Ontdek hier alle geldige KPN mobiel acties, cashbacks en een KPN aanbieding

1 actuele korting of kortingscode

Vind hier alle actuele augustus 2020 aanbiedingen en acties van KPN, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting op je Mijnkorting account.

KPN mobiel acties

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Profiteer altijd van extra korting bij KPN

  Bij KPN mobiel

  Je kan altijd van extra korting profiteren door via MijnKorting bij KPN te bestellen. Als lid van MijnKorting krijg je namelijk altijd extra korting op je KPN bestellingen. Nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang €7,50 welkomstpremie.

Verlopen aanbiedingen van KPN mobiel

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Korting bij KPN op de Samsung Galaxy S20 met Unlimited Data abonnement

  Bij KPN mobiel

  Pre-order nu de Samsung Galaxy S20 met een Unlimited Data abonnement met mooie korting bij KPN.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Gratis Galaxy Buds bij KPN mobiel

  Bij KPN mobiel

  Ontvang nu gratis Galaxy Buds t.w.v. € 169,- bij KPN mobiel als je de Samsung S20 bestelt.

  Voorwaarden

  Bij een Samsung S20.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Scoor nu bij KPN mobiel 6 euro korting per maand op unlimited data

  Bij KPN mobiel

  Ga nu voor unlimited data en profiteer van 6 euro korting op je KPN mobiel abonnement. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Unlimited Data Deal bij KPN: 35 euro

  Bij KPN mobiel

  Neem nu een unlimited data 5G abonnement bij KPN voor maar 35 euro per maand!

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Pre-order bij KPN mobiel de IPhone SE

  Bij KPN mobiel

  Bijna is hij er. De IPhone SE. Bestel deze nu.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Pre-order de Galaxy S20 Plus of Ultra met een KPN abonnement en ontvang gratis Galaxy Buds

  Bij KPN mobiel

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Ontvang 396 euro korting bij KPN mobiel op iPhone 11 of Samsung Galaxy S10

  Bij KPN mobiel

  Bij KPN mobiel ontvang je nu tot wel €396,- korting op je nieuwe iPhone 11 of Samsung Galaxy S10. Profiteer van dit voordeel, deze feestdagen.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Unlimited abonnement bij KPN mobiel vanaf 30 euro

  Bij KPN mobiel

  Het Unlimited abonnement is voor iedereen beschikbaar en voor €37,50 aan te schaffen voor nieuwe klanten en €30 per maand voor bestaande klanten met internet.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Black Friday actie bij KPN mobiel met kortingen op iPhone & Samsung

  Bij KPN mobiel

  Tijdens de Black Friday hebben ze bij KPN mobiel mooie iPhone & Samsung acties. Tot wel 262 euro korting op de iPhone 11 en tot 487 euro korting op de Samsung S10.

 • tot € 45,-
  extra cashback

  Tot 72 euro korting bij KPN

  Bij KPN mobiel

  Bij KPN bespaar je tot wel 72 euro op een nieuwe telefoon. Sluit een abonnement af bij KPN en pak deze korting mee. Een kortingscode van KPN is niet nodig.

Ontdek hier alle geldige KPN mobiel acties, cashbacks en een KPN aanbieding

Cashback en korting bij KPN mobiel

Ben jij zoekende naar cashbacks, aanbiedingen en KPN acties, die geldig zijn in augustus 2020? Dan heb je die nu gevonden, want wij checken dagelijks de website van KPN. Zodra we weer een korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. En bovendien ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra cashback op je contract bij KPN. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op de webshop, de KPN acties en een speciale KPN aanbieding.

KPN korting op je abonnement

Natuurlijk wil je nooit te veel betalen voor een KPN abonnement. Hierom is het zeker een aanrader om regelmatig op deze pagina op MijnKorting.nl te kijken, zodat je nooit een mooie kortingsactie voor KPN kunt missen! Wij publiceren hier alle nieuwe acties KPN en regelmatig ook een KPN kortingscode, promotieactie, winacties en nog veel meer andere voordelen! Lees snel verder, we hebben namelijk alle manieren om korting te krijgen bij KPN voor jou op een rijtje gezet!

KPN FamilieVoordeel

Ben je samen met je familie op zoek naar een mooie KPN aanbieding? Dan hebben jullie geluk, want ook families kunnen grote korting krijgen bij KPN. Kijk eens naar KPN FamilieVoordeel. Met dit pakket kunnen gezinnen of samenwonenden extra korting ontvangen op hun mobiele abonnement! Al vanaf het tweede mobiele abonnement op hetzelfde factuuradres krijg je maximaal 10 euro korting per maand per persoon. Per jaar per abonnement kan dit dus al 120 euro schelen. Het FamilieVoordeel pakket loopt tot maximaal 5 abonnementen op hetzelfde adres en is geldig voor zowel mobiele- als tablet abonnementen. Dus als je 5 mobiele abonnementen van KPN hebt via het FamilieVoordeel, kan je tot wel 600 euro korting krijgen per jaar! Dat is nog eens een voordelige KPN actie toch?

Ontdek een interessante KPN aanbieding

KPN werkt niet heel vaak met kortingscodes, omdat er vaak andere promotieacties geldig zijn die niet met een kortingscode werken. Toch komt het zo nu en dan voor dat er een mooie KPN kortingscode vrij komt! Anno augustus 2020 is er bijvoorbeeld een KPN kortingscode geldig waardoor je 5 euro korting KPN kunt krijgen op een mobiel abonnement voor de Samsung Galaxy S7! Zodra er een nieuwe kortingscode KPN vrij komt, publiceren wij dit altijd direct op MijnKorting.nl. Zo loop jij nooit een interessante kortingscode KPN mis en betaal je nooit te veel!

Voordelige combinatiepakketten

Op zoek naar een KPN mobiel abonnement aanbieding? Eén van de grootste services van KPN is het mobiele netwerk. Als je een mobiel abonnement afsluit, kan je dan ook extra KPN korting krijgen. Wist je dat je heel makkelijk korting kunt krijgen op jouw mobiele abonnement, als je twee KPN services combineert? Denk dan aan Mobiel en Internet of TV en Bellen. Jouw MB’s, belminuten en sms’jes worden dan zonder kosten verdubbeld, je ontvangt helemaal gratis het Pluspakket én je kunt kosteloos met andere KPN nummers bellen! KPN leeft werkelijk waar op combinatiepakketten en kortingen. Want er zijn enorm veel kortingen mogelijk bij KPN! Ook op de producten en abonnementen van KPN. In het verleden ontvingen KPN klanten tot wel 100 euro retour op Samsung Galaxy en HTC One telefoons, of wel tot 10 euro korting op jouw maandelijkse kosten bij KPN!

Profiteren van KPN mobiel aanbiedingen

Deze webshop snapt als geen ander dat KPN korting een erg aantrekkelijk middel is om lid te worden van de KPN maatschappij. Hierom is KPN ook dol op kortingen, en al helemaal op introductiekortingen! Gedurende het jaar komt KPN met verschillende mooie introductieaanbiedingen. Denk dan aan een korting van 5 euro korting KPN mobiel op jouw abonnement of zelfs 50% korting op de eerste 12 maanden! Als introducerend lid van KPN kan je dus gebruik maken van vele mooie kortingen en aanbiedingen KPN mobiel.

Mijnkorting kortingsacties

Naast al deze KPN mobiel korting is er nog één voordeel dat je niet mag missen. Het gaat hier om de MijnKorting.nl kortingsactie! Door gebruik te maken van onze exclusieve kortingsactie krijg je bovenop alle kortingen die je misschien al in gebruik had voor KPN, nog eens een extra korting! Voor de volledige voorwaarden wat betreft de MijnKorting.nl cash back actie, kun je kijken op MijnKorting.nl.

Daarom, ga altijd via MijnKorting.nl naar KPN om altijd extra cashback te ontvangen op al jouw contracten, ook als je een KPN kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere KPN actie.

Kortingen

Nieuwe klanten:
€ 37,50 cashback op Telefoon + Abonnement 12 maanden
€ 45,- cashback op Telefoon + Abonnement 24 maanden
€ 15,- cashback op Sim Only 12 maanden
€ 35,- cashback op Sim Only 24 maanden
€ 5,- cashback op Prepaid

Bestaande klanten:
€ 17,50 cashback op Telefoon + Abonnement 12 maanden
€ 25,- cashback op Telefoon + Abonnement 24 maanden
€ 15,- cashback op Sim Only 12 maanden
€ 25,- cashback op Sim Only 24 maanden

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar KPN mobiel

 terug naar alle winkels