN actie: OneDrive voor maar € 4,20 per maand

  Bij KPN thuis

  Wordt jij ook helemaal gek van al die computers, externe harde schijven en usb sticks met allemaal bestanden waar je geen wijs meer uit wordt? Of heb je gewoon alles op 1 computer staan, zodat je alles kwijt bent als hij crasht? Dat risico wil je zeker niet nemen, en daarom is er nu KPN onedrive. Dat is 1 plek voor alles in je zakelijk leven (opslaan, sync’en en zoeken en 1 plek om samen te werken (delen, bijdragen en beheren). Het is geschikt voor desktop, tablet en mobiel. Het werkt met Microsoft Office en je krijg maar liefst 1 TB opslag.

  Uiteraard ontvang je via mijnkorting ook nog eens extra korting op je account. In dit geval is dat 7,50 euro. Een KPN kortingscode is hiervoor niet nodig.


Korting tips

KPN thuis kortingen en cashbacks

Cashback en korting bij KPN thuis

Zoekende naar aanbiedingen, kortingen en cashbacks van KPN thuis, bruikbaar in augustus 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons ontvang je te allen tijde extra cashback op je contract bij KPN thuis. En daarbovenop staan wij dagelijks in contact met KPN thuis. Zodra we weer een korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we dieper ingaan op KPN thuis, dus lees gerust verder.

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Eén van de grootste en populairste KPN pakketten, is het KPN compleet pakket. Met het KPN compleet pakket kun je enorm veel voordelen en kortingen pakken. Hoe meer KPN producten je hebt of diensten je gebruikt, hoe meer voordelen je kunt krijgen! Check op de website van KPN van welke voordelen jij gebruik kunt maken: - 5 euro mobiele korting voor alle KPN Mobiel Abonnementen die op jouw adres staan; - Gratis zenders en films, kies uit het HBO-, Plus- of Kidspakket; - Een verdubbeling van je bel-, sms-, en databundel zolang je klant blijft; - Bel onbeperkt met alle KPN telefoonnummers op jouw adres; - Onderling MB’s delen met je vrienden en familie via de MijnKPN-app.

KPN biedt ook interactieve televisie online aan. Er zijn verschillende pakketten waardoor je deze service kunt gebruiken. Kijk televisie op je smartphone, laptop, tablet of PC met iTV van KPN. Met iTV Online kan je overal in Nederland live televisie kijken, opnames inplannen en terugkijken, onderweg televisie kijken via de iTV Online App of kijk naar Programma Gemist en extra zenderpakketten! Naast terugkijken, is er ook de mogelijkheid om programma’s vooruit te kijken.

De laatste feature aan de interactieve televisie pakketten, is het Live Televisie pauzeren. Hiermee zet je een programma even stil en hervat je dit zodra je dit wilt. Je hoeft geen minuut meer te missen van jouw favoriete programma! TV pauzeren is beschikbaar bij iedere interactieve televisie pakket van KPN. Voor de interactieve TV pakketten zijn regelmatig mooie kortingsacties en voordelen beschikbaar. Voor een schijntje van de prijs bestel je jouw interactieve TV pakket! Deze kortingsacties worden natuurlijk altijd gepubliceerd op MijnKorting.nl.

Met Méér TV krijg je ook de populairste apps op je televisie. Bekijk met Méér TV populaire apps zoals YouTube, Nu.nl, Buienradar of Netflix met jouw televisie. Je hoeft de apps niet te downloaden, met Méér TV heb je namelijk direct toegang tot alle apps! Méér TV is onderdeel van het Alles-In-1 pakket van KPN, dus als je gebruik maakt van Méér TV, kan je ook weer extra korting krijgen op jouw andere KPN abonnementen!

Vroeger gingen we naar de videotheek om films te huren. Anno augustus 2019 zijn bijna alle videotheken gesloten en streamen we de nieuwste films. Ook dit is mogelijk met KPN, door gebruik te maken van Videotheek Thuis. Videotheek Thuis bevat meer dan 10.000 films en ruim 400 uur aan televisie series! Videotheek Thuis is een standaard onderdeel van Interactieve TV. Naast het gemak is Videotheek Thuis ook nog eens zeer goedkoop! Bij Videotheek Thuis huur je films al vanaf €0,99 en tv-series en cabaret shows vanaf €1,49! De nieuwste films worden aangeboden voor nog geen 5 euro en iedere week worden er nieuwe toptitels aangeboden bij Videotheek Thuis! De films zijn beschikbaar 24 tot 48 uur na de aankoop, waardoor je zelf kunt kiezen wanneer je de film wilt zien!

Daarom, ga altijd via MijnKorting.nl naar KPN thuis voor altijd cashback op al jouw contracten, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

€ 5,- cashback
€ 20,- cashback op Internet
€ 30,- cashback op Internet en TV
€ 30,- cashback op Internet en TV 4K
€ 30,- cashback op Internet en TV Basis

Bijzonderheden

De cashback wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar KPN thuis

 terug naar alle winkels